| Воена опрема и каде да се набави | |
|
+26ESN darkness tose Ilija Uzunov JKD Генерал Smrtnikot alexmkd Legija91 Alvar Официрче avgvstvs beowulf leopard filip555 Зоран Desperado shady3 viktor555 tonin Волчко Profesionalec SIG Momak od Gjorce Makedon AlexGreat 30 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 2/10/2014, 11:59 | |
| - leopard напиша:
- Ако ми веруваш,тогаш препрочитај го мислењето,се е фино напишано,Оригинално платно.Постот треба да ги потсети и задолжените одговорни лица за овој проблем.
Штом во Турција ќе се прави платното за униформа, ништо не ме чуди и ИСИС-овци да гледаме во македонска униформа |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/10/2014, 11:34 | |
| Момци некој имаше пишано за една кумановска фирма која изработува обувки ,некој линк или контакт како да набавам обувки ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/10/2014, 11:48 | |
| - assasian напиша:
- Момци некој имаше пишано за една кумановска фирма која изработува обувки ,некој линк или контакт како да набавам обувки
[You must be registered and logged in to see this link.] - Frogfoot напиша:
- На еден српски форум еден член објави слики од кумановска фирма Филип Фрос која произедува чизми по 55 евра.
[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/10/2014, 13:03 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- assasian напиша:
- Момци некој имаше пишано за една кумановска фирма која изработува обувки ,некој линк или контакт како да набавам обувки
[You must be registered and logged in to see this link.]
- Frogfoot напиша:
- На еден српски форум еден член објави слики од кумановска фирма Филип Фрос која произедува чизми по 55 евра.
[You must be registered and logged in to see this image.] Пиво за тебе ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/10/2014, 17:25 | |
| Немам слушнато позитивни коментари за овие чизми... | |
|
| |
leopard
Број на мислења : 583
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/10/2014, 20:45 | |
| - HolyTemple напиша:
- leopard напиша:
- Ако ми веруваш,тогаш препрочитај го мислењето,се е фино напишано,Оригинално платно.Постот треба да ги потсети и задолжените одговорни лица за овој проблем.
Штом во Турција ќе се прави платното за униформа, ништо не ме чуди и ИСИС-овци да гледаме во македонска униформа Платното е Бугарско,како и за претходните униформи. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 3/10/2014, 21:21 | |
| Па за цена од педесетина евра не треба да се очекува квалитет | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 4/10/2014, 18:27 | |
| А може ли да се најдат некаде од оние Миле Драгич униформи кои ги има АРМ ? | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 4/10/2014, 22:33 | |
| - JKD напиша:
- А може ли да се најдат некаде од оние Миле Драгич униформи кои ги има АРМ ?
Чизми имам ако си заинтересиран. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави 7/10/2014, 17:33 | |
| - leopard напиша:
- HolyTemple напиша:
- leopard напиша:
Штом во Турција ќе се прави платното за униформа, ништо не ме чуди и ИСИС-овци да гледаме во македонска униформа Платното е Бугарско,како и за претходните униформи. Како што предвидев пред неколку дена, тоа и се случи, само не кај ИСИС туку кај Курдите. [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Воена опрема и каде да се набави | |
| |
|
| |
| Воена опрема и каде да се набави | |
|