| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 10/2/2015, 15:17 | |
| - ESN напиша:
- Не смеам да зборувам за тоа.Но доколку заглавите некаде а јас знам можам да ве исправам.
ЕСН специјално еден виц за тебе СИ разговараат 2 ромчиња аме попара било убаво да да проба не тато ми кажа дедо го гледал еден.Така и твојата помош. Не се љути али од полумуабети и дезинформации на форум аир нема. Нај арни е званично на сајтовите на министерстви и армија што има да се чита и лафи. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 10/2/2015, 22:32 | |
| - ESN напиша:
- Не смеам да зборувам за тоа.Но доколку заглавите некаде а јас знам можам да ве исправам.
Чисто се сомневам дека таквите информации спаѓаат во службена или деловна тајна. Меѓутоа да се надеваме дека ние, обичните смртници, како и нашите грешки ќе бидеме корегирани доколку дојдеме во заблуда. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 12/2/2015, 20:40 | |
| | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 12/2/2015, 21:43 | |
| Некои работи смеам да ги кажам ама вие пак чепкате во доверливи информации е таму не смеам да зборувам ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 12/2/2015, 21:56 | |
| tose тврдам дека е по искусен,ама ајде пиши што имаш,па tose ќе поправи ако си во грешно. | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 13/2/2015, 00:30 | |
| Тоше секако дека знае повеќе,тој е и вработен во есз така да секако дека знае,јас знам од тоа што ми го имаат кажувано.Инаку јас и тоше си го најдовме заедничкиот јазик ќе разбере тој на што мислам Прашувајте вие,можеби знам нешто повеќе за разлика од вас ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 13/2/2015, 00:50 | |
| Како така кажуваш дека работи во есз можда он нејќе да го знаеме тоа....и како ти знаеш повеќе од него,дека 1 недела бил секетивниот,а он вика 4 недели ? | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 13/2/2015, 08:33 | |
| - JKD напиша:
- Како така кажуваш дека работи во есз можда он нејќе да го знаеме тоа....и како ти знаеш повеќе од него,дека 1 недела бил секетивниот,а он вика 4 недели ?
Тој 4 недели мислеше за селективниот што беше 2001 на пенуш и голак. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 13/2/2015, 21:11 | |
| - ESN напиша:
- Некои работи смеам да ги кажам ама вие пак чепкате во доверливи информации е таму не смеам да зборувам
Припадник на единица која извршува задачи од тајност, не смее да кажува ништо надвор од единицата ДУРИ НИ НА НАЈБЛИСКИТЕ ОДНОСНО ФАМИЛИЈАТА, а камоли на познаници, само кај нас тоа е башибозук. |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 13/2/2015, 21:33 | |
| Точно така холи те ценам со твоето мислење ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
| |
|
| |
| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|