| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Нед 17 Ное - 19:05 | |
| Може ли некој да каже и дали има ограничување за висина,односно знам дека има,али која е точно ? за ЕБР,ТИГРИ,ВОЛЦИ..? | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Нед 17 Ное - 20:35 | |
| Веројатно минимум 175..барем така беше овој конкурс за полицајци мислам. Иако знам од порано во Тигрите човек што е биден, најмногу е 170, ако и толку. | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Пон 18 Ное - 9:28 | |
| - Frogfoot напиша:
- Веројатно минимум 175..барем така беше овој конкурс за полицајци мислам. Иако знам од порано во Тигрите човек што е биден, најмногу е 170, ако и толку.
Истите норми како за во МВР. | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Пон 18 Ное - 13:32 | |
| - Зоран напиша:
- Frogfoot напиша:
- Веројатно минимум 175..барем така беше овој конкурс за полицајци мислам. Иако знам од порано во Тигрите човек што е биден, најмногу е 170, ако и толку.
Истите норми како за во МВР. Тоа значи,175 ? | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Пон 18 Ное - 13:49 | |
| - JKD напиша:
- Зоран напиша:
- Frogfoot напиша:
Истите норми како за во МВР. Тоа значи,175 ? Da:D | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Пон 18 Ное - 17:03 | |
| - Зоран напиша:
- JKD напиша:
- Зоран напиша:
- Frogfoot напиша:
Истите норми како за во МВР. Тоа значи,175 ? Da:D хм,чудно...познавам момак од теретана,дечкото е стварно спремен 100%,и низ муабет ми кажа дека е во ЕБР,меѓутоа е далеку од 175...максимум да е 170..пошто ја по мене гледам,ја сум 174-175(мада последен пат мерено во 1ва година,сега сум 3та) а он е бајаги понизок.. | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Пон 18 Ное - 17:40 | |
| Мислам дека сеа беше минимум 175см. Е сега, јас знам човек додуша од 90-ти што е биден во Тигрите и е едвај 170... ако и толку. Па поради тоа незнам точно. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Пон 18 Ное - 19:27 | |
| Висината е секундарна работа. Доколку се покаже на останатите работи му се прогледува низ прсти за виснината. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Пон 18 Ное - 20:20 | |
| - Генерал напиша:
- Висината е секундарна работа. Доколку се покаже на останатите работи му се прогледува низ прсти за виснината.
За немој работи може и нај добри. | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување Сре 11 Дек - 13:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
| |