| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|
+28t34t55 KikoTE leopard MISFIT viko55 Macedonian09 1 Braveheart993 Legija91 momo Goust Александра090 semperfi Mrshajnoski Macedonian Knight РИС Alvar Спенсер Зоран Gjole^Stolarot ESN assasian Panter SIG dzole JKD икс IgorM 32 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 21/7/2018, 20:23 | |
| Иако никогаш не разбрав што е толкава тајна да се објавуваат сопствени фотографии во униформа... како којзнае што има да криеме, кога цело NATO, сосе бивш Варшавски пакт е инсталирано во МО, МВР, МНР... знаат што маренда има дента, а не пак други работи. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
MISFIT
Број на мислења : 281
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 21/7/2018, 20:37 | |
| - Alvar напиша:
- Требаше порано да кажеш, јас ја симнав таа вчерашната со деталите, и веќе му ја пратив на Хаџи-Јанев.
Но сериозно, барем за мене можам да кажам дека за такви работи сум човек од доверба. Мислам дека и другите се во ист строј. Затоа и беа покриени други работи покрај лицето. Инаку еден е доволно за да настане белја. За објавувањето во право си, денес се наоѓаат слики и од делта форс и фоки и све од поранешни задачи. Кај нас многу поголем проблем е да ја види некој од внатре па да те казни, него да ја види некој од надвор што не треба па да стигне до информации(кои веќе ги имаат). Мојот идентитет е заштитен, не покажувам ништо што не е до сега видено. Едино може е плус за АРМ бидејки ја претставувам во убсво светло. ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 21/7/2018, 21:44 | |
| Брат ако сакаат да најдат кој си што си ке те најдат,а многу лесно би те нашле Иначе лилно не гледам проблем зашто да не би се објавувале ваклви или слични слики | |
|
| |
MISFIT
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 22/7/2018, 05:07 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Брат ако сакаат да најдат кој си што си ке те најдат,а многу лесно би те нашле
Иначе лилно не гледам проблем зашто да не би се објавувале ваклви или слични слики Не е проблем што ќе ме најдат, проблем е што се гледа околината каде е сликано. Тоа е проблем заради безбедност. А и постарите ќе ме гледаат наопаку кога ќе дознаат. Инаку имам на странска страна праќано на инстаграм. Сега што ми е профилна, таѓу собра 2100 лајка Ама коментари повеќето од Грци и Албанци како уствари нивна била државата... ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 22/7/2018, 13:06 | |
| Пиши им нека дојдат, ете ги чекаш. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 22/7/2018, 15:49 | |
| Пречекајте ги со олово ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/7/2018, 16:35 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
MISFIT
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/7/2018, 17:10 | |
| Цел јули траеше. JCET со "Зелени беретки" ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/7/2018, 18:20 | |
| - MISFIT напиша:
- Цел јули траеше. JCET со "Зелени беретки"
Не кажуваат дека тоа било здружена вежба на special units,фала на појаснувањето друже ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
MISFIT
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/7/2018, 20:10 | |
| Па и не е, туку е обука од нивна страна. И зелените беретки се сметаат за special forces бидејки се со друга намена. ______________________ To us and those like us, damn few.
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
| |
|
| |
| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|