| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|
+47MISFIT РИС Macedonian09 Braveheart993 IgorM Rashid fantom1 Patriot94 Zajcef икс Macedonian Knight Спенсер Momak od Gjorce Deteto od Aracinovo Goust Panter darkness Iko shady3 KingJakim assasian ESN Smrtnikot JKD leopard Legija91 tose ace89 Kire1993 Mrshajnoski macko23 tigar joco_mkd Alvar Davormkd filip555 beowulf meth Волчко Wolf Генерал Зоран Profesionalec Desperado Makedon SIG AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 1/7/2014, 18:41 | |
| - assasian напиша:
- ДЕвојките се смешки аахахахахах ,ја ја ја како стенкаат
Женски глас,каков сакаш да е ? | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 1/7/2014, 18:47 | |
| И сега силно пеам на глас ! Маке-Маке-Донија,земјо моја најмила ! Секогаш и секаде ! Ние први одиме ! За тебе живот даваме ! Маке-Маке-Донијo ! Секогаш и секаде ! Ние ќе се бориме ! ЕБР Е ОВА ЗНАЈ ! И никаде ни нема крај ! Секогаш,секаде ! ЕБР !! ЗА КОГО?!! ЗА МАКЕДОНИЈА !!
Мислам дека пеат уште нешто пред ова,не се гледа ни на едниот ни на другиот клип...ако знае некој,нека дополни. | |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 1/7/2014, 19:06 | |
| - JKD напиша:
- assasian напиша:
Женски глас,каков сакаш да е ? Повеќе ме попали, отколку да ми направи притисок за што и служи викањто од страна на службено лице ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 1/7/2014, 19:14 | |
| - assasian напиша:
- JKD напиша:
- assasian напиша:
Женски глас,каков сакаш да е ? Повеќе ме попали, отколку да ми направи притисок за што и служи викањто од страна на службено лице Хахахах,колку хејташ ти еј тоа е чудо ама добро,сфаќам... и никад ги немам слушнато во вистинска ситуација да викаат вака,ова е колку за презентација,како што го прават тоа во аикидо,карате,и други такви спортски дисциплини,каде што урлаат како 3 пати по бетер од овие,ако се машки.Сигурно така не би правеле на улица. | |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 1/7/2014, 19:48 | |
| - JKD напиша:
- assasian напиша:
- JKD напиша:
- assasian напиша:
Женски глас,каков сакаш да е ? Повеќе ме попали, отколку да ми направи притисок за што и служи викањто од страна на службено лице Хахахах,колку хејташ ти еј тоа е чудо ама добро,сфаќам...
и никад ги немам слушнато во вистинска ситуација да викаат вака,ова е колку за презентација,како што го прават тоа во аикидо,карате,и други такви спортски дисциплини,каде што урлаат како 3 пати по бетер од овие,ако се машки.Сигурно така не би правеле на улица. Не хејтам никого само кажувам што слушам на клипот ,и што сум научил во војка и на курс зА овезбедување,значи викањто служи да му направиш притисок на противнилот да му оневозможиш да реагира пред тебе сега ако ја имитира џена џејмисон не сум јас крив,мада колку да замачкаат очи се тука девојките но нема врска ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 1/7/2014, 21:17 | |
| | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/7/2014, 01:04 | |
| Не го оспорувајте квалитетот на припадниците и припадничките на ЕБР, видовте како млатат на протестите у ѓорче, пред влада (талат), пред собрание (отпор) итн. Штета што се користат како репресивно средство за пресметка со неистомисленици на власта. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/7/2014, 01:24 | |
| Еве во петок ќе има протести за Монструм кај Чаирчанка... може ќе ги видиме на дело. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/7/2014, 01:46 | |
| Против протестите сум, али падна кладба на пиво со другар ми дека оваа недела ќе има протести .. Ипак, мислам дека нема да удрат по шпонците, нема да и биде првпат.Не се ЕБР криви. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување 2/7/2014, 01:51 | |
| Ќе забравев за малку, има ли некој информации за процентот на албанци во екипата.Процентуално колку се движи поради рамковниот, колку треба да ѓи има во ЕБР, ако воопшто ѓи има.? ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
| |
|
| |
| ЕБР - Единица за Брзо Распоредување | |
|