Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Воена опрема и каде да се набави

Go down 
+26
ESN
darkness
tose
Ilija Uzunov
JKD
Генерал
Smrtnikot
alexmkd
Legija91
Alvar
Официрче
avgvstvs
beowulf
leopard
filip555
Зоран
Desperado
shady3
viktor555
tonin
Волчко
Profesionalec
SIG
Momak od Gjorce
Makedon
AlexGreat
30 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24  Next
АвторПорака
Официрче

Официрче

Број на мислења : 10

Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty24/2/2013, 23:49

Колеги, другари господа како и да е Smile кј можем да најдем од старите гардиски униформи, со оглед дека ги сменија ваљда не се користат веќе а од толку што ми са при срце би сакал еден комплет Smile

leopard

Број на мислења : 583

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty26/2/2013, 17:35

Оди во антикварницата позади БИ-ТУ што е,мислам дека имаа.Ама напумпани цени имаат,порано на авто пазар имаше комплет за 50 еур.
Вратете се на почетокот Go down
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11102

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty8/3/2013, 17:31

Пред некој ден налетав на еден нов дуќан за опрема, се наоѓа на Рузвелтова... после продавницата на СЕТ Компјутери.
Претежно (вака од излог) држат спортска опрема... точаци, ранци, јакни, чизми и сл. но имаат и Leatherman алатки, maglite батерии, тактикал ракавици, нешто маскирна опрема.

Legija91

Број на мислења : 1330

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty9/9/2013, 10:34

HolyTemple напиша:
viktor555 напиша:
DA ne znae nekoj u kade u skopje moze da nabavam takvi nozevi so gi vrtat po racete so gi vikaat peperutki edno secivo i dve racki so se mobilni i se manevrira lesno [You must be registered and logged in to see this image.]
Овие се "лептирите". Овие ножеви се забранети кај нас. Распрашај се ќе ти кажат.
у тој случај, да го фрлам јас мојот ? Twisted Evil 

alexmkd

Број на мислења : 122

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty9/9/2013, 14:02

imav ijas odef na utakmica pelister -vardar vo sk i go frliv normalno deka nekam kazna slucajno mi se najde vo mene Very Happy i boksirachot koj e sreknik ke si go najdi po sinite od vozot Smile)
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty9/9/2013, 14:16

"Лептири" ножеви можат да се набават на Бит-пазар, цената им се движи некаде од 150 до 250 денари. Е сеа не знам како стојат со квалитетот.
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11102

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty9/9/2013, 14:19

alexmkd напиша:
imav ijas odef na utakmica pelister -vardar vo sk i go frliv normalno deka nekam kazna slucajno mi se najde vo mene i boksirachot koj e sreknik ke si go najdi po sinite od vozot
Зошто си носел толкав ареснал на утакмица бре Алекс? Smile 

alexmkd

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty9/9/2013, 14:30

arsenal so e toa ???? abe deka nosef trenerka gore i vo trenerkata mi bil Smile) heheheheh imeto mi e Aleksandar Razz
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty9/9/2013, 14:38

Laughing 
alexmkd

alexmkd

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty9/9/2013, 14:56

eden ubav noz vojnicki nekoj kolku bi me kostal ? mi treba okolu prezivuvanje na planina Smile)
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 7 Empty

Воена опрема и каде да се набави
Вратете се на почетокот 
Страна 7 of 24Отиди на страна : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24  Next
 Similar topics
-
» Едно прашање околу опрема
» Униформи и лична опрема
» Воено-полициска радиокомуникациска опрема
» Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...)
» Фотографска опрема - од почетници до професионалци