Тие високите (до колена) зелени чорапи што ги должевме во АРМ, навистина беа квалитетни. Не знам кој ги произведуваше... но имав еден пар до пред некоја година и беа топ.
______________________ Si vis pacem, para bellum
Генерал
Број на мислења : 2343
Предмет: Re: Војнички обувки 10/1/2013, 23:38
Еве мал совет до оние понеискусните додека оние искусните ќе го потврдат ова. Без разлика дали е зима или лето, при долги и напорни пешачење задолжително носете дебели чорапи. Овој метод штити од плускавици и рани
Лани имаше слични во adidas дуќаниве низ Скопје... темно кафени и со одличен квалитет. Но беа негде околу 8 и кусур иљадарки.
Зоран
Број на мислења : 3805
Предмет: Re: Војнички обувки 10/1/2013, 23:41
Генерал напиша:
Еве мал совет до оние понеискусните додека оние искусните ќе го потврдат ова. Без разлика дали е зима или лето, при долги и напорни пешачење задолжително носете дебели чорапи. Овој метод штити од плускавици и рани
Samo ako se pereni
Генерал
Број на мислења : 2343
Предмет: Re: Војнички обувки 10/1/2013, 23:44
Зоран напиша:
Генерал напиша:
Samo ako se pereni
Хигиената е половина здравје
______________________ Потта штеди крв!
Гостин Гостин
Предмет: Re: Војнички обувки 10/1/2013, 23:45
Имам Планика и задоволен сум од нив
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
Предмет: Re: Војнички обувки 11/1/2013, 13:14
Кога сме кај перење...
Alvar
Број на мислења : 11101
Предмет: Re: Војнички обувки 11/3/2013, 19:22
Klinton
Број на мислења : 1
Предмет: Re: Војнички обувки 13/3/2013, 23:45
nemoj nekoj da kupil planika, mene mi gi menjavaat dva pati za 4 meseci, se kinat samite od sebe, neznam so ke pravam koga ke mi istece garancijata
SIG
Број на мислења : 6117
Предмет: Re: Војнички обувки 13/3/2013, 23:48
Добредојде Клинтон, се надеваме често ќе не дружиш