| Воена опрема и каде да се набави | |
|
+26ESN darkness tose Ilija Uzunov JKD Генерал Smrtnikot alexmkd Legija91 Alvar Официрче avgvstvs beowulf leopard filip555 Зоран Desperado shady3 viktor555 tonin Волчко Profesionalec SIG Momak od Gjorce Makedon AlexGreat 30 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Официрче
Број на мислења : 10
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 24/2/2013, 23:49 | |
| Колеги, другари господа како и да е кј можем да најдем од старите гардиски униформи, со оглед дека ги сменија ваљда не се користат веќе а од толку што ми са при срце би сакал еден комплет ______________________ Мие малите људи смо големи чуеци! Одбранбен фриленсер [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
leopard
Број на мислења : 583
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 26/2/2013, 17:35 | |
| Оди во антикварницата позади БИ-ТУ што е,мислам дека имаа.Ама напумпани цени имаат,порано на авто пазар имаше комплет за 50 еур. | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 8/3/2013, 17:31 | |
| Пред некој ден налетав на еден нов дуќан за опрема, се наоѓа на Рузвелтова... после продавницата на СЕТ Компјутери. Претежно (вака од излог) држат спортска опрема... точаци, ранци, јакни, чизми и сл. но имаат и Leatherman алатки, maglite батерии, тактикал ракавици, нешто маскирна опрема. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 10:34 | |
| - HolyTemple напиша:
- viktor555 напиша:
- DA ne znae nekoj u kade u skopje moze da nabavam takvi nozevi so gi vrtat po racete so gi vikaat peperutki edno secivo i dve racki so se mobilni i se manevrira lesno [You must be registered and logged in to see this image.]
Овие се "лептирите". Овие ножеви се забранети кај нас. Распрашај се ќе ти кажат. у тој случај, да го фрлам јас мојот ? ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
alexmkd
Број на мислења : 122
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 14:02 | |
| imav ijas odef na utakmica pelister -vardar vo sk i go frliv normalno deka nekam kazna slucajno mi se najde vo mene i boksirachot koj e sreknik ke si go najdi po sinite od vozot ) | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 14:16 | |
| "Лептири" ножеви можат да се набават на Бит-пазар, цената им се движи некаде од 150 до 250 денари. Е сеа не знам како стојат со квалитетот. | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 14:19 | |
| - alexmkd напиша:
- imav ijas odef na utakmica pelister -vardar vo sk i go frliv normalno deka nekam kazna slucajno mi se najde vo mene i boksirachot koj e sreknik ke si go najdi po sinite od vozot
Зошто си носел толкав ареснал на утакмица бре Алекс? ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
alexmkd
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 14:30 | |
| arsenal so e toa ???? abe deka nosef trenerka gore i vo trenerkata mi bil ) heheheheh imeto mi e Aleksandar | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 14:38 | |
| | |
|
| |
alexmkd
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/9/2013, 14:56 | |
| eden ubav noz vojnicki nekoj kolku bi me kostal ? mi treba okolu prezivuvanje na planina ) | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави | |
| |
|
| |
| Воена опрема и каде да се набави | |
|