Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Воена опрема и каде да се набави

Go down 
+26
ESN
darkness
tose
Ilija Uzunov
JKD
Генерал
Smrtnikot
alexmkd
Legija91
Alvar
Официрче
avgvstvs
beowulf
leopard
filip555
Зоран
Desperado
shady3
viktor555
tonin
Волчко
Profesionalec
SIG
Momak od Gjorce
Makedon
AlexGreat
30 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next
АвторПорака
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 10:33

Frogfoot напиша:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Кое да го земам?

Јас го имам овој ѕвер од Maglite [You must be registered and logged in to see this link.] Екстремно добар. Сега си купив и едно помало од aliexpress за секојдневни активности бидејќи овој од Maglite e голем и тежок. Муабетот ми беше дека се екстремно квалитетни и сум презадоволен. Едниствен недостаток му е гумичката на копчето за вклучување која по некое време почнува да се заглавува па мораш да ја вадиш за да го исклучиш.

alexmkd

Број на мислења : 122

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 11:03

јас имам ваков сличен али не работи изгубив од капачето некој делчиниа а и сиаличаката ја нема Sad( иту стар од војска на таткоми му го дадоле мини маглит
Вратете се на почетокот Go down
alexmkd

alexmkd

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 11:20

[You must be registered and logged in to see this image.]

IST VAKOV
Smrtnikot

Smrtnikot

Број на мислења : 1272

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 12:04

alexmkd напиша:
мене ми треба само за на планина Smileза животно ако излези а јас мислеф плашливец само со лична карта ?

Според новиот закон и за плашливец и за воздушна пушка ти треба дозвола, првиот општ услов е да имаш 18 години.
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11102

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 12:28

Frogfoot напиша:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Кое да го земам?

Користам ваков Maglite Solitaire привезок веќе не знам колку години... сигурно повеќе од 15, коска е.
Сега истиве ги прават со LED диода па се поштедливи а и појако светат. Кај нас за Maglite е застапник Микеи, распрашај се таму.

alexmkd

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 12:30

Alvar напиша:
Користам ваков Maglite Solitaire привезок веќе не знам колку години... сигурно повеќе од 15, коска е.
Сега истиве ги прават со LED диода па се поштедливи а и појако светат. Кај нас за Maglite е застапник Микеи.

еј да не знаш случајно каде можам да најдам обилни ламбички ? нема во битола во алфа електроник... се скапав барање

Smrtnikot напиша:
alexmkd напиша:
мене ми треба само за на планина Smileза животно ако излези а јас мислеф плашливец само со лична карта ?

Според новиот закон и за плашливец и за воздушна пушка ти треба дозвола, првиот општ услов е да имаш 18 години.

ами таткоми ке го земеше на негово име , али за дозвола ккао е има гоема постапка или ?
Alvar

Alvar

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 12:35

alexmkd напиша:
еј да не знаш случајно каде можам да најдам обилни ламбички ? нема во битола во алфа електроник... се скапав барање

Не знам да ти кажам право. Ја во моментов ја користам втората резервна сијаличка од капачето. Знаеш дека има резервна, не?

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 12:49

Со исто дугме позади е и твојата Генерале?

П.С И оваа Олајт е добра упм, стварно сум во дилема, а најмногу поради тоа што незнам какво е куќиштето на Меглајтот, не ми изгледа толку цврство и робустно како Олајтот.

Инаку Алвар, овој солитеров твој изгледа има исто само помало куќиште од овој Мегјалт што го поставив, цврсто е?

Искрено, таа ми е најголемата дилема, а исто ако го земам Олајтот незнам кај ке можам да најдам батерии 16850 кај нас, какви што користи..мислам од 3000 MaH или послаби користи. Има такви?
Alvar

Alvar

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 12:53

Solitair-от за таа намена (џебна батерија привезок) има доста робустно куќиште, со тек на време и експлатација навојот позади е малку разлабавен, т.е не е толку стегнат како кога беше нова... но сеуште е ОК. Инаку голема е колку половина пенкало да речеме, и користи една ААА батерија.

alexmkd

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty4/1/2014, 13:34

Alvar напиша:
alexmkd напиша:

Не знам да ти кажам право. Ја во моментов ја користам втората резервна сијаличка од капачето. Знаеш дека има резервна, не?
aaa нема реервна кај мене др ја скршив на некење са порачав ново капаче па ке видиме дали има ламбичка внатре јас мислеф дека мора да седи ламбичката Smileта др та внатре ајке видиме кога ке стигни 10 долари го порачав еве го [You must be registered and logged in to see this link.] дека кај мене нема на капчето ведерче изгледа изгубено е и не работеше и немаше внатре сиаличка и мислев заради тоа не чини ке видиме са Smile) ко ке стигне, дечки поздрав заминвам неготино јас со автобс па се слушаме се најдобро! Smile срекни празници!
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Воена опрема и каде да се набави   Воена опрема и каде да се набави - Page 10 Empty

Воена опрема и каде да се набави
Вратете се на почетокот 
Страна 10 of 24Отиди на страна : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next
 Similar topics
-
» Едно прашање околу опрема
» Униформи и лична опрема
» Воено-полициска радиокомуникациска опрема
» Средства за физичка заштита - (панцири,тактички елеци,шлемови...)
» Фотографска опрема - од почетници до професионалци