| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки Чет 6 Фед - 12:28 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Ilija Uzunov
Број на мислења : 13
| |
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Војнички обувки Пет 7 Фед - 15:18 | |
| - Ilija Uzunov напиша:
- Според мене еден од најдобрите видови чизми користени од ЈНА и АРМ (сеуште ги користат)
За жал тешки како туч ( бронза). Има многу полесни ова не се обувки за прошетка , туку мора и да трчаш со нив на 19 години гајл ти е ама со + 40 е малку поинаку. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Ilija Uzunov
Број на мислења : 13
| Предмет: Re: Војнички обувки Пет 7 Фед - 15:34 | |
| | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Војнички обувки Пет 7 Фед - 16:01 | |
| Чик КУманово ги правеше за ЈНА (Барем тие што во Шибеник што ги носев). После во 90 тите можеби за АРМ не знам. Што останало од ЧИК поим немам. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| |
| |
BABUN
Број на мислења : 133
| |
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Војнички обувки Пет 2 Мај - 10:26 | |
| - Frogfoot напиша:
- На еден српски форум еден член објави слики од кумановска фирма Филип Фрос која произедува чизми по 55 евра.
Ги имам видено на вести или по порталиве мислам кога Гоца шеташе низ фирмава,за 50 евра се добри,но за тие пари не треба да се очекува квалитет. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Војнички обувки Пет 2 Мај - 19:09 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Frogfoot напиша:
- На еден српски форум еден член објави слики од кумановска фирма Филип Фрос која произедува чизми по 55 евра.
Ги имам видено на вести или по порталиве мислам кога Гоца шеташе низ фирмава,за 50 евра се добри,но за тие пари не треба да се очекува квалитет. Јас не сум задоволен. Ги носев 2-3 пати и се земја-небо разлика со Планиката. Крути се, крцкаат, не легнуваат на нога. Ги оставив на татко ми. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: Војнички обувки Саб 3 Мај - 10:57 | |
| катастрофа...ке се ражабат одма...на ништо не личат....ама најефтини и јбг...ке го лапнат тендерот за жал на тие што ке ги носат... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војнички обувки | |
| |
|
| |
| Војнички обувки | |
|