| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|
+28t34t55 KikoTE leopard MISFIT viko55 Macedonian09 1 Braveheart993 Legija91 momo Goust Александра090 semperfi Mrshajnoski Macedonian Knight РИС Alvar Спенсер Зоран Gjole^Stolarot ESN assasian Panter SIG dzole JKD икс IgorM 32 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 20/7/2018, 02:45 | |
| Мисфит не се гледа убаво на последната слика ама ми се чини како да носиш словенска Планика или грешам. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
MISFIT
Број на мислења : 281
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 20/7/2018, 06:45 | |
| - ESN напиша:
- Мисфит не се гледа убаво на последната слика ама ми се чини како да носиш словенска Планика или грешам.
Да, од полицискиот модел, само понова генерација со уште еден слој во ѓонот. Сите си купивме на почеток на обука пошто турските што ги задолжуваат се катастрофа. Како да одиш бос по паркет. Боли глава после неколку саати, прекинуваат циркулација. Зимавме планика пошто не знаевме поарно тогаш. Сега Lowa Zephyr се актуелни, неколку души земаа, презадоволни се. И јас ќе пазарам кај и да е, а плсникава во шкав за посебни пригоди. ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
Macedonian09
Број на мислења : 105
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 20/7/2018, 13:02 | |
| - MISFIT напиша:
- ESN напиша:
- Мисфит не се гледа убаво на последната слика ама ми се чини како да носиш словенска Планика или грешам.
Да, од полицискиот модел, само понова генерација со уште еден слој во ѓонот. Сите си купивме на почеток на обука пошто турските што ги задолжуваат се катастрофа. Како да одиш бос по паркет. Боли глава после неколку саати, прекинуваат циркулација. Зимавме планика пошто не знаевме поарно тогаш. Сега Lowa Zephyr се актуелни, неколку души земаа, презадоволни се. И јас ќе пазарам кај и да е, а плсникава во шкав за посебни пригоди. Јас би инвестирал во ова или ова разликата е околу 3.000 денари, една канта протеини ... | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 20/7/2018, 16:14 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
MISFIT
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 20/7/2018, 21:01 | |
| Со Саломон нема грешка, не за џабе ги носат голем број оператори на врвни специјални единици низ светов. На листа на нет за најносени чизми во специјални единици спаѓаат и Lowa. Многу се лесни и за пешачење поголеми далечини се топ. Тоа им е и мана на Планиката, ќутук тешки се, а и врие ногата летно време. Едино за Саломонот вика подобро дека ја поддржува тежината на ранец на пример и потешко доаѓа до повреда. А и на попуст се Ама ќе видиме. ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
MISFIT
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 20/7/2018, 21:03 | |
| ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 20/7/2018, 22:01 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
MISFIT
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 21/7/2018, 17:31 | |
| Дечки сликиве ги прикачувам тука во доверба. Некој ја шернал на истаграм профил, а има откривачки детали така да морав да ја скратам. Нови се сликиве и може да дојде до проблем на работа. Ќе ве замолам да не ги шернувате надвор. Ви благодарам на разбирањето. ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 21/7/2018, 19:45 | |
| Требаше порано да кажеш, јас ја симнав таа вчерашната со деталите, и веќе му ја пратив на Хаџи-Јанев. Но сериозно, барем за мене можам да кажам дека за такви работи сум човек од доверба. Мислам дека и другите се во ист строј. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 21/7/2018, 20:18 | |
| Не се секирај и безбедњаци од АРМ го листаат форумов | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
| |