| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|
+46Спенсер dzole darkness Momak od Gjorce Panter JKD SIG apajko РИС BABUN Stamenov Dejan N ESN tose Smrtnikot assasian beowulf Legija91 volcko1 IgorM Iko MatrinJ Mrshajnoski viktor leopard marijana Goust tigar Alvar Subzero Генерал dejand Зоран Vitoria filip555 Desperado glorijamk tonin Волчко Тачка Wolf Profesionalec diverzant Makedon 1 AlexGreat 50 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 5/11/2014, 22:47 | |
| Ова на сликава не се пСО 100%,не можам да ја препознаам пушкава но доста ми личи на полскиот снајпер Бор,Алвер? | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 5/11/2014, 22:52 | |
| Момак незнаеш, нашите волци се на вежбата и преживувањето во зимски услови од лани зимата во маврово иформација од прва чета-антитероризам И пушката е Зви Фалкон 12,7х99 ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 5/11/2014, 22:59 | |
| Чекам потврда од Алвер,ова не е Зви Фалкон,иначе знам дека идат на обука во зимски услови,но ова на сликата не е припадник на пСО | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 5/11/2014, 23:37 | |
| Сликата и текстот ги копирав од Фејсбук страната "Специјална единица Волци". Вие би требало најдобро да знаете колку се веродостојни информациите од страната... |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 5/11/2014, 23:59 | |
| - MISFIT напиша:
Не ми личи на Zvi Falcon, повеќе би рекол PGM Ultima Ratio или нешто сл. Тешко дека е ова припадник на АРМ. Дајте извор на фотографијата. edit: Аха, facebook. Појасно. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Goust
Број на мислења : 137
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 9/11/2014, 15:06 | |
| | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 12/11/2014, 16:51 | |
| ПсО се сместени во касарна Илинден или грешка сум ? | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 12/11/2014, 17:04 | |
| | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 12/11/2014, 17:11 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Не си грешка
Ама цел псо така и ренџери ? и не ми е јасно малце,како иде за оние припадници што не се од Скопје ? мада се запознав со еден припадник на ренџери,живее под кирија тука во Скопје,но ваљда не сите живеат во СК ? а Воена Полиција каде е сместена ? | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 12/11/2014, 17:16 | |
| Сите се во гарнизонот Скопје касарна Илинден,и ВП,за останатите припадници како во сите касарни на АРМ,си има организиран превоз за сите градови | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
| |
|
| |
| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|