| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|
+46Спенсер dzole darkness Momak od Gjorce Panter JKD SIG apajko РИС BABUN Stamenov Dejan N ESN tose Smrtnikot assasian beowulf Legija91 volcko1 IgorM Iko MatrinJ Mrshajnoski viktor leopard marijana Goust tigar Alvar Subzero Генерал dejand Зоран Vitoria filip555 Desperado glorijamk tonin Волчко Тачка Wolf Profesionalec diverzant Makedon 1 AlexGreat 50 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| |
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 15:32 | |
| Да,моја грешка,ете ја отвори сега. Извини | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 15:33 | |
| ОДЛИЧНИ фотки, што ти прави профи фотограф и опрема. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 15:36 | |
| Треба и клипчиња да се прават,така ептен ќе се крене и почитувањето кон единиците( и мвр и арм) и регрутирањето...пример Србиве се како филмски sвезди,100 клипови имаат на јутуб и тоа профи направени.
АЛФА акција почнаа нешто ама тоа е дааалеку од професионално направено. | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 15:44 | |
| - Alvar напиша:
- ОДЛИЧНИ фотки, што ти прави профи фотограф и опрема.
Абе имаат они добра опрема само што не знам зашто вадеа крш слики до сега,може биле на некој курс,зашто гледам и ефекти почнале да ставаат | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 15:55 | |
| Сепак мислам дека фотосесијава им ја направено некој профи фотограф, гледам има композиција и сл. работи, на кои обично не обрнуваат внимание од прес службите на АРМ. Знам дека МО имаат соработка со МИА па обично кога едните се присутни на некој настан прават фотки и им ги даваат на другите и обратно. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 16:14 | |
| ПС-зошто не ги користат новите елеци и панцири во дигитална шара ? за ренџерите зборам,нормално дека Волците на црни униформи нема да ги носат.
И дали и во ренџерите има тимови за антитероризам или тие се класични воени единици ? | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 16:40 | |
| - Alvar напиша:
- Сепак мислам дека фотосесијава им ја направено некој профи фотограф, гледам има композиција и сл. работи, на кои обично не обрнуваат внимание од прес службите на АРМ. Знам дека МО имаат соработка со МИА па обично кога едните се присутни на некој настан прават фотки и им ги даваат на другите и обратно.
Може,но сепак мислам дека ова можат да го направат и они,имаат солидна техника,само што на некој вежби кај што нема високи гости сликаат со мобилни телефони,и вадат крш слики,на некој ги мкнат и апаратите,мислам дека само офицери за однос со јавност ги користат апаратите па затоа ретки се ваквите слики.Сепак треба уште фурни леб да се јадат да се има слики како некој армии како Холандија - JKD напиша:
- ПС-зошто не ги користат новите елеци и панцири во дигитална шара ? за ренџерите зборам,нормално дека Волците на црни униформи нема да ги носат.
И дали и во ренџерите има тимови за антитероризам или тие се класични воени единици ? Зашто ова е сликано летоска,или негде околу денот на ПСО | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 5/11/2014, 21:11 | |
| Нашите Момци, Македонските Волци некаде во планините го дочекаа и првиот снег. Секогаш и Секаде Први! Македонски Волци. Оф-топик и онака чисто информативно, дали е возможно во возилата што ги имаме од донации да има инсталирано дискретни уреди за следење пред да бидат донесени кај нас? |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 5/11/2014, 22:38 | |
| Мислам дека не, пред се не гледам никаква причина за тоа. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
| |
|
| |
| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|