| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/7/2014, 03:41 | |
| - Legija91 напиша:
- Ќе забравев за малку, има ли некој информации за процентот на албанци во екипата.Процентуално колку се движи поради рамковниот, колку треба да ѓи има во ЕБР, ако воопшто ѓи има.?
Ги има за имање и тоа бајаги,е сега колку,никој не може да знае освен некој од внатре. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/7/2014, 08:53 | |
| - Legija91 напиша:
- Ќе забравев за малку, има ли некој информации за процентот на албанци во екипата.Процентуално колку се движи поради рамковниот, колку треба да ѓи има во ЕБР, ако воопшто ѓи има.?
Колку и да се движи тоа не е интересно, интересна ми е реакцијата како ќе пуштат срце и глас да ја пејат химната на ЕБР |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/7/2014, 10:12 | |
| | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/7/2014, 10:22 | |
| ЕБР печати и маици кои на грбот од маицата го имаат Сонцето од Кутлеш, а напред на левата страна амблемот на ЕБР. Дали и на нив им ги делат истите маици и тоа ме интересира. |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 3/7/2014, 01:22 | |
| И таму ли пуштија корени, мамката нивна.. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 3/7/2014, 01:48 | |
| - Legija91 напиша:
- И таму ли пуштија корени, мамката нивна..
Одамна ги има. Веднаш по 2001 заради исполнување на рамковниот договор ги начукаа секаде, па и во безбедносните сили. Уште ЕСЗ "Тигар" и "Волци" ни останаа чисто македонски. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
darkness
Број на мислења : 80
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 3/7/2014, 01:57 | |
| [/quote]
Одамна ги има. Веднаш по 2001 заради исполнување на рамковниот договор ги начукаа секаде, па и во безбедносните сили. Уште ЕСЗ "Тигар" и "Волци" ни останаа чисто македонски.[/quote]
За да влезат тамо треба да вежбат многу многу ______________________ невозможното е достижно
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 3/7/2014, 02:52 | |
| ESN има кажано дека пикнале и во ЕСЗ шиптар,пребацен од Алфите,ама друг член го негираше тоа...што е вистина,не знам. | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 3/7/2014, 09:21 | |
| Нема шанси орките да влезат во ЕСЗ или во "Волци". Шо не ги бива, не ги бива ама и нашиве некако сакаат да ги зачуваат тие две единици чисти. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 3/7/2014, 12:01 | |
| Ги има секаде освен во БСН,во ЕБР со десетина,за ЕСЗ знам за еден/двајца... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
| |
|
| |
| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|