Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

БСС - Баталјон на Специјални Сили

Go down 
+28
t34t55
KikoTE
leopard
MISFIT
viko55
Macedonian09
1
Braveheart993
Legija91
momo
Goust
Александра090
semperfi
Mrshajnoski
Macedonian Knight
РИС
Alvar
Спенсер
Зоран
Gjole^Stolarot
ESN
assasian
Panter
SIG
dzole
JKD
икс
IgorM
32 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 68 ... 85  Next
АвторПорака
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11102

БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty
ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty21/7/2018, 20:23

Иако никогаш не разбрав што е толкава тајна да се објавуваат сопствени фотографии во униформа... како којзнае што има да криеме, кога цело NATO, сосе бивш Варшавски пакт е инсталирано во МО, МВР, МНР... знаат што маренда има дента, а не пак други работи. Rolling Eyes

MISFIT

Број на мислења : 281

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty21/7/2018, 20:37

Alvar напиша:
Требаше порано да кажеш, јас ја симнав таа вчерашната со деталите, и веќе му ја пратив на Хаџи-Јанев. Very Happy

Но сериозно, барем за мене можам да кажам дека за такви работи сум човек од доверба. Мислам дека и другите се во ист строј.

Затоа и беа покриени други работи покрај лицето.

Инаку еден е доволно за да настане белја.

За објавувањето во право си, денес се наоѓаат слики и од делта форс и фоки и све од поранешни задачи. Кај нас многу поголем проблем е да ја види некој од внатре па да те казни, него да ја види некој од надвор што не треба па да стигне до информации(кои веќе ги имаат).

Мојот идентитет е заштитен, не покажувам ништо што не е до сега видено. Едино може е плус за АРМ бидејки ја претставувам во убсво светло.

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty21/7/2018, 21:44

Брат ако сакаат да најдат кој си што си ке те најдат,а многу лесно би те нашле
Иначе лилно не гледам проблем зашто да не би се објавувале ваклви или слични слики
Вратете се на почетокот Go down
MISFIT

MISFIT

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty22/7/2018, 05:07

Momak od Gjorce напиша:
Брат ако сакаат да најдат кој си што си ке те најдат,а многу лесно би те нашле
Иначе лилно не гледам проблем зашто да не би се објавувале ваклви или слични слики

Не е проблем што ќе ме најдат, проблем е што се гледа околината каде е сликано. Тоа е проблем заради безбедност. А и постарите ќе ме гледаат наопаку кога ќе дознаат.
Инаку имам на странска страна праќано на инстаграм. Сега што ми е профилна, таѓу собра 2100 лајка Very Happy Ама коментари повеќето од Грци и Албанци како уствари нивна била државата...

Alvar

Број на мислења : 11102

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty22/7/2018, 13:06

Пиши им нека дојдат, ете ги чекаш. Smile

ESN

Број на мислења : 1594

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty22/7/2018, 15:49

Пречекајте ги со олово Twisted Evil

ESN

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty27/7/2018, 16:35

Денеска имало интересна вежба на Криволак.Слики од фб профилот на Павле Арсоски.
https://www.facebook.com/pavle.arsoski/media_set?set=a.10214239083245523.1073741866.1668466829&type=3

MISFIT

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty27/7/2018, 17:10

Цел јули траеше. JCET со "Зелени беретки"

ESN

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty27/7/2018, 18:20

MISFIT напиша:
Цел јули траеше. JCET со "Зелени беретки"
Не кажуваат дека тоа било здружена вежба на special units,фала на појаснувањето друже

MISFIT

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty27/7/2018, 20:10

Па и не е, туку е обука од нивна страна. И зелените беретки се сметаат за special forces бидејки се со друга намена.

ПишувањеПредмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили   БСС - Баталјон на Специјални Сили - Page 51 Empty

Вратете се на почетокот Go down

БСС - Баталјон на Специјални Сили
Вратете се на почетокот 
Страна 51 of 85Отиди на страна : Previous  1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 68 ... 85  Next
 Similar topics
-
» Воени сили во Светот (воени сили за кои нема посебна тема)
» Баталјон за врски на АРМ
» Баталјон за почести - Гарда
» Баталјон на Воена Полиција
» Ренџери - Извидувачко Разузнувачки баталјон