Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Војнички обувки

Go down 
+19
fighter
JKD
shady3
BABUN
Ilija Uzunov
tose
Smrtnikot
Legija91
darkness
alexmkd
ESN
leopard
Klinton
Momak od Gjorce
beowulf
Alvar
Зоран
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 51  Next
АвторПорака
tose

tose

Број на мислења : 160

Војнички обувки - Page 28 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty24/5/2014, 13:14

италјанските чизми се катастрофа...незнам што толку сте задоволни од нив...
прво ја потат ногата и ја дрзат испотена цело време...тс ладно ти е или мн жешко..
друго се рашируваат за еден бр скоро..трето се одлепува ѓонот...
пукаат на шавовите над глуждот..
така да....заникаде се
Вратете се на почетокот Go down
ESN

ESN

Број на мислења : 1594

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty25/5/2014, 20:34

tose напиша:
италјанските чизми се катастрофа...незнам што толку сте задоволни од нив...
прво ја потат ногата и ја дрзат испотена цело време...тс ладно ти е или мн жешко..
друго се рашируваат за еден бр скоро..трето се одлепува ѓонот...
пукаат на шавовите над глуждот..
така да....заникаде се
Другар штом генералот како специјалец ја фали исто така чичко ми од ебр значи дека се добри.Никој не вика дека се најдобри тука дека се задоволни од нив.И моите алпина арпеназ војничките секој пат ми ја потат ногата најнормално е тоа ама ногата секогаш ми е топла и на -15.Презадоволен сум од нив подобра чизма мојата нога не е видела а сум ги носел скоро сите видови на чизмте шо се носат у арм и мвр.

tose

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty26/5/2014, 10:17

го почитувам секое мислење,а јас само го кажав моето...по искинати три пара такви чизми...
прашајте ги луѓето што ги носат дали сакаат пак такви,како и да е далеку се подобри од кумановските...
ама сепак...моето мислење за нив е негативно
ESN

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty26/5/2014, 17:21

tose напиша:
го почитувам секое мислење,а јас само го кажав моето...по искинати три пара такви чизми...
прашајте ги луѓето што ги носат дали сакаат пак такви,како и да е далеку се подобри од кумановските...
ама сепак...моето мислење за нив е негативно
Е како така 3 пара гри спорт ти се расипале

tose

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty27/5/2014, 13:57

од носење и работење во нив..или со нив Smile 
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty27/5/2014, 14:21

Јас можам да кажам дека сум задоволен и од Планиката и од италијанскиве. Мала забелешка кај италијанскиве е што се малку по крути. Е сега, рака на срце Планиката ја носев повеќе од 10 години и имав многу можности за максимална експлоатација. Сега планирам да ги поправам ѓоновите и да си ги носам повторно. За италијанските иако ги носам неколку години не сум имал некои посебни прилики за користење во тешки услови освен пред некое време во Шабац каде што се покажаа одлично.

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty27/5/2014, 16:09

Јас имам ЈНА модел чизми со две ремчиња горе... додуша од периодот околу 2001 година се, гланц нови се, не носени, па незнам дали да ги продадам или пак да ги разгазам  Laughing 
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty27/5/2014, 17:06

Frogfoot напиша:
Јас имам ЈНА модел чизми со две ремчиња горе... додуша од периодот околу 2001 година се, гланц нови се, не носени, па незнам дали да ги продадам или пак да ги разгазам  Laughing 

Да ти продадам уште 30 да си имаш за секој ден Smile

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty27/5/2014, 21:14

Дај да ти продадам јас да имаш 31  Laughing 
ESN

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty1/6/2014, 19:14

имав можност во дрезден да ги пробам британските лова чизми и германските меиндл.Од лова ги имаше и војничките модели а на меиндл ги немаше.И да ви кажам мое мислење не се ништо плус од нашите алпина и планика.Војничките лова се со 5 цм пониски од алпината и планиката и не ми се удобни како алпината.Меиндл моделите шо ги пробав не беа лоши повеќето беа ловџиски ама исто така влошката им е ногу корава исто како на планиката.Не ми се бендисаа така да од алпина јас не се делам

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 28 Empty

Војнички обувки
Вратете се на почетокот 
Страна 28 of 51Отиди на страна : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 51  Next
 Similar topics
-
» Војнички песни
» Војнички кучиња