| Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |
|
+19KikoTE Полицајка krvopijec kikoto BABUN Smrtnikot Hero Alvar shady3 Legija91 Stamenov meth beowulf Зоран Zajcef Momak od Gjorce Subzero Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Stamenov
Број на мислења : 58
| Предмет: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 25/1/2014, 16:53 | |
| Не само ладни погледи,туку и никој не ми верува дека ќе постанам полицаец и дека ќе си ја исполнам целта...ама една ден сите ќе ме почитуват и сите ќе ми го знаат името ______________________ Воената победа се завршува со карневал во црнина...!!!!
| |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 25/1/2014, 19:20 | |
| Момци реалноста е друга ке се разочарате, а и мислам многу филмови гледате ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 25/1/2014, 20:55 | |
| - assasian напиша:
- Момци реалноста е друга ке се разочарате, а и мислам многу филмови гледате
Ајде образложи ни каква е штом знаеш,и кажи ни кој филм ти го гледаш,да го гледаме и ние ? што според тебе треба да правиме ? | |
|
| |
assasian
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 26/1/2014, 10:44 | |
| - JKD напиша:
- assasian напиша:
Ајде образложи ни каква е штом знаеш,и кажи ни кој филм ти го гледаш,да го гледаме и ние ? што според тебе треба да правиме ? Според мене фати врски и ке се вработиш , а за филмот ке си го видиш ке дојде време ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 26/1/2014, 14:50 | |
| - assasian напиша:
- JKD напиша:
- assasian напиша:
Ајде образложи ни каква е штом знаеш,и кажи ни кој филм ти го гледаш,да го гледаме и ние ? што според тебе треба да правиме ? Според мене фати врски и ке се вработиш , а за филмот ке си го видиш ке дојде време Како мислиш фати врски и ќе се вработиш ? еве јас имам врски,насекаде имам некои луѓе,но не сфаќам како они би ме пикнале на некое работно место ако јас пред се не сум психо-физички здрав ? да,можеби за обичен полицаец и ќе ме бутнат,иако има конкрус,другарче ми кажа дека имало многу што им прогледувале низ прсти,се вртеа муабети и дека влегле деца кои не ни биле на конкурсот,но МИСЛАМ дека за единица сеуште не е дојдено до тој степен,пошто ако е дојдено незнам што да очеккуваме од нив,ако се влезени како што ти кажуваш. | |
|
| |
assasian
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 26/1/2014, 14:53 | |
| Ке дојде време ке си видиш сам ,јас ти кажав во горниот пост ..
______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 26/1/2014, 15:11 | |
| - assasian напиша:
Ке дојде време ке си видиш сам ,јас ти кажав во горниот пост .. Ок,сакаш да ми кажеш дека и во специјална единица можам да влезам со врски,без да ссум спремен ? | |
|
| |
assasian
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 26/1/2014, 15:16 | |
| значи на еден конкурс имаше , момци кои завршија после девојките читај убаво после девојките да завршиш физички проверки ,само тој командантот ги тргна на странаим ги запиша броевите ,и сега гледам горди Тигри се и во ЕБР.. ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 26/1/2014, 15:37 | |
| - assasian напиша:
- значи на еден конкурс имаше , момци кои завршија после девојките читај убаво после девојките да завршиш физички проверки ,само тој командантот ги тргна на странаим ги запиша броевите ,и сега гледам горди Тигри се и во ЕБР..
Епа браво,незнам што да кажам...ајде во полиција да ги бутнат,како обични полицајци ОК,ама во двете најелитни полициски единици...незнам што да кажам...и моите имаат луѓе,во ДБК,кланот на Урко,во врвот на МВР,поранешен генерал или како и да се вика,ама нема шанса да се препуштам само на тоа уво дека ќе ме пикнат они...срамота стварно ако било така,да не било тоа само за да пројдат конкурсот,и да ги вработат ко полицјаци,а не за ебр и тигар ? | |
|
| |
assasian
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 26/1/2014, 16:14 | |
| Ете бе другар цело време ти викам ке ти дојде редот ке си видиш,друго не кажувам ништо ,да не мислиш дека јадам трици за Тигрите и ЕБр ,јас со 17 згибови ,со 80 склекови , 82 стомачни , и 3200 за 12 :20 минути го истрчав ,и во 10 десет најспремни бев на конечната ранг листа не влегов ни како обичен полацаец со изговор од полциајците не е до тебе ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |
| |
|
| |
| Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |
|