| Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |
|
+19KikoTE Полицајка krvopijec kikoto BABUN Smrtnikot Hero Alvar shady3 Legija91 Stamenov meth beowulf Зоран Zajcef Momak od Gjorce Subzero Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 9/3/2014, 23:48 | |
| - BABUN напиша:
- JKD напиша:
- BABUN напиша:
- Абе седи шо бараш...сигурно ќе најдиш подобар факултет...не е ама баш ништо од тоа што ти сигурно го мислиш дека е
на пример,кој факултет ? не би имал оцени за некој подобар,а не знам ни дали и за овој би имал...но сакам да ми користи,тоест да ми биде предност и кога ќе работам во МВР..знам дека нема да ми е од предност на почеток,ама откако ќе влезеш,би требало да биде предност за еден ден да станеш повисока функција,бидејќи како што знам,неможе да станеш командир или нешто такво без факултет...зборам за специјална единица. чек ти мислиш дека со слаб просек ќе се запишиш??? ај и да се запишиш можиш вонредно...а од кај знајш дека ќе работиш во полиција?? Ај и дај БОЖЕ да се вработиш за повисока функција можиш и со кој било факултет...или дур работиш можиш вонредно да се запишиш на Криминалистика ако веќе си сигурен дека ќе се вработиш... ти си знаеш со СРЕЌА Еми сега,ако така идеш,од кај знаеш и дека ќе преживееш вечерва ? за мене тоа е глуп начин на размислување,тоа ми е желбата,гледам се што е во моја моќ моментално да го правам,да вежбам,да се хранам здраво,да трчам,ќе почнам во стрелачки клуб,да идам на стрелање со ловџии,на Камник,па ќе видиме што ќе каже судбината..се трудам она што е до мене да го исполнам максимум,а другото,е до судбината. | |
|
| |
BABUN
Број на мислења : 133
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 10/3/2014, 00:05 | |
| Јас само ти кажвам она шо знам.. останатото е твое само да не се сопниш негде после | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 10/3/2014, 00:30 | |
| | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 16/3/2014, 02:39 | |
| Секоја година се повеќе опаѓа квалитетот на новите студенти, а цел на факултетот е кванитетот на студенти. Во кратки црти, мислам дека би те примиле и со просек 3, можда не во прв круг ама во втор сигурно. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 16/3/2014, 11:12 | |
| ЈКД кога ги земав назад документите од МВР тој службеникот ми рече со Септеври ке имало пак јавен оглас за полициски службеници колку е виситна незнам , поубаво ти е според мене да влезеш у МВР вака преку оглас запиши си факултет вонредно и фурај си ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 16/3/2014, 23:53 | |
| - assasian напиша:
- ЈКД кога ги земав назад документите од МВР тој службеникот ми рече со Септеври ке имало пак јавен оглас за полициски службеници колку е виситна незнам , поубаво ти е според мене да влезеш у МВР вака преку оглас запиши си факултет вонредно и фурај си
Тоа ми е и целта...ако имам среќа прво МВР,да влезам,да си упишам факс,да ја гурам како знам првата година пошто нели 12 месеци ќе сум на обука,ќе доаѓам за викенди,ако успеам да ја земам добро,ако не ќе каснам 1 година,ништо страшно,и така на 23 ќе имам и факс завршено,и ќе бидам вработен веќе 2 години како полицаец и ќе се стекнам со право да конкурирам за единица...планот ми е таков,ќе видиме што ќе биде.И онака со сите што сум зборел што се на факултетов,ми кажуваат дека се заебале што отишле редовни,идат секој ден од 8 до 4-5,до идризово и назад... | |
|
| |
BABUN
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 17/3/2014, 01:08 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Секоја година се повеќе опаѓа квалитетот на новите студенти, а цел на факултетот е кванитетот на студенти. Во кратки црти, мислам дека би те примиле и со просек 3, можда не во прв круг ама во втор сигурно.
ама вонредно а да стекниш статус за да студираш вонредно треба да си вработен (што ретко можи да се извади ако не работиш оти треба да плаќаш осигурање..или да имаш некоја физичка повреда за која ќе добиеш потврда од доктор дека не можиш да студираш редовно...истото ќе ти остани во досието за многу време) | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 18/3/2014, 20:28 | |
| BABUN, зборувам за редовни студии. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност 18/3/2014, 21:47 | |
| - assasian напиша:
- ЈКД кога ги земав назад документите од МВР тој службеникот ми рече со Септеври ке имало пак јавен оглас за полициски службеници колку е виситна незнам , поубаво ти е според мене да влезеш у МВР вака преку оглас запиши си факултет вонредно и фурај си
бтњ,имам уште 1 година цела средно...тоа е лошото,да не има уште овој септември примања,и да кажат дека се обновени сите или доволен број примени има... | |
|
| |
BABUN
| |
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |
| |
|
| |
| Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност | |