| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 22/7/2014, 23:26 | |
| - tose напиша:
- ESN напиша:
- Не ги фалам ебр ја фалам сликата пошо ебр,и есз само за тоа и ги бива да се сликаат да изгледаат убаво.Ама ајде нешто и пофално да кажам добро е што ги имаме
значи според тебе за ништо не ги бива овие две единици...хм... а кој ги бива ако веќе мислиш дека се стручен да кажуваш за тоа? Луѓето кои највеќе придонеле за оваа држава и нејзината безбедност.Докажани и на дела а не на слики SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 22/7/2014, 23:28 | |
| една слика од мене за вас.Од вежбата на ебр и есз во 2008 година. [img] [/img] ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 22/7/2014, 23:38 | |
| Има клипови/повеќе слики од таа вежба ? | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 23/7/2014, 00:11 | |
| клипови нема ама слики има повеќе.Јас ги имам сите слики од оваа вежба.Вежбата беше повредени полицајци како овие им пружат помош на лице место ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 23/7/2014, 01:13 | |
| - ESN напиша:
- клипови нема ама слики има повеќе.Јас ги имам сите слики од оваа вежба.Вежбата беше повредени полицајци како овие им пружат помош на лице место
Прикачи ако не те мрзи.. | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 23/7/2014, 14:22 | |
| Тешка работа многу слики имам ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 23/7/2014, 18:41 | |
| - ESN напиша:
- Тешка работа многу слики имам
odberi i prikaci od podobrite ako imas od esz prati mi gi vo poraka | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 23/7/2014, 23:07 | |
| Другар на овој форум многу тешка работа е толку многу слики да ставам.Пошо прво треба од еден сајт да ги аплаудирам па да го копирам директниот линк па после да ги праќам многу работа е ова ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 23/7/2014, 23:31 | |
| - ESN напиша:
- Другар на овој форум многу тешка работа е толку многу слики да ставам.Пошо прво треба од еден сајт да ги аплаудирам па да го копирам директниот линк па после да ги праќам многу работа е ова
Стави ги на кајгана па ќе ги ставам јас тука.. | |
|
| |
JKD
| |
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
| |
|
| |