| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Војнички обувки 28/8/2014, 01:42 | |
| - Alvar напиша:
- Има еден другар вакви веќе 3-4 години и е презадоволен од нив, ги утепа од носење по планини.
Во принцип ова е модел на германските Meindl, брендирани за локалниов пазар. Браво штом толку многу ги носи и му траат на екстремни терени.Инаку другар грешка си за другото овој модел на планика е еден од постарите овој модел го произведуваа уште пред да се распадне фабриката,па нели после ја зедоа меиндл.Е сега излегоа и нови модели според меиндл ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 31/10/2014, 19:42 | |
| Момци некој да знае како и од каде би можел да купам лова чизмите.Според мене се најдобрите чизми направени за војската ама се и ептен солени ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 31/10/2014, 20:21 | |
| Ќе мора надвор од МК, тука немам видено да продаваат LOWA. Дел од производството им е префрлено во Хрватска, па може некој од таму да ти донесе. Во Пеко лани имаше еден модел на Haix, исто германски бренд кој прави обувки во HR, но истиот беше комбинација врвки + патент, што мене некако не ми фаќа око. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 1/11/2014, 11:00 | |
| Их бе мајката.Фала многу другарче,чизми кои не се целосно кожени и имаат патент никој да не купува тоа е чисто срање,џабе фрлени пари.Се нервирам што неможам да си земам лова тоа се најдобрите чизми ама јебига,наша македонија ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Војнички обувки 1/11/2014, 13:25 | |
| - ESN напиша:
- Их бе мајката.Фала многу другарче,чизми кои не се целосно кожени и имаат патент никој да не купува тоа е чисто срање,џабе фрлени пари.Се нервирам што неможам да си земам лова тоа се најдобрите чизми ама јебига,наша македонија
Мислам дека продаваа во Инпакт Шоп Lowa чизми. Прашај таму https://www.facebook.com/impact.skopje?fref=ts |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 1/11/2014, 21:10 | |
| Фала другар ќе ги прашам па ќе пишам тука ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 5/11/2014, 23:08 | |
| Прашав ама ги нема ни таму.Во секој случај фала ти другар ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 4/12/2014, 10:55 | |
| Ајде сега кога залади какви чизми си купивте,и ако веќе имате некои сликајте и ставете ги тука не само јас да ставам да живне темава ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 4/12/2014, 12:30 | |
| Освен ако нема потреба (ептен да напаѓа снег), ретко носам чизми... зимово ги носам salomon патиките кои ми се таман за вакво време, лесни и топли. Ако веќе падне снег, ги вадам од кутија Gri-Sport-от кој речиси и да не ми се носени. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 4/12/2014, 14:46 | |
| Ти си знаеш.Јас пошо сум преголем љубител на чизми моиве војничките алпина арпеназ иако не е многу студено не ги соблекувам од нога,во летно време луѓето да не ме направат луд би ги купил пустинските алпина и нив би ги носел наместо патики.Мразам патики Е сега ќе си купам уште еден бар добри чизми само сеуште немам одлучено какави се додека не ги пробам сите шо ги имам замислено ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војнички обувки | |
| |
|
| |
| Војнички обувки | |
|