Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност

Go down 
+19
KikoTE
Полицајка
krvopijec
kikoto
BABUN
Smrtnikot
Hero
Alvar
shady3
Legija91
Stamenov
meth
beowulf
Зоран
Zajcef
Momak od Gjorce
Subzero
Генерал
SIG
23 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Next
АвторПорака
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 17:09

Ова горе е Методи Хаџи Јанев и нема допирна точка со Еврокпси факултет,човекот е сега на ВА,ги спрема кадетите да бидат најдобри кога идат на такмичења,знаете ли вие за кого пишуате бе,ова е првиот човек кој беше командант на Волците во првиот контигент на македонкси мировници во ирак,во мисијата слобода за ирак...човекот ја има напишано книгата Слобода за Ирак - патот кон вавилон...овој ако не знаел да држи пушка ја незнам кој знае,може пола форум на спиење да ве убие...
Вратете се на почетокот Go down
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 17:17

Луѓе мислам дека премногу ги генерализирате работите. Досега многупати сум рекол дека на ФОН и Европски универзитет кој сака може многу да научи. Таму има навистина квалитетен наставен кадар и доста добри услови за студирање. Она што е проблемот кај овие институции е нискиот критериум на оценување што реално не го поставуваат порфесорите туку управата. Но тоа не значи дека треба да гледаме на професорите и на студентите на овие факултети со подценување. Меѓу тие студенти има навистина добри дечки и девојки кои си ја сакаат професијата и се трудат најдорбо што можат.

Што се однесува за вашето мислење за професорот Хаџи Јанев можам само да ви кажам дека грешите и тоа многу...

Број на мислења : 20

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 17:33

методи хаџи јанев ај прашајте го тогаш него кој е Назов поранешен припадник на волците немој да мислите дека ако напишал неколку збора во неколку весници или дека бил во ирак и дека се супермен Smile 
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 17:37

Генерал напиша:
Луѓе мислам дека премногу ги генерализирате работите. Досега многупати сум рекол дека на ФОН и Европски универзитет кој сака може многу да научи. Таму има навистина квалитетен наставен кадар и доста добри услови за студирање. Она што е проблемот кај овие институции е нискиот критериум на оценување што реално не го поставуваат порфесорите туку управата. Но тоа не значи дека треба да гледаме на професорите и на студентите на овие факултети со подценување. Меѓу тие студенти има навистина добри дечки и девојки кои си ја сакаат професијата и се трудат најдорбо што можат.

Што се однесува за вашето мислење за професорот Хаџи Јанев можам само да ви кажам дека грешите и тоа многу...
Го делам твоето мислење за дечките од ФОН и Европски, посебно за тоа дека на ФОН во такви услови доколку се има желба може многу да се научи. Патем, Momak знам кој е Хаџи Јанев и ја имам прочитано неговата книга 2 пати. За неговите професорски способности не знам ништо и затоа не искоментирав околу тоа, меѓутоа за неговите војнички способности и достигнувања му симнувам капа. Smile

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 18:07

Не мислам туку судам по тоа што го напишал во тие неколку збора...

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 19:01

добро дечки како и да е кој и да е нека си е дали е генерал или волк или таму некој си заебан тип само он си знае кој е и што е да го оставиме него туку темата е факултет за безбеднос ај ако некој знае нека каже на која дата се уписите за на факултетов за оваа година
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 19:38

И мене ме интересира кога се уписите,меѓутоа колку што можам да видам на официјалната страна сеуште нема ништо за уписи во прв циклус.
krvopijec

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 19:44

да и јас барав али нема никакви информации кога се уписите и колку студенти ќе примнат ај ако некој знае нека кажи
krvopijec

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 20:12

http://www.uklo.edu.mk/files/attachments/Konkurs_za_I_ciklus_studi_20132014.pdf

еве дечки најдов имате таму и кога се уписите и се што ви треба за уппис
Генерал

Генерал

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty8/8/2013, 22:25

Во ред е тоа што ве интересираат уписите на Факултетот за безбедност само од сега проверете што и како е па потоа пишувајте и имајте малку повеќе почит кон луѓето кои навистина нешто значат во безбедносните кругови.

ПишувањеПредмет: Re: Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност   Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност - Page 9 Empty

Дискусија за студиите на Факултетот за безбедност
Вратете се на почетокот 
Страна 9 of 21Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Тероризам - дискусија
» Воената Академија на АРМ - дискусија
» Топ 10 најмоќни армии на светот - дискусија
» УБК - Управа за Безбедност и Контраразузнавање
» НАТО членки и Сојузнички сили