| Воена опрема и каде да се набави | |
|
+26ESN darkness tose Ilija Uzunov JKD Генерал Smrtnikot alexmkd Legija91 Alvar Официрче avgvstvs beowulf leopard filip555 Зоран Desperado shady3 viktor555 tonin Волчко Profesionalec SIG Momak od Gjorce Makedon AlexGreat 30 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 18/11/2013, 17:04 | |
| ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
alexmkd
Број на мислења : 122
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 18/11/2013, 21:31 | |
| ЕМИ АЈ КО ТАКА ДА КУПИМЕ ЕДЕН ТЕНК И ДА ГО ВОЗИМЕ НИЗ МК ) | |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 1/1/2014, 16:10 | |
| За да не продолжувам со офтопик во темата за Автоматски и полуавтоматски јуришни пушки, а во контекст на муабетот за ранците, мислам дека оваа тема е најсоодветна да ставам некоја слика од мојот ранец што го купив пред 2-3 месеци. Иначе го купив 1100 денари. [You must be registered and logged in to see this link.]Пештера. [You must be registered and logged in to see this link.]Едноставен е, ретро е, ама јебига......... | |
|
| |
alexmkd
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/1/2014, 15:11 | |
| За плашливец дали треба некаква дозвола и како да се набави? (истото прашање за дозвола дали треба за воздушна пушка ) и што би ми препорачале воздушна или плашливец ) (имам разбрано дека се буши цевката на плашливецот ) | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/1/2014, 15:28 | |
| - alexmkd напиша:
- За плашливец дали треба некаква дозвола и како да се набави? (истото прашање за дозвола дали треба за воздушна пушка )
и што би ми препорачале воздушна или плашливец ) (имам разбрано дека се буши цевката на плашливецот ) Нека ти објаснат другиве за првото прашање,ама да бушиш цевка тоа никој нема да ти го препорача...пошто имало многу случаеви каде што им експлодирал во рака пиштолот поради тие срања...така да не си играј. | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/1/2014, 15:30 | |
| Не си играј со законот и со такви работи. Во иднина мошне веројатно е дека ќе се покаеш поради тоа. Плус, можно е да наидеш на некој со влакна во носот, па да ти биде уште повеќе жал Земи си дозвола за воздушна и терај си ќеф. Незнам кој ќе плашиш со плашливецот, ама ако не успееш да го исплашиш тешко тебе... Подобро земи си дозвола за пиштол со боева муниција, ни да бушиш, ни да си играш со законот. Плус, плашливецот несмееш да го носиш никаде, исто како и оној со боева муниција, значи добиваш дозвола за ПОСЕДУВАЊЕ, но НЕ И НОСЕЊЕ. Ако те фатат и со едниот и со другиот на појас на јавно место, не ти бега заебана казна. | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/1/2014, 16:20 | |
| Плашливец, курчење низ град, бушење цевки, абе детски муабети. Дај бе читајте малку повеќе. Уствари не ми е јасно прашањето, воздушната пушка и плашливецот имаат сосема различни функции... | |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/1/2014, 17:28 | |
| - alexmkd напиша:
- За плашливец дали треба некаква дозвола и како да се набави? (истото прашање за дозвола дали треба за воздушна пушка )
и што би ми препорачале воздушна или плашливец ) (имам разбрано дека се буши цевката на плашливецот ) Мислам дека воздушните што се со излезна брзина на дијаболата до 170м/с се купуваат само со лична карта, за појаките ти треба дозвола. За плашливец ти треба дозвола, ама немој ни да си помислил на преправки и сл. ото ем што ќе завршиш Црн Мост може да останиш без очи и без прсти. | |
|
| |
alexmkd
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/1/2014, 18:21 | |
| мене ми треба само за на планина за животно ако излези а јас мислеф плашливец само со лична карта ? | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 4/1/2014, 03:13 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави | |
| |
|