| Воена опрема и каде да се набави | |
|
+26ESN darkness tose Ilija Uzunov JKD Генерал Smrtnikot alexmkd Legija91 Alvar Официрче avgvstvs beowulf leopard filip555 Зоран Desperado shady3 viktor555 tonin Волчко Profesionalec SIG Momak od Gjorce Makedon AlexGreat 30 posters |
|
Автор | Порака |
---|
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 15:22 | |
| Има разно разни, зависи колку си спремен да дадеш... | |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 16:20 | |
| Со добар квалитет, од 50 евра па нагоре.. а и зависи и до компанијата, Инаку за пеперутката, јас мојот го кариф за 40-че .. што да праам бизнис дете ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 16:24 | |
| - alexmkd напиша:
- eden ubav noz vojnicki nekoj kolku bi me kostal ? mi treba okolu prezivuvanje na planina )
Има тема за ножеви [You must be registered and logged in to see this link.] ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
alexmkd
Број на мислења : 122
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 16:50 | |
| jas leptiorot go kupif 100-150denari ) | |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 16/10/2013, 00:19 | |
| Денес на пазар кај тие што продаваат стари работи видов ганц нови гас маски какви што користеа во ЈНА комплет со филтри и торбица за 500 денари. Дип имам иначе ќе си купев. Вакви: [You must be registered and logged in to see this image.]ПС Иначе од овие што продаваат стари работи си купив нови пантони со германска BDU woodland шара за 500 денари. Платното изгледа дебело и квалитетно и на етикетата пишува на германски ама спрема цената 100% се некој фалсификат. [You must be registered and logged in to see this image.]Како за демонстрација да се спремаш. | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 16/10/2013, 00:27 | |
| Битола ова Бео? пиши ми да знам да одам да купам ако има уште. | |
|
| |
beowulf
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 16/10/2013, 00:44 | |
| Да во Битола. Овие што продаваат идат само во пазарен ден(вторник и петок) ама не секогаш. Иначе луѓето којзнае што се, ѓупци, шиптари, бог знај. Тезгата ја местат долу во пазарот на улицата по која се оди накај селската автобуска. Што ќе купуваш пантолони или гас маска? | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 16/10/2013, 00:48 | |
| Па панталони и некоја друга опрема ако имаат, што имаше друго? | |
|
| |
beowulf
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 18/10/2013, 15:18 | |
| - Frogfoot напиша:
- Па панталони и некоја друга опрема ако имаат, што имаше друго?
Ништо интересно, излитена АРМ униформа, излитени АРМ шешири, искинати и стари опасачи, едни други "војнички" пантолони од некое ептен слабо платно(не дека беше платно) како хартија и ранци од ист материјал. Само гас маските вредеа и овие пантолоните како што купив. Денес поминав имаше други што продаваа "војничка опрема". Се беше некоја чкарт конфекција со маскирна шара. | |
|
| |
SIG
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 19/10/2013, 20:48 | |
| А flecktarn ко твоите има уште или? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави | |
| |
|