Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување

Go down 
+47
MISFIT
РИС
Macedonian09
Braveheart993
IgorM
Rashid
fantom1
Patriot94
Zajcef
икс
Macedonian Knight
Спенсер
Momak od Gjorce
Deteto od Aracinovo
Goust
Panter
darkness
Iko
shady3
KingJakim
assasian
ESN
Smrtnikot
JKD
leopard
Legija91
tose
ace89
Kire1993
Mrshajnoski
macko23
tigar
joco_mkd
Alvar
Davormkd
filip555
beowulf
meth
Волчко
Wolf
Генерал
Зоран
Profesionalec
Desperado
Makedon
SIG
AlexGreat
51 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 79 ... 104  Next
АвторПорака
Гостин
Гостин

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty
ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty3/9/2014, 22:39

Smrtnikot напиша:
JKD напиша:
Не брат Шител објавува се и сешто,тој ден кога се објави веста,за 10 минути објавија 20 работи и тоа се некои срања...

Ваквите објави секогаш имаат некоја поента, во спротивно сигурно немаше да објават за командир на вод (најверојатно највисоката позиција у специјалните единици на МВР до која стигнал еден албанец) и во текстот немаше да биде наведено албанци и слично. Значи ваквите објави имаат одредена поента, во спротивно мајмунов немаше да се најде во објавата, пошто сигурен сум дека у ЕБР и дечки со многу подобро тело (ако веќе е до телото) и далеку по спремни (иако не можам да кажам колку е физички спремен типов).

Се согласум со тебе, ова е намерно потенцирано со Албанец, да се избегнат оние глупостите од стилот "славомакедонската полиција" врши терор према албанските протестанти.
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty4/9/2014, 13:40

Видов слика од припадник на ЕБР(ОДНОСНО СЕБР) на која припадникот носи мп5...дали ја земал само да се слика од ЕСЗ,или имале и они мп5 ? сега мислам дека немаат такво оружје на располагање...?
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty7/9/2014, 15:07

Петмина Полицајци Повредени - се случи страотна собраќајка кај Брест

http://www.sky.mk/makedonija/421233-uzhasno-petmina-policajci-povredeni-se-sluchi-straotna-soobrakjajka-kaj-brest
ESN

ESN

Број на мислења : 1594

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty12/9/2014, 17:06

JKD напиша:
Видов слика од припадник на ЕБР(ОДНОСНО СЕБР) на која припадникот носи мп5...дали ја земал само да се слика од ЕСЗ,или имале и они мп5 ? сега мислам дека немаат такво оружје на располагање...?
Ја имаат и ебр ја имаат.Сеуште ја имаат Very Happy

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty12/9/2014, 20:13

ESN напиша:
JKD напиша:
Ја имаат и ебр ја имаат.Сеуште ја имаат Very Happy

Така треба,не знам само зошто и на ЕСЗ не им земаа таворчиња,и онака не се многу на број а сегде во свет специјалните единици имаат повеќе видови на современо оружје на избор...
ESN

ESN

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty19/9/2014, 00:09

штом алфите ја имаат и тигрите ја имаат не се секирај.Не е се за во јавност,тигрите имаат уште една пушка што јас знам а ја нема во јавност

JKD

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty19/9/2014, 00:47

ESN напиша:
штом алфите ја имаат и тигрите ја имаат не се секирај.Не е се за во јавност,тигрите имаат уште една пушка што јас знам а ја нема во јавност

стандардна пушка или снајпер ?

и Алфите можда ја имаат,ама мал број...неколку тима тоест.
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty19/9/2014, 13:11

Ако е достапна информацијата за нас, достапна е и за нив, затоа ми се свиѓа дискретноста на АРМ и МВР
ESN

ESN

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty19/9/2014, 21:51

автомат пошо јас прв пат слушам дека ние у мк тавор ја имаме и снајперски модел.Имаме два типа на тавор ама и двата се автомати.Алфите ја имаат

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty19/9/2014, 23:54

ESN напиша:
автомат пошо јас прв пат слушам дека ние у мк тавор ја имаме и снајперски модел.Имаме два типа на тавор ама и двата се автомати.Алфите ја имаат

Од таворите има земено од сите модели, а еве ја таа за која зборуваш снајперска верзија

http://www.israel-weapon.com/?catid={ADB9A328-E47F-4ACC-A4E1-2A0AC2E3CEE8}

Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување   ЕБР - Единица за Брзо Распоредување - Page 54 Empty

ЕБР - Единица за Брзо Распоредување
Вратете се на почетокот 
Страна 54 of 104Отиди на страна : Previous  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 79 ... 104  Next
 Similar topics
-
» САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„
» ЕИП - Единица за интервентна полиција
» Специјална антитерористичка единица - САЈ
» ПЕП - Посебна единица на полицијата
» Полициска единица „АЛФИ”