| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 8/2/2015, 12:15 | |
| Не е селекција туку вид на обука во која има малку содржини на селекција.Тоа им е основната обука а подоцна следи професионалистичката селекција ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 8/2/2015, 13:55 | |
| - ESN напиша:
- Не е селекција туку вид на обука во која има малку содржини на селекција.Тоа им е основната обука а подоцна следи професионалистичката селекција
Тука не би можел да приговарам пошто неам никакви информации околу тоа. Ако има нешто, ќе те поправам. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
ace89
Број на мислења : 23
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 8/2/2015, 15:10 | |
| novite pripadnici na ESZ i na EBR 6meseci imaa osnovna pripravnicka obuka i posle tie 6meseci sleduva selekcija za vo koja edinica za vo skop na edinicite ke bidat raspredeleni samo so kaj ESZ toa sto i kako rabotea tie 6meseci ne se znaele so i kakov e planot a dodeka vo EBR se znaelo cela denela predhodno sto i kako ke imaat vo taa osnovna pripravnicka obuka ova e toa so go znam od tie sto gi poznavam i vo ESZ i vo EBR | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 8/2/2015, 15:20 | |
| Значи и есз е подновена ? и јас знам за мој познаник,ептен спремен,го прашав што планира понатака само ми кажа ЕСЗ ама ќе видиме,не прави многу муабет на таа тема,за обичниот конкурс ми кажуваше ама за тоа не збори веројатно така им е кажано... | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 8/2/2015, 15:28 | |
| - JKD напиша:
- Значи и есз е подновена ? и јас знам за мој познаник,ептен спремен,го прашав што планира понатака само ми кажа ЕСЗ ама ќе видиме,не прави многу муабет на таа тема,за обичниот конкурс ми кажуваше ама за тоа не збори веројатно така им е кажано...
Да подневена е уште од првиот конкурс. Припадникот кој пред некое време беше избркан од ЕСЗ заради марихуана, бил еден од оние кои влегле на првиот конкурс. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Спенсер
Број на мислења : 214
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 9/2/2015, 14:06 | |
| - JKD напиша:
- Значи и есз е подновена ? и јас знам за мој познаник,ептен спремен,го прашав што планира понатака само ми кажа ЕСЗ ама ќе видиме,не прави многу муабет на таа тема,за обичниот конкурс ми кажуваше ама за тоа не збори веројатно така им е кажано...
60 | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 9/2/2015, 22:48 | |
| - Smrtnikot напиша:
- ESN напиша:
- Не е селекција туку вид на обука во која има малку содржини на селекција.Тоа им е основната обука а подоцна следи професионалистичката селекција
Тука не би можел да приговарам пошто неам никакви информации околу тоа. Ако има нешто, ќе те поправам. Другар чичко имам 8 години е во прва чета анти-терор ЕБР.Имам капа,блуза и фантомка од него,имам ставано слики ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 9/2/2015, 22:50 | |
| - ESN напиша:
- Smrtnikot напиша:
- ESN напиша:
Тука не би можел да приговарам пошто неам никакви информации околу тоа. Ако има нешто, ќе те поправам. Другар чичко имам 8 години е во прва чета анти-терор ЕБР.Имам капа,блуза и фантомка од него,имам ставано слики @ ESN Тоа што имаш близок во тие роднини значи дека си познавач на антииерористички единици и тактики. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 9/2/2015, 23:06 | |
| Милам дека од капата, маицата и фантомката не би имале некоја корист. Меѓутоа штом велиш дека располагаш со такви информации, повели сподели ги на форумов во соодветната тема, збогати ја дискусијата, тоа не е нешто што е класифицирано или со закон забрането. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 10/2/2015, 13:43 | |
| Не смеам да зборувам за тоа.Но доколку заглавите некаде а јас знам можам да ве исправам. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
| |
|
| |
| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|