| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2013, 20:55 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2013, 21:08 | |
| Досега не сум сретнал нешто вакво така да за користење не правиме муабет. Што, како функционира ова? ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 12/12/2013, 21:15 | |
| Спрејот се става во внатрешноста на чевелот/чизмата (со широкиот дел долу) и се стиска одозгора. Прска во две насоки напред и назад. Ги има во речиси сите поголеми маркети како Рамстор, Веро или Карфур.... или во Пеко, Словенија Спорт и сл. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Војнички обувки 13/12/2013, 16:07 | |
| Дадада генерале знаев дека се работи за тој спреј баш ќе го купам за да го пробам.Алвар друже немаме потреба ние од вакви нешта. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 23/12/2013, 23:05 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 26/12/2013, 22:13 | |
| Момци се заебав со спрејот бели траги ми остава на чизмите веќе не користам спреј.Веднаш после спрејот пак си ги намачкав со кремата и ги снема белите дамки.Ако знае некој да ми каже што е проблемот. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Војнички обувки 26/12/2013, 22:42 | |
| | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Војнички обувки 26/12/2013, 22:46 | |
| И што е финтата со Вибрам ѓонот? на моиве не глеам вака надворешно ознака за вибрам...но ѓонот односно запците на него во средина се доста еластични... | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 26/12/2013, 23:09 | |
| Друже имам ставено горе линк од кој спреј користам.Со здравје да си ги носиш ама алпина или планика по добро би било да си земал овие овде не ги признавам кожата не ми се свиѓа и немаат изглед.Моите иако се војнички имаат поубав лик грешка си направил ќе си видиш,е сега зависи за што си ги земал ако само за во град ондак добро ама ако си ги земал и за на терен тогаш чист промашај си. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 26/12/2013, 23:12 | |
| Не требало да се откажеш од тибетките ногу голема грешка ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војнички обувки | |
| |
|
| |
| Војнички обувки | |
|