| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 8/12/2014, 23:49 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Војнички обувки 11/12/2014, 00:04 | |
| Чизмиве ги гледав и овие првите зимски во црна боја ептен ми паднаа во око.Ех да сум од германија,русија или уса какви убави слики ќе ви праќам ама ете шо да се праи ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Војнички обувки 11/12/2014, 01:03 | |
| Добро е што наскоро ќе можат да се купат LOWA чизми во МК. За Meindl ќе почекаме. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2014, 17:35 | |
| | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2014, 18:13 | |
| И зошто ги мењаат ? какви имаа до сега ЕБР,а какви ЕСЗ/ПЕП ? | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2014, 18:39 | |
| - JKD напиша:
- И зошто ги мењаат ? какви имаа до сега ЕБР,а какви ЕСЗ/ПЕП ?
Не им ги менуваат,овие им се нови стaрите модели не им ги земаат,сакаш носи ги сакаш не,ти следуваат нови,имаа повеќе модели кој ги менуваа низ годиниве на почетокоѕ користеа Планика,па итајански Гриспорт,и сега овие,како ке крати кесето така и тенко со изборот на чизми | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2014, 19:57 | |
| - Alvar напиша:
- Добро е што наскоро ќе можат да се купат LOWA чизми во МК. За Meindl ќе почекаме.
Вистина ли збориш другар?Ако е точно тоа каде ќе биде во кој град и како ќе се вика продавницата од каде ќе можат да се купат чизмите на лова.За мене лова се најдобрите лизми што сум ги некогаш пробал па и доказите од англиските војници за кои лова е главниот дистрибутер за чизми се презадоволни од нив.И меиндл ги пробав заедно со ловата ама разликата е ептен голема.Според удобноста,изгледот и сигурноста што ја даваат лова во споредба со меиндлот е премија.И од тогаш па навака ги хејтам меиндлот.А ги пробав и двата типа на чизми во дрезден за време на екскурзијата сега во мај. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2014, 20:02 | |
| Е сега за квалитетот на лова и цената самата си покажува која за војничките чизми изнесува 180 фунти односно 230 евра ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2014, 20:24 | |
| - ESN напиша:
- Вистина ли збориш другар?Ако е точно тоа каде ќе биде во кој град и како ќе се вика продавницата од каде ќе можат да се купат чизмите на лова.
http://www.camouflage.mk/На излогот го имаат истакнато логото на Lowa како и на Haix. Сеуште не е отворен дуќанот, но би требало да биде наскоро. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2014, 22:13 | |
| - Alvar напиша:
- ESN напиша:
- Вистина ли збориш другар?Ако е точно тоа каде ќе биде во кој град и како ќе се вика продавницата од каде ќе можат да се купат чизмите на лова.
http://www.camouflage.mk/
На излогот го имаат истакнато логото на Lowa како и на Haix. Сеуште не е отворен дуќанот, но би требало да биде наскоро. Е браво.А у ск тоа или некој друг град и ако е у ск у која населба е продавницата.Ама ајде кога ќе ја отвараат колку време им треба за да ја отворат.И хаикс се добри чизми тие со меиндл заедно ја спонзорираат германската војска.Не сум ги пробал оти ги немаше во дрезден а би сакал да ги пробам.Алвар друже ти информирај ме и јас да сум у тек ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војнички обувки | |
| |
|
| |
| Војнички обувки | |
|