Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Единица за Специјални Задачи „Тигар„

Go down 
+47
Цане
darkness
BoyfromKavadarci
Goust
GoranSIR
fantom1
bolee
Rashid
икс
Mrshajnoski
bojan111
losmi
ace89
leopard
Спенсер
makedonija:D
Smrtnikot
BABUN
assasian
ESN
JKD
Panter
Alvar
alexmkd
Legija91
Macedonian Knight
tose
misko alfa
beowulf
shady3
viktor
tigar
IgorM
Zajcef
Momak od Gjorce
Subzero
volcko1
TigerMKD
Wolf
Тигар
Profesionalec
Davormkd
Зоран
Генерал
SIG
Makedon
AlexGreat
51 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100  Next
АвторПорака
ESN

ESN

Број на мислења : 1594

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty8/2/2015, 12:15

Не е селекција туку вид на обука во која има малку содржини на селекција.Тоа им е основната обука а подоцна следи професионалистичката селекција

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty8/2/2015, 13:55

ESN напиша:
Не е селекција туку вид на обука во која има малку содржини на селекција.Тоа им е основната обука а подоцна следи професионалистичката селекција

Тука не би можел да приговарам пошто неам никакви информации околу тоа. Ако има нешто, ќе те поправам. Wink

ace89

Број на мислења : 23

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty8/2/2015, 15:10

novite pripadnici na ESZ i na EBR 6meseci imaa osnovna pripravnicka obuka i posle tie 6meseci sleduva selekcija za vo koja edinica za vo skop na edinicite ke bidat raspredeleni samo so kaj ESZ toa sto i kako rabotea tie 6meseci ne se znaele so i kakov e planot a dodeka vo EBR se znaelo cela denela predhodno sto i kako ke imaat vo taa osnovna pripravnicka obuka ova e toa so go znam od tie sto gi poznavam i vo ESZ i vo EBR
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty8/2/2015, 15:20

Значи и есз е подновена ? и јас знам за мој познаник,ептен спремен,го прашав што планира понатака само ми кажа ЕСЗ ама ќе видиме,не прави многу муабет на таа тема,за обичниот конкурс ми кажуваше ама за тоа не збори веројатно така им е кажано...
Smrtnikot

Smrtnikot

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty8/2/2015, 15:28

JKD напиша:
Значи и есз е подновена ? и јас знам за мој познаник,ептен спремен,го прашав што планира понатака само ми кажа ЕСЗ ама ќе видиме,не прави многу муабет на таа тема,за обичниот конкурс ми кажуваше ама за тоа не збори веројатно така им е кажано...

Да подневена е уште од првиот конкурс. Припадникот кој пред некое време беше избркан од ЕСЗ заради марихуана, бил еден од оние кои влегле на првиот конкурс.

Спенсер

Број на мислења : 214

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty9/2/2015, 14:06

JKD напиша:

60 Smile
ESN

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty9/2/2015, 22:48

Smrtnikot напиша:
ESN напиша:

Тука не би можел да приговарам пошто неам никакви информации околу тоа. Ако има нешто, ќе те поправам. Wink
Другар чичко имам 8 години е во прва чета анти-терор ЕБР.Имам капа,блуза и фантомка од него,имам ставано слики Very Happy

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty9/2/2015, 22:50

ESN напиша:
Smrtnikot напиша:
ESN напиша:

Другар чичко имам 8 години е во прва чета анти-терор ЕБР.Имам капа,блуза и фантомка од него,имам ставано слики Very Happy
@ ESN

Тоа што имаш близок во тие роднини значи дека си познавач на антииерористички единици и тактики.

Smrtnikot

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty9/2/2015, 23:06

Милам дека од капата, маицата и фантомката не би имале некоја корист. Меѓутоа штом велиш дека располагаш со такви информации, повели сподели ги на форумов во соодветната тема, збогати ја дискусијата, тоа не е нешто што е класифицирано или со закон забрането.

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty10/2/2015, 13:43

Не смеам да зборувам за тоа.Но доколку заглавите некаде а јас знам можам да ве исправам. Very Happy

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 49 Empty

Единица за Специјални Задачи „Тигар„
Вратете се на почетокот 
Страна 49 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Слики "Единица за специјални задачи ТИГАР"
» САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„
» ОМОН - Руска полициска единица за специјални намени
» „Бадем„ (Egoc) и „Единица 504„ - Израелски специјални воени единици
» 1/35 ГАЗ Тигар, Крим 2014. Звезда