| Воена опрема и каде да се набави | |
|
+26ESN darkness tose Ilija Uzunov JKD Генерал Smrtnikot alexmkd Legija91 Alvar Официрче avgvstvs beowulf leopard filip555 Зоран Desperado shady3 viktor555 tonin Волчко Profesionalec SIG Momak od Gjorce Makedon AlexGreat 30 posters |
|
Автор | Порака |
---|
AlexGreat
Број на мислења : 277
| Предмет: Воен отпад 11/8/2011, 12:43 | |
| Дечки , каде има воени отпади и што се може да се купи во нив и по која цена оди тоа? ______________________ Born to be Macedon!
| |
|
| |
Makedon
Број на мислења : 158
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 14/12/2011, 18:37 | |
| - AlexGreat напиша:
- Дечки , каде има воени отпади и што се може да се купи во нив и по која цена оди тоа?
Алекс воен отпад имаш во населба Даме Груев (Ѓорче Петров) одма до касарнатам, а можеш да купиш од столче до лафет за топ | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 14/12/2011, 18:47 | |
| - Makedon напиша:
Алекс воен отпад имаш во населба Даме Груев (Ѓорче Петров) одма до касарнатам, а можеш да купиш од столче до лафет за топ Друже зашто се мислам дека на вратата од воениот отпад пишува "Не сораборуваме со странки"...или сепак може да се набави нешто од таму... | |
|
| |
Makedon
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 14/12/2011, 19:04 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Makedon напиша:
Алекс воен отпад имаш во населба Даме Груев (Ѓорче Петров) одма до касарнатам, а можеш да купиш од столче до лафет за топ Друже зашто се мислам дека на вратата од воениот отпад пишува "Не сораборуваме со странки"...или сепак може да се набави нешто од таму... А може, не сум загледал, јас лично имам купено многу интересни стварчици од таму | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 14/12/2011, 19:27 | |
| На пример? Што може да се најде еве отприлика. | |
|
| |
Makedon
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 14/12/2011, 19:40 | |
| - Frogfoot напиша:
- На пример? Што може да се најде еве отприлика.
Па напомнав, значи јас кога бев имаше од столчиња, искористени зољи, радија, секакви железарии, хаварисани возила, камиони, автобуси, радијатори, ти викам се што не би ти паднало на памет имаше. Сега момак вика не работел, не сум бил бајаги време ако ми е во населба | |
|
| |
Profesionalec
Број на мислења : 149
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 14/12/2011, 20:14 | |
| аха, а има тенковски капи,стари панцирки,беретки и сл? ______________________ Don't underestimate your enemy!
| |
|
| |
Makedon
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 14/12/2011, 20:25 | |
| - Profesionalec напиша:
- аха, а има тенковски капи,стари панцирки,беретки и сл?
Тогаш немаше, сега не знам ама за утеха ако ти е имаше стари титовки и ордени за стрелаштво од време ЈУ | |
|
| |
Волчко
Број на мислења : 88
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 18/12/2011, 01:17 | |
| Мене ме интересира дали има некои стари,користени какви било воени ножеви ? ______________________ Success is how high you bounce when you hit bottom.
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 18/12/2011, 01:54 | |
| - Makedon напиша:
Па напомнав, значи јас кога бев имаше од столчиња, искористени зољи, радија, секакви железарии, хаварисани возила, камиони, автобуси, радијатори, ти викам се што не би ти паднало на памет имаше. Сега момак вика не работел, не сум бил бајаги време ако ми е во населба Не реков јас дека не работи...туку мислам(значи не тврдам) дека на вратата од од отпадот пишува "Не сораборуваме со странки",никогаш немам купено нешто от таму... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави | |
| |
|
| |
| Воена опрема и каде да се набави | |
|