| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 24/7/2014, 16:05 | |
|
Последната промена е направена од Momak od Gjorce на 24/7/2014, 17:18. Мислењето е променето 3 пати. | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 24/7/2014, 16:08 | |
| Photoshop малце а | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 24/7/2014, 17:03 | |
| - ESN напиша:
- Другар на овој форум многу тешка работа е толку многу слики да ставам.Пошо прво треба од еден сајт да ги аплаудирам па да го копирам директниот линк па после да ги праќам многу работа е ова
ok daj link na koj ima sliki od esz tigar ako imas prati mi vo pp ili pisi tuka | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 24/7/2014, 22:49 | |
| - Panter напиша:
- ESN напиша:
- Другар на овој форум многу тешка работа е толку многу слики да ставам.Пошо прво треба од еден сајт да ги аплаудирам па да го копирам директниот линк па после да ги праќам многу работа е ова
ok daj link na koj ima sliki od esz tigar ako imas prati mi vo pp ili pisi tuka drugar be da si do mene odma ke ti go dadam usb-to i so sakas pravi samo ne me teraj tolku mnogu sliki da stavam me mrzi ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 24/7/2014, 22:50 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 24/7/2014, 22:58 | |
| | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 25/7/2014, 01:25 | |
| додека не ја завршат обуката и не добијат беретки па и со беретките на лист дека е припадник на таа единица кој и да е било не му е дозволено да оди во акции. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 25/7/2014, 13:15 | |
| Они се веќе дел од ЕБР и потпишаа договори дека 5 години не смејат да ја напуштат единицата,имаат више и решенија.Но причината зашто уште не одат во акции е зашто сега за нив почнува вистинската обука... | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 25/7/2014, 16:30 | |
| една ваква... | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 25/7/2014, 21:02 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Они се веќе дел од ЕБР и потпишаа договори дека 5 години не смејат да ја напуштат единицата,имаат више и решенија.Но причината зашто уште не одат во акции е зашто сега за нив почнува вистинската обука...
другар па што дека потпишале нека потпишаат ама се додека не ја завршат обуката и не добијат беретки не се водат како припадници на единицата туку само како регрути ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
| |
|
| |
| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|