| Воена опрема и каде да се набави | |
|
+26ESN darkness tose Ilija Uzunov JKD Генерал Smrtnikot alexmkd Legija91 Alvar Официрче avgvstvs beowulf leopard filip555 Зоран Desperado shady3 viktor555 tonin Волчко Profesionalec SIG Momak od Gjorce Makedon AlexGreat 30 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/2/2014, 21:10 | |
| - Alvar напиша:
- Знам дека ова за нас е во доменот на научна фантастика... но чисто илустративно да видите каква е иднината на овој дел од опремата.
Па и Еурокомпозит мислам дека се шушкаше дека прави нов шлем...Вајда го имаат разработено и овој модел,само што фирмава е под стечај и ја знаеме приказната... [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/2/2014, 21:41 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Alvar напиша:
- Знам дека ова за нас е во доменот на научна фантастика... но чисто илустративно да видите каква е иднината на овој дел од опремата.
Па и Еурокомпозит мислам дека се шушкаше дека прави нов шлем...Вајда го имаат разработено и овој модел,само што фирмава е под стечај и ја знаеме приказната...
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.] Guro Gakovichbile zainteresirani za Euroinvest. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/2/2014, 21:42 | |
| Па и не се некој нови дизајни... станува збор за PASGT (Personnel Armor System for Ground Troops); ACH (Advanced Combat Helmet); како и MICH (Modular Integrated Communications Helmet). Но се новина кај нас, и доколку се прејде на некој од последните два би било прогрес. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/2/2014, 16:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ми се чини не прават извоз. Ги има кај нас некаде тактичкиве елеци ? И колку им се движи цената ? ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/2/2014, 18:35 | |
| - Legija91 напиша:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Ми се чини не прават извоз. Ги има кај нас некаде тактичкиве елеци ? И колку им се движи цената ? Ги има, имаш во Арми Шоп кај Влада, ако нема моментално мислам дека може да порачаш, исто имаш и во Инвиктус кај Стара Рампа ама тие повеќе се наменети за аирсофт па незнам каков им е квалитетот, сега за цена, зависи за кој вид се работи, материјалот од кој е изработен и сл. Од 3 000 денари па нагоре. |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/2/2014, 18:37 | |
| Луге што ке ви е панцир, дај не ме дриблајте. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/2/2014, 18:43 | |
| - Зоран напиша:
- Луге што ке ви е панцир, дај не ме дриблајте.
Тактички елек Зоки, а не панцир. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/2/2014, 18:46 | |
| Tacticus Elekches Наредно идење прво ке проверам кај Арми шоп кај влада. Инаку и јас незнам што ќе ми е. Им имам удрено мерак, па морам да си набавам еден. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/2/2014, 19:29 | |
| зар сеуште работи тоа кај влада? што и да е кај нас...цените им се набиени плафон | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 9/2/2014, 19:32 | |
| Освен арми шоп кај влада,има ли и каде друг/и ? | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави | |
| |
|