| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Војнички обувки 1/4/2015, 19:48 | |
| Грешка си другар цената на чизмиве е од 7000 до 8000. ЏКД во продавници ги нема од еден дечко од есз ги добив Да точно е на специјалците на мвр и дадоа и едни нови прабос се викаат чешки во два модела еден за во зимо,и еден за летно време.Ич не ги фалат,не им се допаѓаат,од овие гриспортот се презадоволни ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 10/4/2015, 18:32 | |
| Сите дуќани на Алпина во Скопје се затворени (ГТЦ, Плоштад и Ул. Македонија), така да овој бренд веќе не е достапен. Има некој информација зошто? ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 10/4/2015, 21:10 | |
| Ајдееее е зошто бе. Права мизерија и штета би било ако се повлече алпина од мк. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
darkness
Број на мислења : 80
| Предмет: Re: Војнички обувки 11/4/2015, 02:30 | |
| Има веќе пола година како што е затворен дуќанот на плоштад
______________________ невозможното е достижно
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 11/4/2015, 17:42 | |
| Можеби ама алвар кажа дека и на ул.македонија и у гтц е затворено,си ја е..т мајката ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Војнички обувки 11/4/2015, 18:03 | |
| Да, дуќанот што се наоѓаше карши споменикот на Ченто не работи веќе неколку месеци, оној во ГТЦ не продава Алпина веќе една година можеби... а и таа роба што ја имаат во моментов ја чистат бидејќи имам приметено дека немаат струја преку цел ден, а продавницата која се наоѓаше карши новата црква на ул. Македонија е затворена можеби еден месец. Најверојатно пропаднала фирмата. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Војнички обувки 11/4/2015, 18:08 | |
| Каде се чисти робата,или веќе никаде не можеш да најдеш ? пошто сигурно сега им се паднати цените,а немам добра чизма,па да искористам...на туѓа мака | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Војнички обувки 11/4/2015, 19:02 | |
| Дуќанот во ГТЦ каде ја чистат робата, веќе подолго време не држат Алпина... сега распродаваат машки и женски чевли, сандали и сл. Евентуално не знам дали сеуште им е во функција аутлетот на Алпина во Карпош 4, во сутеренот на 3-те кули (лепотици). Таму можеше да се најде нешто поевтино. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/4/2015, 18:26 | |
| Проверете и во тц Бисер у аеродром и таму има продавница на алпина можеби не е затворена ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/5/2015, 15:12 | |
| Дечки, набавив војнички чизми (летни) што ги користи ХВ. Конкретно овие: http://www.inkop.hr/Opsirnije.aspx?Firma=O&Tip=Katalog&Broj=51&Art=Art-070709Е сега, ме интересира, вие што имате искуство или информации за овие чизми да ми кажете конкретно дали се добри или се заебав? Значи платени се веќе... така да што и да е, не се срамете да ми кажете, ценам искреност! Е сега, во план сум да ги земам и овие: http://www.hrvatskivojnik.hr/ljetna-vojnicka-cizma-pustinjska.htmlКажете што имате чуено за фирмата, ова она... се што знаете, и дали се добри да ги земам (цената не е проблем). Alvar, Trpe Grozni, anyone? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војнички обувки | |
| |
|
| |
| Војнички обувки | |
|