| Војнички обувки | |
|
+19fighter JKD shady3 BABUN Ilija Uzunov tose Smrtnikot Legija91 darkness alexmkd ESN leopard Klinton Momak od Gjorce beowulf Alvar Зоран Генерал SIG 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Војнички обувки 7/2/2015, 23:00 | |
| Дечки сакам да прашам ама со сигурност да ми кажете.Полициските Гри Спорт Кобра каде се продаваат во ск.Ќе зимам уште еден пар чизми и сакам да си земам гри спорт кобра.Дали е можно да ги има уште во мегаспорт поранешно словенијаспорт кадешто се продавва таму.Кој знае нека ми каже ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
darkness
Број на мислења : 80
| Предмет: Re: Војнички обувки 8/2/2015, 03:32 | |
| - ESN напиша:
- Дечки сакам да прашам ама со сигурност да ми кажете.Полициските Гри Спорт Кобра каде се продаваат во ск.Ќе зимам уште еден пар чизми и сакам да си земам гри спорт кобра.Дали е можно да ги има уште во мегаспорт поранешно словенијаспорт кадешто се продавва таму.Кој знае нека ми каже
Друже Гри Спорт имам гледано во аутлетот на Sport vision во Борис Трајковски ______________________ невозможното е достижно
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 8/2/2015, 11:24 | |
| Другар а ги имаше ли тие високите црните што ги носат мвр ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 8/2/2015, 15:14 | |
| Ако поминувам деновиве од кај Словенијаспорт во ГТЦ, ќе видам па ќе ти пишам. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 9/2/2015, 00:16 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: Војнички обувки 9/2/2015, 21:00 | |
| kolku pari se tie cizmi gri? | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 9/2/2015, 22:49 | |
| - tose напиша:
- kolku pari se tie cizmi gri?
Друже тие се што ги носат мвр.цената им е од 6000- 8000 денари.јас имам алпина арпеназ војнички ама и овие ми се аресуваат и сакам да си земам.е сега незнам дали се продаваат некаде по продавници или само строго за мвр се односно да не се за цивилна употреба ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Војнички обувки 10/2/2015, 00:45 | |
| [img] [/img] [img] [/img] Еве ги моите алпина арпеназ.Две години ги имам ама оваа сезона посебно ги отепав од носење,и тоа насекаде,со нив сум секој ден ,и додека температурата не дојде до 20с не ги собувам,е сега од асфалтот ѓонот малку е излижан ама тоа е ногу малку ако се земе во обзир колку со нив имам изминато. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Војнички обувки 18/2/2015, 18:44 | |
| Поминав пред некој ден во Мегаспорт, од високите GriSport ги имаа овие: Цената им е 7800, но на нив имаат намалување од 20%... што ќе му дојде околу 6200. Сепак, квалитетот не е на ниво на оној од Алпина, мислам дека не вредат 100 евра. Имаа уште еден, поробустен модел... но од него не можам да најдам слика. Мислам дека и на него имаа попуст. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Војнички обувки 18/2/2015, 21:11 | |
| Кој вид на чизми користат обичните полицајци ? другар ми кажа дека биле премногу тешки...овие алпина што ги имаат ебр исто се тешки ? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Војнички обувки | |
| |
|
| |
| Војнички обувки | |
|