Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Војнички обувки

Go down 
+19
fighter
JKD
shady3
BABUN
Ilija Uzunov
tose
Smrtnikot
Legija91
darkness
alexmkd
ESN
leopard
Klinton
Momak od Gjorce
beowulf
Alvar
Зоран
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 51  Next
АвторПорака
ESN

ESN

Број на мислења : 1594

Војнички обувки - Page 30 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty28/8/2014, 01:42

Alvar напиша:
Има еден другар вакви веќе 3-4 години и е презадоволен од нив, ги утепа од носење по планини.
Во принцип ова е модел на германските Meindl, брендирани за локалниов пазар.
Браво штом толку многу ги носи и му траат на екстремни терени.Инаку другар грешка си за другото овој модел на планика е еден од постарите овој модел го произведуваа уште пред да се распадне фабриката,па нели после ја зедоа меиндл.Е сега излегоа и нови модели според меиндл

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty31/10/2014, 19:42

Момци некој да знае како и од каде би можел да купам лова чизмите.Според мене се најдобрите чизми направени за војската ама се и ептен солени

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty31/10/2014, 20:21

Ќе мора надвор од МК, тука немам видено да продаваат LOWA. Дел од производството им е префрлено во Хрватска, па може некој од таму да ти донесе.
Во Пеко лани имаше еден модел на Haix, исто германски бренд кој прави обувки во HR, но истиот беше комбинација врвки + патент, што мене некако не ми фаќа око.

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty1/11/2014, 11:00

Их бе мајката.Фала многу другарче,чизми кои не се целосно кожени и имаат патент никој да не купува тоа е чисто срање,џабе фрлени пари.Се нервирам што неможам да си земам лова тоа се најдобрите чизми ама јебига,наша македонија

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty1/11/2014, 13:25

ESN напиша:
Их бе мајката.Фала многу другарче,чизми кои не се целосно кожени и имаат патент никој да не купува тоа е чисто срање,џабе фрлени пари.Се нервирам што неможам да си земам лова тоа се најдобрите чизми ама јебига,наша македонија

Мислам дека продаваа во Инпакт Шоп Lowa чизми. Прашај таму

https://www.facebook.com/impact.skopje?fref=ts
Вратете се на почетокот Go down
ESN

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty1/11/2014, 21:10

Фала другар ќе ги прашам па ќе пишам тука ziveli

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty5/11/2014, 23:08

Прашав ама ги нема ни таму.Во секој случај фала ти другар ziveli ziveli

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty4/12/2014, 10:55

Ајде сега кога залади какви чизми си купивте,и ако веќе имате некои сликајте и ставете ги тука не само јас да ставам да живне темава

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty4/12/2014, 12:30

Освен ако нема потреба (ептен да напаѓа снег), ретко носам чизми... зимово ги носам salomon патиките кои ми се таман за вакво време, лесни и топли.
Ако веќе падне снег, ги вадам од кутија Gri-Sport-от кој речиси и да не ми се носени.

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty4/12/2014, 14:46

Ти си знаеш.Јас пошо сум преголем љубител на чизми моиве војничките алпина арпеназ иако не е многу студено не ги соблекувам од нога,во летно време луѓето да не ме направат луд би ги купил пустинските алпина и нив би ги носел наместо патики.Мразам патики
Е сега ќе си купам уште еден бар добри чизми само сеуште немам одлучено какави се додека не ги пробам сите шо ги имам замислено  ziveli

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 30 Empty

Вратете се на почетокот Go down

Војнички обувки
Вратете се на почетокот 
Страна 30 of 51Отиди на страна : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 51  Next
 Similar topics
-
» Војнички песни
» Војнички кучиња