Пробано ( Бате Алвар) али може и до мене е не ми напрао кеиф.
Бате Лео праиме реприза :???? Алвар ако падне дил те каниме итебе кој има најмалце круга чисти оружја ( ОК).
______________________ Мијак 100 %
Alvar
Број на мислења : 11128
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 5/1/2015, 15:33
Зоран напиша:
Бате Лео праиме реприза :???? Алвар ако падне дил те каниме и тебе кој има најмалце круга чисти оружја (ОК).
Може, така нека биде.
______________________ Si vis pacem, para bellum
Зоран
Број на мислења : 3805
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 5/1/2015, 16:05
Alvar напиша:
Зоран напиша:
Бате Лео праиме реприза :???? Алвар ако падне дил те каниме и тебе кој има најмалце круга чисти оружја (ОК).
Може, така нека биде.
@LEO ti si na poteg. I podmladokot te ceka za trening so P.A.P.
Гостин Гостин
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 5/1/2015, 20:25
Ај чим спомнавте стрелиште, јас се договорив да одам за некоја недела за роденден, препорачајте модел калибар какви мети, се што може да ми помогне... Јас очекувам да се задржам на 9мм и најверојатно ЧЗ-75 ако ми се засвиѓа, ама сакам и други некои на пробам. И како што разбрав само пиштоли имало за изнајмување така?
Зоран
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 5/1/2015, 23:10
MISFIT напиша:
Ај чим спомнавте стрелиште, јас се договорив да одам за некоја недела за роденден, препорачајте модел калибар какви мети, се што може да ми помогне... Јас очекувам да се задржам на 9мм и најверојатно ЧЗ-75 ако ми се засвиѓа, ама сакам и други некои на пробам. И како што разбрав само пиштоли имало за изнајмување така?
Ако си зачленет да.
Гостин Гостин
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/1/2015, 12:09
А во спротивно?
leopard
Број на мислења : 583
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/1/2015, 12:58
Може кога сакате.Не е фер кој е задњи да чисти глок-се чисти со 2 крпчиња,ТТ да чисти е тоа е веќе нешто.Чичо Зоки,спреми се ти уште од сега за чистење.Само муниција е проблем.Микеи на стрелиште имаат само Побједа Горажде,а таква не ставам веќе во пиштол(освен за недај боже)едвај го оправив после неа.
Зоран
Предмет: Re: Пиштоли и револвери 6/1/2015, 13:17
leopard напиша:
Може кога сакате.Не е фер кој е задњи да чисти глок-се чисти со 2 крпчиња,ТТ да чисти е тоа е веќе нешто.Чичо Зоки,спреми се ти уште од сега за чистење.Само муниција е проблем.Микеи на стрелиште имаат само Побједа Горажде,а таква не ставам веќе во пиштол(освен за недај боже)едвај го оправив после неа.
Од ГТЦ ке купиме АМО ок . Од чистење не бегам А за ПАП е лесно успут те поздрави““ малиот““ другар Марко сети се на поговорката бпље на манастир да ветиш него на дете. Ме капна прашуваајки.
Такада еве ако сте слободно за празниците пари не жалам.