Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Војнички обувки

Go down 
+19
fighter
JKD
shady3
BABUN
Ilija Uzunov
tose
Smrtnikot
Legija91
darkness
alexmkd
ESN
leopard
Klinton
Momak od Gjorce
beowulf
Alvar
Зоран
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 42 ... 51  Next
АвторПорака
ESN

ESN

Број на мислења : 1594

Војнички обувки - Page 33 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty7/2/2015, 23:00

Дечки сакам да прашам ама со сигурност да ми кажете.Полициските Гри Спорт Кобра каде се продаваат во ск.Ќе зимам уште еден пар чизми и сакам да си земам гри спорт кобра.Дали е можно да ги има уште во мегаспорт поранешно словенијаспорт кадешто се продавва таму.Кој знае нека ми каже ziveli

darkness

Број на мислења : 80

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty8/2/2015, 03:32

ESN напиша:
Дечки сакам да прашам ама со сигурност да ми кажете.Полициските Гри Спорт Кобра каде се продаваат во ск.Ќе зимам уште еден пар чизми и сакам да си земам гри спорт кобра.Дали е можно да ги има уште во мегаспорт поранешно словенијаспорт кадешто се продавва таму.Кој знае нека ми каже ziveli

Друже Гри Спорт имам гледано во аутлетот на Sport vision во Борис Трајковски

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty8/2/2015, 11:24

Другар а ги имаше ли тие високите црните што ги носат мвр

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty8/2/2015, 15:14

Ако поминувам деновиве од кај Словенијаспорт во ГТЦ, ќе видам па ќе ти пишам.

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty9/2/2015, 00:16

ziveli

tose

Број на мислења : 160

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty9/2/2015, 21:00

kolku pari se tie cizmi gri?
Вратете се на почетокот Go down
ESN

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty9/2/2015, 22:49

tose напиша:
kolku pari se tie cizmi gri?
Друже тие се што ги носат мвр.цената им е од 6000- 8000 денари.јас имам алпина арпеназ војнички ама и овие ми се аресуваат и сакам да си земам.е сега незнам дали се продаваат некаде по продавници или само строго за мвр се односно да не се за цивилна употреба

ESN

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty10/2/2015, 00:45

[img]Војнички обувки - Page 33 2lxifeh[/img]

[img]Војнички обувки - Page 33 Dyn9te[/img]

Еве ги моите алпина арпеназ.Две години ги имам ама оваа сезона посебно ги отепав од носење,и тоа насекаде,со нив сум секој ден ,и додека температурата не дојде до 20с не ги собувам,е сега од асфалтот ѓонот малку е излижан ама тоа е ногу малку ако се земе во обзир колку со нив имам изминато.

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty18/2/2015, 18:44

Поминав пред некој ден во Мегаспорт, од високите GriSport ги имаа овие:

Војнички обувки - Page 33 1KmoqQC

Цената им е 7800, но на нив имаат намалување од 20%... што ќе му дојде околу 6200.
Сепак, квалитетот не е на ниво на оној од Алпина, мислам дека не вредат 100 евра.
Имаа уште еден, поробустен модел... но од него не можам да најдам слика. Мислам дека и на него имаа попуст.

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty18/2/2015, 21:11

Кој вид на чизми користат обичните полицајци ? другар ми кажа дека биле премногу тешки...овие алпина што ги имаат ебр исто се тешки ?
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Војнички обувки   Војнички обувки - Page 33 Empty

Војнички обувки
Вратете се на почетокот 
Страна 33 of 51Отиди на страна : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 42 ... 51  Next
 Similar topics
-
» Војнички песни
» Војнички кучиња