| пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) | |
|
+46Спенсер dzole darkness Momak od Gjorce Panter JKD SIG apajko РИС BABUN Stamenov Dejan N ESN tose Smrtnikot assasian beowulf Legija91 volcko1 IgorM Iko MatrinJ Mrshajnoski viktor leopard marijana Goust tigar Alvar Subzero Генерал dejand Зоран Vitoria filip555 Desperado glorijamk tonin Волчко Тачка Wolf Profesionalec diverzant Makedon 1 AlexGreat 50 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 18/10/2014, 21:16 | |
| kako sto bea opciite nisto ne sum menal od kako se zacleniv sega gi izmenav opciite ako ne ti e tesko pisimi vo poraka ili neka mi pise assassin vo poraka | |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 19/10/2014, 11:46 | |
| - Panter напиша:
- kako sto bea opciite nisto ne sum menal od kako se zacleniv sega gi izmenav opciite ako ne ti e tesko pisimi vo poraka ili neka mi pise
assassin vo poraka Пантер пораки не може да се праќа кај тебе незнам зашто ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 19/10/2014, 18:20 | |
| - assasian напиша:
- Panter напиша:
- kako sto bea opciite nisto ne sum menal od kako se zacleniv sega gi izmenav opciite ako ne ti e tesko pisimi vo poraka ili neka mi pise
assassin vo poraka Пантер пораки не може да се праќа кај тебе незнам зашто Vo red e mi ja imase prateno 2 pati edna prazna poraka drugata bese so odgovorot poz | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 21/10/2014, 14:17 | |
| Ако може едно копи пејст за Млекара кај мене во ПП, бидејки заради непозната причина неможам јас да праќам... |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 22/10/2014, 21:08 | |
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 22/10/2014, 21:11 | |
| | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 23/10/2014, 22:39 | |
| Значи кажував повеќе пати и пак ќе кажам.Дигиталните елеци и панцирите во новата дигитална шара ги служат сега за сега само псо. А шлемовите на волците се доста добро опремени според новата технологија е сега оној делот што ги покрива ушите кај нив си стои не е отсечен.А лично мое новите шлемови што ги користат сите припадници на соком не ми се аресуваат пошо железото/челикот кај ушите го нема а на негово место носат антифони.Ае нека те ѕвекнат во ушето паралелно под прав агол да видам шо ќе те спаси. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 23/10/2014, 22:48 | |
| пСО имаат само од новите панцири а да ги немаат другите војници,а останатите сите војници уште пред недела дена добија од новите елеци,ранци и гортекс,требаше да дојдат заедно со новите чизми,но дојдоа недела дена покасно,како и да е во понеделник во 12:00 во ГШ ке има презентација на новата опрема... | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 14:05 | |
| | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: пСО ( БСН „Волци„ и Ренџерски батаљон ) 2/11/2014, 15:22 | |
| 3,4,5,6 не ги отвара Момак,ако можеш постирај ги пак. И предобри слики | |