Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Воена опрема и каде да се набави

Go down 
+26
ESN
darkness
tose
Ilija Uzunov
JKD
Генерал
Smrtnikot
alexmkd
Legija91
Alvar
Официрче
avgvstvs
beowulf
leopard
filip555
Зоран
Desperado
shady3
viktor555
tonin
Волчко
Profesionalec
SIG
Momak od Gjorce
Makedon
AlexGreat
30 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Next
АвторПорака
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty6/7/2014, 13:48

Отпосле видов  vojnik vesel 
Вратете се на почетокот Go down
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty23/7/2014, 20:02

Еден пријател има 3 пара Миле Драгич чизми бр.43 кои му се за продавање. Сите се нови. Два се со маскирна шара, а еден се црни-кожени. Цената им е 3 300 денари. Ако има некој заинтересиран нека ме контактира.

ESN

Број на мислења : 1594

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty26/7/2014, 22:56

Некој ако има за продавање од вас или па да ми кажете каде можам да најдам војничките чорапи за во зимо дебели и темно зелени по боја,високи се колку чизми.АРМ ги служи со години и се многу добри затоа сакам да набавам

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty16/8/2014, 23:40

Знам дека не е поврзано со воена опрема, меѓутоа ме интересира доколку знае некој од каде би можел да купам вреќа за бокс/кик бокс, по можност празна. Very Happy

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty16/8/2014, 23:44

Smrtnikot напиша:
Знам дека не е поврзано со воена опрема, меѓутоа ме интересира доколку знае некој од каде би можел да купам вреќа за бокс/кик бокс, по можност празна. Very Happy

За празна не верувам да најдеш негде...најефтино,најисплатливо ти се едни вреќи на пазар3,ги прави наш човек дома,ги фалат доста луѓе...2500 е малата,3000 големата од 60кг или 70кг.Нема нигде да најдеш толку ефтина,пошто по продавнициве,најмалите од 100цм и по 30 кг се таа цена,а тоа е ветрушка на ништо не личи Smile

Ако сакаш,ќе ти пуштам линк од човекот,односно огласот.
Smrtnikot

Smrtnikot

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty17/8/2014, 01:10

Ахам, фала. Ако не ти е тешко прати ми линк во ПП.

Број на мислења : 113

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty17/8/2014, 01:42

Свашта. Мојата ја зедов за 800 денари празна, од материјал за церади. Еве три години како мавам на неа уште не е скината. Ако сакаш да се распрашам дали работи уште човекот?
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty17/8/2014, 01:44

shady3 напиша:
Свашта. Мојата ја зедов за 800 денари празна, од материјал за церади. Еве три години како мавам на неа уште не е скината. Ако сакаш да се распрашам дали работи уште човекот?

Колку ти тежи ? колкава е во должина ? маваш 5-10 минути на 3-4 дена ?
Smrtnikot

Smrtnikot

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty17/8/2014, 03:13

Shady ако не ти е проблем слободно прашај, барем знам дека тебе можам да те контактирам и у живо пошто мислам дека се знаеме, ако не грешам Very Happy Бај д веј да не забегуваме од темата.

BABUN

Број на мислења : 133

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty17/8/2014, 16:51

ESN напиша:
Некој ако има за продавање од вас или па да ми кажете каде можам да најдам војничките чорапи за во зимо дебели и темно зелени по боја,високи се колку чизми.АРМ ги служи со години и се многу добри затоа сакам да набавам
шо ќе ти се?
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 16 Empty

Воена опрема и каде да се набави
Вратете се на почетокот 
Страна 16 of 24Отиди на страна : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Next
 Similar topics
-
» Едно прашање околу опрема
» Униформи и лична опрема
» Воено-полициска радиокомуникациска опрема
» Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...)
» Фотографска опрема - од почетници до професионалци