Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Војнички обувки

Go down 
+19
fighter
JKD
shady3
BABUN
Ilija Uzunov
tose
Smrtnikot
Legija91
darkness
alexmkd
ESN
leopard
Klinton
Momak od Gjorce
beowulf
Alvar
Зоран
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 51  Next
АвторПорака
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11101

Војнички обувки - Page 10 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty27/9/2013, 14:34

Ок, ќе видам и ќе прашам.

beowulf

Број на мислења : 765

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty27/9/2013, 23:02

Мене од алпина чизмите tundra и trapper ме бендисуваат.
Вратете се на почетокот Go down
Alvar

Alvar

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty28/9/2013, 17:35

Alpina Tibet со текстилна постава одвнатре и sympatex мембрана чинат 6700 денари, со кожна постава и sympatex мембрана чинат 7700 ден.
Alpina Arpenaz чинат 7300 денари, Alpina Ladakh ми се чини беа околу 8000 денари.
Planika речиси сите беа 8500 денари, оние црните кој ги носат во АРМ и МВР се 8000 денари.

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty28/9/2013, 17:47

Фала брат!
Alvar

Alvar

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty28/9/2013, 17:48

Немат проблем. Wink 

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty28/9/2013, 18:27

Ја поскапеле Планиката. Беше 7 300.

ESN

Број на мислења : 1594

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty28/9/2013, 18:39

Генерале планика беше и поевтина пониско и од 7300 беше шо ја поскапиле кој ли знае.

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty28/9/2013, 19:10

Не бе нема шанси толку да ја поскапиле наредната недела ќе скокнам до штип ќе проверам у пеко и ќе ви кажам не ми се верува толку да ги поскапиле планиката.

alexmkd

Број на мислења : 122

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty3/10/2013, 21:55

Едно прашање какви чизми од алпина во ск би ми препорачале да купам , и ако има некој од ск дали ке може да ми помогне да се снајдам до аплина продавницата ко ке дојдам скопје оти не знам каде е ? ми требат за на планина и такви услови лето и зима и на секакви услови хехех!
ESN

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty5/10/2013, 09:15

alexmkd напиша:
Едно прашање какви чизми од алпина во ск би ми препорачале да купам , и ако има некој од ск дали ке може да ми помогне да се снајдам до аплина продавницата ко ке дојдам скопје оти не знам каде е ? ми требат за на планина и такви услови лето и зима и на секакви услови хехех!
За во зима Алпина арпеназ а за лето и зимо алпина тибет.Улицата македонија шо се наоѓа на 50 метри од ацко одиш право одма таму е на 2 спрата е на долниот е за мажи имаш од пиле млеко.

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 10 Empty

Војнички обувки
Вратете се на почетокот 
Страна 10 of 51Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 51  Next
 Similar topics
-
» Војнички песни
» Војнички кучиња