| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: Војнички обувки 24/5/2014, 13:14 | |
| италјанските чизми се катастрофа...незнам што толку сте задоволни од нив... прво ја потат ногата и ја дрзат испотена цело време...тс ладно ти е или мн жешко.. друго се рашируваат за еден бр скоро..трето се одлепува ѓонот... пукаат на шавовите над глуждот.. така да....заникаде се | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Војнички обувки 25/5/2014, 20:34 | |
| - tose напиша:
- италјанските чизми се катастрофа...незнам што толку сте задоволни од нив...
прво ја потат ногата и ја дрзат испотена цело време...тс ладно ти е или мн жешко.. друго се рашируваат за еден бр скоро..трето се одлепува ѓонот... пукаат на шавовите над глуждот.. така да....заникаде се Другар штом генералот како специјалец ја фали исто така чичко ми од ебр значи дека се добри.Никој не вика дека се најдобри тука дека се задоволни од нив.И моите алпина арпеназ војничките секој пат ми ја потат ногата најнормално е тоа ама ногата секогаш ми е топла и на -15.Презадоволен сум од нив подобра чизма мојата нога не е видела а сум ги носел скоро сите видови на чизмте шо се носат у арм и мвр. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
tose
| Предмет: Re: Војнички обувки 26/5/2014, 10:17 | |
| го почитувам секое мислење,а јас само го кажав моето...по искинати три пара такви чизми... прашајте ги луѓето што ги носат дали сакаат пак такви,како и да е далеку се подобри од кумановските... ама сепак...моето мислење за нив е негативно | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 26/5/2014, 17:21 | |
| - tose напиша:
- го почитувам секое мислење,а јас само го кажав моето...по искинати три пара такви чизми...
прашајте ги луѓето што ги носат дали сакаат пак такви,како и да е далеку се подобри од кумановските... ама сепак...моето мислење за нив е негативно Е како така 3 пара гри спорт ти се расипале ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
tose
| Предмет: Re: Војнички обувки 27/5/2014, 13:57 | |
| од носење и работење во нив..или со нив | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Војнички обувки 27/5/2014, 14:21 | |
| Јас можам да кажам дека сум задоволен и од Планиката и од италијанскиве. Мала забелешка кај италијанскиве е што се малку по крути. Е сега, рака на срце Планиката ја носев повеќе од 10 години и имав многу можности за максимална експлоатација. Сега планирам да ги поправам ѓоновите и да си ги носам повторно. За италијанските иако ги носам неколку години не сум имал некои посебни прилики за користење во тешки услови освен пред некое време во Шабац каде што се покажаа одлично. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Војнички обувки 27/5/2014, 16:09 | |
| Јас имам ЈНА модел чизми со две ремчиња горе... додуша од периодот околу 2001 година се, гланц нови се, не носени, па незнам дали да ги продадам или пак да ги разгазам | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Војнички обувки 27/5/2014, 17:06 | |
| - Frogfoot напиша:
- Јас имам ЈНА модел чизми со две ремчиња горе... додуша од периодот околу 2001 година се, гланц нови се, не носени, па незнам дали да ги продадам или пак да ги разгазам
Да ти продадам уште 30 да си имаш за секој ден ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Војнички обувки 27/5/2014, 21:14 | |
| Дај да ти продадам јас да имаш 31 | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 1/6/2014, 19:14 | |
| имав можност во дрезден да ги пробам британските лова чизми и германските меиндл.Од лова ги имаше и војничките модели а на меиндл ги немаше.И да ви кажам мое мислење не се ништо плус од нашите алпина и планика.Војничките лова се со 5 цм пониски од алпината и планиката и не ми се удобни како алпината.Меиндл моделите шо ги пробав не беа лоши повеќето беа ловџиски ама исто така влошката им е ногу корава исто како на планиката.Не ми се бендисаа така да од алпина јас не се делам ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војнички обувки | |
| |
|
| |
| Војнички обувки | |
|