| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 3/9/2014, 22:39 | |
| - Smrtnikot напиша:
- JKD напиша:
- Не брат Шител објавува се и сешто,тој ден кога се објави веста,за 10 минути објавија 20 работи и тоа се некои срања...
Ваквите објави секогаш имаат некоја поента, во спротивно сигурно немаше да објават за командир на вод (најверојатно највисоката позиција у специјалните единици на МВР до која стигнал еден албанец) и во текстот немаше да биде наведено албанци и слично. Значи ваквите објави имаат одредена поента, во спротивно мајмунов немаше да се најде во објавата, пошто сигурен сум дека у ЕБР и дечки со многу подобро тело (ако веќе е до телото) и далеку по спремни (иако не можам да кажам колку е физички спремен типов). Се согласум со тебе, ова е намерно потенцирано со Албанец, да се избегнат оние глупостите од стилот "славомакедонската полиција" врши терор према албанските протестанти. |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 4/9/2014, 13:40 | |
| Видов слика од припадник на ЕБР(ОДНОСНО СЕБР) на која припадникот носи мп5...дали ја земал само да се слика од ЕСЗ,или имале и они мп5 ? сега мислам дека немаат такво оружје на располагање...? | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 7/9/2014, 15:07 | |
| | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 12/9/2014, 17:06 | |
| - JKD напиша:
- Видов слика од припадник на ЕБР(ОДНОСНО СЕБР) на која припадникот носи мп5...дали ја земал само да се слика од ЕСЗ,или имале и они мп5 ? сега мислам дека немаат такво оружје на располагање...?
Ја имаат и ебр ја имаат.Сеуште ја имаат ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 12/9/2014, 20:13 | |
| - ESN напиша:
- JKD напиша:
- Видов слика од припадник на ЕБР(ОДНОСНО СЕБР) на која припадникот носи мп5...дали ја земал само да се слика од ЕСЗ,или имале и они мп5 ? сега мислам дека немаат такво оружје на располагање...?
Ја имаат и ебр ја имаат.Сеуште ја имаат Така треба,не знам само зошто и на ЕСЗ не им земаа таворчиња,и онака не се многу на број а сегде во свет специјалните единици имаат повеќе видови на современо оружје на избор... | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 19/9/2014, 00:09 | |
| штом алфите ја имаат и тигрите ја имаат не се секирај.Не е се за во јавност,тигрите имаат уште една пушка што јас знам а ја нема во јавност ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 19/9/2014, 00:47 | |
| - ESN напиша:
- штом алфите ја имаат и тигрите ја имаат не се секирај.Не е се за во јавност,тигрите имаат уште една пушка што јас знам а ја нема во јавност
стандардна пушка или снајпер ? и Алфите можда ја имаат,ама мал број...неколку тима тоест. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 19/9/2014, 13:11 | |
| Ако е достапна информацијата за нас, достапна е и за нив, затоа ми се свиѓа дискретноста на АРМ и МВР |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 19/9/2014, 21:51 | |
| автомат пошо јас прв пат слушам дека ние у мк тавор ја имаме и снајперски модел.Имаме два типа на тавор ама и двата се автомати.Алфите ја имаат ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 19/9/2014, 23:54 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
| |
|