| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 22/2/2015, 23:46 | |
| ПРОСТУВАМ НО НЕ ЗАБОРАВАМ Раната невидлива, но пече. Пече раната на телото, пече раната на душата. Пече и потсетува. За никогаш да не заборавам. Фото: Напорниот тренинг секогаш дава резултати. Од ФБ профилот на таканаречениот Генерал Стојанче Ангелов |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 03:20 | |
| | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 07:11 | |
| И самиот има кажано, не е вистински генерал, таа титула му ја дал народот од почит |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 14:10 | |
| таа титула ја заслужил.
Дај да видиме кај го кажува тоа ? | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 17:08 | |
| - MISFIT напиша:
- И самиот има кажано, не е вистински генерал, таа титула му ја дал народот од почит
Na slikata e General Major Stojance Angelov vistinski e go znam licno | |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 17:11 | |
| не знам што збори,како може да кажеш-таканаречениот ?!
тоа за оние команданти на учк,секој втор таму е командант. | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 17:58 | |
| Не е таа титула дадена од народот. На почетокот на војната поголемиот дел од стручниот кадар во МВР и АРМ добиваат унапредување, со цел да дојде до мотивација во безбедносните сили, така тој е унапреден во Генерал-мајор. Инаку да белегот е вистински, со што десната рака му е за малку пократка од левата поради тоа. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 19:09 | |
| Добри му се фотките со FN FAL-от на брод. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 20:54 | |
| Тогаш моја грешка. Проверив на Википедија, пишува дека бил генерал мајор, но после војната го деградирале, незнам тоа колку е точно... |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 23/2/2015, 21:59 | |
| - MISFIT напиша:
- Тогаш моја грешка. Проверив на Википедија, пишува дека бил генерал мајор, но после војната го деградирале, незнам тоа колку е точно...
Да точно е. Го деградирале во чин инспектор. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
| |
|
| |
| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|