Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност

Go down 
+19
KikoTE
Полицајка
krvopijec
kikoto
BABUN
Smrtnikot
Hero
Alvar
shady3
Legija91
Stamenov
meth
beowulf
Зоран
Zajcef
Momak od Gjorce
Subzero
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next
АвторПорака
Stamenov

Stamenov

Број на мислења : 58

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty
ПишувањеПредмет: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty25/1/2014, 16:53

Не само ладни погледи,туку и никој не ми верува дека ќе постанам полицаец и дека ќе си ја исполнам целта...ама една ден сите ќе ме почитуват и сите ќе ми го знаат името

assasian

Број на мислења : 304

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty25/1/2014, 19:20

Момци реалноста е друга ке се разочарате, а и мислам многу филмови гледате

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty25/1/2014, 20:55

assasian напиша:

Ајде образложи ни каква е штом знаеш,и кажи ни кој филм ти го гледаш,да го гледаме и ние ? што според тебе треба да правиме ?
Вратете се на почетокот Go down
assasian

assasian

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty26/1/2014, 10:44

JKD напиша:
assasian напиша:

Ајде образложи ни каква е штом знаеш,и кажи ни кој филм ти го гледаш,да го гледаме и ние ? што според тебе треба да правиме ?
Според мене фати врски и ке се вработиш , а за филмот ке си го видиш ке дојде време

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty26/1/2014, 14:50

assasian напиша:
JKD напиша:
assasian напиша:

Според мене фати врски и ке се вработиш , а за филмот ке си го видиш ке дојде време

Како мислиш фати врски и ќе се вработиш ? еве јас имам врски,насекаде имам некои луѓе,но не сфаќам како они би ме пикнале на некое работно место ако јас пред се не сум психо-физички здрав ? да,можеби за обичен полицаец и ќе ме бутнат,иако има конкрус,другарче ми кажа дека имало многу што им прогледувале низ прсти,се вртеа муабети и дека влегле деца кои не ни биле на конкурсот,но МИСЛАМ дека за единица сеуште не е дојдено до тој степен,пошто ако е дојдено незнам што да очеккуваме од нив,ако се влезени како што ти кажуваш.
assasian

assasian

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty26/1/2014, 14:53

Ке дојде време ке си видиш сам ,јас ти кажав во горниот пост ..

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty26/1/2014, 15:11

assasian напиша:

Ке дојде време ке си видиш сам ,јас ти кажав во горниот пост ..

Ок,сакаш да ми кажеш дека и во специјална единица можам да влезам со врски,без да ссум спремен ?
assasian

assasian

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty26/1/2014, 15:16

значи на еден конкурс имаше , момци кои завршија после девојките читај убаво после девојките да завршиш физички проверки ,само тој командантот ги тргна на странаим ги запиша броевите ,и сега гледам горди Тигри се и во ЕБР..

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty26/1/2014, 15:37

assasian напиша:
значи на еден конкурс имаше , момци кои завршија после девојките читај убаво после девојките да завршиш физички проверки ,само тој командантот ги тргна на странаим ги запиша броевите  ,и сега гледам горди Тигри се и во ЕБР..

Епа браво,незнам што да кажам...ајде во полиција да ги бутнат,како обични полицајци ОК,ама во двете најелитни полициски единици...незнам што да кажам...и моите имаат луѓе,во ДБК,кланот на Урко,во врвот на МВР,поранешен генерал или како и да се вика,ама нема шанса да се препуштам само на тоа уво дека ќе ме пикнат они...срамота стварно ако било така,да не било тоа само за да пројдат конкурсот,и да ги вработат ко полицјаци,а не за ебр и тигар ?
assasian

assasian

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty26/1/2014, 16:14

Ете бе другар цело време ти викам ке ти дојде редот ке си видиш,друго не кажувам ништо ,да не мислиш дека јадам трици за Тигрите и ЕБр ,јас со 17 згибови ,со 80 склекови , 82 стомачни , и 3200 за 12 :20 минути го истрчав ,и во 10 десет најспремни бев на конечната ранг листа не влегов ни како обичен полацаец со изговор од полциајците не е до тебе

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 18 Empty

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност
Вратете се на почетокот 
Страна 18 of 21Отиди на страна : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next
 Similar topics
-
» Тероризам - дискусија
» Воената Академија на АРМ - дискусија
» Топ 10 најмоќни армии на светот - дискусија
» УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање
» НАТО членки и Сојузнички сили