| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Војнички обувки 19/5/2014, 19:12 | |
| - Генерал напиша:
- Momak od Gjorce напиша:
- Frogfoot напиша:
- На еден српски форум еден член објави слики од кумановска фирма Филип Фрос која произедува чизми по 55 евра.
Ги имам видено на вести или по порталиве мислам кога Гоца шеташе низ фирмава,за 50 евра се добри,но за тие пари не треба да се очекува квалитет. Јас не сум задоволен. Ги носев 2-3 пати и се земја-небо разлика со Планиката. Крути се, крцкаат, не легнуваат на нога. Ги оставив на татко ми. Генерале а шо бидна со Алпината сеуште ли ги носиш.Јас сум ги пробал и овие кумановските филипфрос-маврово треккинг ама чисто срање се за жал и тоа голем жал многу од нашите војници носат такви.На нашиов простор за сега подобра чизма од моите и на генералот Алпина арпеназ не сум нашол скапи ама и вредат. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Војнички обувки 19/5/2014, 23:09 | |
| Алпината имаше сериозен тест пред некој ден во Шабац-Србија. Се покажаа феноменално. Среќа моја што имам два пара. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 19/5/2014, 23:10 | |
| Арпеназот? ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Војнички обувки 19/5/2014, 23:13 | |
| - Alvar напиша:
- Арпеназот?
Да да. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 20/5/2014, 20:32 | |
| - Генерал напиша:
- Алпината имаше сериозен тест пред некој ден во Шабац-Србија. Се покажаа феноменално. Среќа моја што имам два пара.
Е браво бе другар штом и ти си бил на помош на браќата срби.И шо бидна зошто си дојдовте бевте ли и со останатиот дел на нашите во обреновац.Што им се случи на арпеназот здрави се уште што им се случи.Инаку се знае дека така ќе се покажат кога се најдобри.Јас за мене си кажувам подобра чизма мојата нога нема видено. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Војнички обувки 20/5/2014, 22:45 | |
| [img] [/img] ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Војнички обувки 20/5/2014, 22:48 | |
| - Генерал напиша:
- " />
Овака завршија по долготрајното носење. Инаку по чистењето нема никакви знаци на оштетување. Премногу сум задоволен. П.С Како што можете да видите од половина нагоре се чисти. Ова е така не затоа што од таму нагоре ми почнуваше водоотпорната облека. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 21/5/2014, 01:09 | |
| Другар абе ова не се алпина арпеназ ова се италијанските гри спорт кобра што ги носат полициските специјалци.Не се тоа алпина. Еве ги твоите доказ дека се гри спорт А еве полицаец од посебната единица на вежба со нив Добри се само не ми се аресуваат пошо од половината па нагоре не се кожа тука некаков вид на текстил кој пропушта вода затоа не ги сакам еве доказ и за тоа. А еве ги моите алпина арпеназ војничките чизми само во арм се користат. И арпеназот се скроз кожа ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: Војнички обувки 21/5/2014, 17:18 | |
| Упс. Моја грешка. Не сме се разбрале добро ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 21/5/2014, 23:10 | |
| - Генерал напиша:
- Упс. Моја грешка. Не сме се разбрале добро
Затоа сме тука да се ипсравиме ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |