| Воена опрема и каде да се набави | |
|
+26ESN darkness tose Ilija Uzunov JKD Генерал Smrtnikot alexmkd Legija91 Alvar Официрче avgvstvs beowulf leopard filip555 Зоран Desperado shady3 viktor555 tonin Волчко Profesionalec SIG Momak od Gjorce Makedon AlexGreat 30 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 6/7/2014, 13:48 | |
| Отпосле видов | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 23/7/2014, 20:02 | |
| Еден пријател има 3 пара Миле Драгич чизми бр.43 кои му се за продавање. Сите се нови. Два се со маскирна шара, а еден се црни-кожени. Цената им е 3 300 денари. Ако има некој заинтересиран нека ме контактира. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 26/7/2014, 22:56 | |
| Некој ако има за продавање од вас или па да ми кажете каде можам да најдам војничките чорапи за во зимо дебели и темно зелени по боја,високи се колку чизми.АРМ ги служи со години и се многу добри затоа сакам да набавам ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 16/8/2014, 23:40 | |
| Знам дека не е поврзано со воена опрема, меѓутоа ме интересира доколку знае некој од каде би можел да купам вреќа за бокс/кик бокс, по можност празна. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 16/8/2014, 23:44 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Знам дека не е поврзано со воена опрема, меѓутоа ме интересира доколку знае некој од каде би можел да купам вреќа за бокс/кик бокс, по можност празна.
За празна не верувам да најдеш негде...најефтино,најисплатливо ти се едни вреќи на пазар3,ги прави наш човек дома,ги фалат доста луѓе...2500 е малата,3000 големата од 60кг или 70кг.Нема нигде да најдеш толку ефтина,пошто по продавнициве,најмалите од 100цм и по 30 кг се таа цена,а тоа е ветрушка на ништо не личи Ако сакаш,ќе ти пуштам линк од човекот,односно огласот. | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 17/8/2014, 01:10 | |
| Ахам, фала. Ако не ти е тешко прати ми линк во ПП. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
shady3
Број на мислења : 113
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 17/8/2014, 01:42 | |
| Свашта. Мојата ја зедов за 800 денари празна, од материјал за церади. Еве три години како мавам на неа уште не е скината. Ако сакаш да се распрашам дали работи уште човекот? | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 17/8/2014, 01:44 | |
| - shady3 напиша:
- Свашта. Мојата ја зедов за 800 денари празна, од материјал за церади. Еве три години како мавам на неа уште не е скината. Ако сакаш да се распрашам дали работи уште човекот?
Колку ти тежи ? колкава е во должина ? маваш 5-10 минути на 3-4 дена ? | |
|
| |
Smrtnikot
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 17/8/2014, 03:13 | |
| Shady ако не ти е проблем слободно прашај, барем знам дека тебе можам да те контактирам и у живо пошто мислам дека се знаеме, ако не грешам Бај д веј да не забегуваме од темата. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
BABUN
Број на мислења : 133
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 17/8/2014, 16:51 | |
| - ESN напиша:
- Некој ако има за продавање од вас или па да ми кажете каде можам да најдам војничките чорапи за во зимо дебели и темно зелени по боја,високи се колку чизми.АРМ ги служи со години и се многу добри затоа сакам да набавам
шо ќе ти се? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави | |
| |
|
| |
| Воена опрема и каде да се набави | |
|