Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Пиштоли и револвери

Go down 
+19
mojsejko
Stamenov
JKD
alexmkd
tose
Smrtnikot
Goust
Goran Apostoloski
Legija91
leopard
Zajcef
volcko1
Зоран
beowulf
Momak od Gjorce
Iko
Alvar
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100  Next
АвторПорака
risteski.goce@yahoo.com

Број на мислења : 21

Пиштоли и револвери - Page 95 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty3/1/2015, 21:21

ЧЗ 75 p-01 compact ima eden drugar, tesko e da se kupi takov na staro a za nov nema vo makedonija voopsto, koga kupuvav cela makedonija ja zavrtiv i telefonski i so aftomobil nisto ne mi lezese na raka kako sto lezi ovoj pistol, ako nekoj reci deka ne ergonomski najdobar sigurno ve lazi,CZ sega ez 9 vistinska cigla vo raka ,. Glock 17,19 ako i malce posilno pritisis ti ostava otisok na dlankata .
Вратете се на почетокот Go down
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty3/1/2015, 21:33

Значи за некој со тенки раце или ЧЗ или Сиг...
risteski.goce@yahoo.com

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty4/1/2015, 09:23

jas si kupiv glock 19 treta geneacija isto pari bese i glock 17 ama za nijansa e pogolem, barav nesto kompakno, imam sredna golemina na raka i dobro lezi no ne kako ЧЗ 75 p-01 compact .
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty4/1/2015, 10:55

Ооо честито колега, убо да го користиш ziveli

Дај слики нешто Very Happy
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty4/1/2015, 12:06

risteski.goce@yahoo.com напиша:
jas si kupiv glock 19 treta geneacija isto pari bese i glock 17 ama za nijansa  e pogolem, barav nesto kompakno, imam sredna golemina na raka i dobro lezi no ne kako ЧЗ 75 p-01 compact .

Зашто не си купи Глок 4та генерација. Инаку мислам Ди Ман Ко во ГТЦ може по нарачка да ти донесе пиштол каков сакаш, многу луѓе ми кажуваат дека се многу задоволни од луѓето таму, во поглед на услужноста, пристапот кон клиентите, љубезноста на продавачите за разлика од Микеи кои ништо немаат од ова.
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty4/1/2015, 12:13

Татко ми поседува ЦЗ 999 Scorpion 9x19 Parabelum и мене ми е точен за на рака ама сепак малце е крупен. Многу се смеам на новите дозволи, кога беше да ја менува дозволата, му дадоа плава книшка и јас се шалам со него и му викам што ти дале "здравствена книшка" пак кога веќе имаш една Very Happy
risteski.goce@yahoo.com

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty4/1/2015, 13:41

Od DI MAN KO go kupiv vistina se lugeto zafrkanti i ljubezni se objasnuvaatn vo MIKEIi se vrtev 20 minuti nikoj ne mi obrna vnimanie si imaa nekoj drug kupuvac, DI MAN KO imaa samo GLOCK i neznam koj dug model ,taka mi rekoa.A za cetvrta generacija nemav pari jas odvaj sobrav pari za Ovoj od treta generacija.
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty4/1/2015, 13:43

Честитки и со среќа да си го користиш,долго да те служи,што пари го зема?
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11128

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty4/1/2015, 13:45

Колкава е разликата во цена помеѓу 3-та и 4-та генерација на Glock?

edit: Веќе прашал момак. Smile

Број на мислења : 583

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty4/1/2015, 15:18

2013 година,раликата 3ка -4ка беше 150.евра,меѓутоа можеше и за 800 евра да се земе.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Пиштоли и револвери   Пиштоли и револвери - Page 95 Empty

Пиштоли и револвери
Вратете се на почетокот 
Страна 95 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Пиштоли и револвери