Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Kако ја замислувате АРМ во иднина

Go down 
+16
loran11
Mrshajnoski
Smrtnikot
Генерал
патриот
Dejan N
JKD
Iko
Legija91
Зоран
РИС
beowulf
Alvar
tonin
SIG
Momak od Gjorce
20 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
АвторПорака
Hyperion

Број на мислења : 10

Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 11:57

процедура некоја има за тоа? има некое искуство досега?
Вратете се на почетокот Go down
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 11:59

Што да не донираш нешто?
Hyperion

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 12:30

имам намера
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 13:08

Ако си сериозен во намерата,ја би те советувал да не им даваш пари,подобро купи им го тоа што мислиш него ли пари,не знаеш во кој џеп ке завршат
Hyperion

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 13:26

да те разбирам и баш затоа барам начин како парите да не завршат во џеб. Инаку комплицирано е да се купи наменска воена опрема посебно оружје ако вредноста е изразена со милиони
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 13:34

милиони ? аман бе,што фирма си ти ? radost

тактичка опрема и слично можеш да им набавиш,ама оружје,без да оди преку АРМ,тешко..
Hyperion

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 14:11

странска фирма сум јас Smile
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 14:13

или служба lol!
Hyperion

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 15:12

хахаха баш они донираат
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty18/8/2015, 15:50

Појди до еурокомпозит купи им нови шлемови и панцири,ако сакаш оружје купи еден контењер од Америка нека го запленат на граница,оружјето нека им го дадат Very Happy
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Kако ја замислувате АРМ во иднина   Kако ја замислувате АРМ во иднина - Page 14 Empty

Kако ја замислувате АРМ во иднина
Вратете се на почетокот 
Страна 14 of 18Отиди на страна : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
 Similar topics
-
» Војник на иднината - како го замислувате?