Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Единица за Специјални Задачи „Тигар„

Go down 
+47
Цане
darkness
BoyfromKavadarci
Goust
GoranSIR
fantom1
bolee
Rashid
икс
Mrshajnoski
bojan111
losmi
ace89
leopard
Спенсер
makedonija:D
Smrtnikot
BABUN
assasian
ESN
JKD
Panter
Alvar
alexmkd
Legija91
Macedonian Knight
tose
misko alfa
beowulf
shady3
viktor
tigar
IgorM
Zajcef
Momak od Gjorce
Subzero
volcko1
TigerMKD
Wolf
Тигар
Profesionalec
Davormkd
Зоран
Генерал
SIG
Makedon
AlexGreat
51 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100  Next
АвторПорака
Panter

Број на мислења : 452

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 01:43

ЕСЗ ТИГАР fb https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%A1%D0%97-%D0%A2%D0%98%D0%93%D0%90%D0%A0/250489285113133
пред 4 часа

Во 2001 во Македонија имаше многу комити и партизани што пееа песни и сечеа вени по кафани.Беа поголеми од нас кои отидовме и бевме онаму каде што тие не смееа ни да помислат да отидат.

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Ei0dv9

komentarite pod slikata za pripadnicite

14 години после војната каде се ветераните на сликата од ЕСЗ ТИГАР некој почина некој во затвор некој на улица мал дел остана само воединицата...благодарност почит и респект за се што направија за народот и државата

Eve na primer covekot sto stoi prv od levo DEJAN TRAKTOROT od radovis mozebi najspremaniot,najobuceniot vojnik sto nekogas go imala makedonija denes e pocinat, a se zaboravi negovoto ime, negiviot lik, negovoto delo,za zal taa e vistinata,vecna mu slava nemu i na site heroi koo hrabro zaginaa

link od stranata na edinicata Tigar so slikata

https://www.facebook.com/250489285113133/photos/a.439922692836457.1073741837.250489285113133/441427476019312/?type=1&theater
Вратете се на почетокот Go down
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 03:26

Овој вториов не го знам човек,ама првиов е само обичен обожавател на специјални единици(наши) и љубител на митови.

Ништо повеќе.

Кога ќе го пише тоа некој што бил рамо до рамо со овие момци,тогаш можам да верувам,се до тогаш,не ми се за верување ваквите муабети од чул-не дочул-па си додал свое.
Panter

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 13:30

JKD ako nemas sto da napises pametno podobro voopsto ne pisi komenatar razmisli dr pat pre da napises,ne gi znam nikoj ni prviot ni vtoriot i ne e bitno bitno e sto toa go napisale e sve tocno za ZAL!pisi nesto za toj ljubitelot na mitovi i specijalci ako go znaes ne mora da veruvas mozebi ne znaes mal si toa sto e napisano e tocno.Ima pisano momcite na slikata samo ti nemas videno i ne znaes tie se heroi koi denes se na ulica i po zatvori.

Eve da ti kazam pviot dejan traktorot bese vo ESZ TIGAR pa se prefrli vo EBI LAVOVI koga se formiraja posle vojnata pocina od pocina od dolga bolest,vampirot koj e vo zatvor e na slikata i toj kako i Dejan se prefrli vo EBI LAVOVI koga se formiraa,Kiko koj e vo zatvor se prefrli po formiranjeto na Lavovite,igor koj e na fisoka funkcija vo ESZ TIGAR sega za dr na slikata ne znam kade se pretpostavuvam na ulica ili nadvor od makedonija!
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 15:07

Јас зборев за тој дечко,пошто на многу,многу слики го имам читано,а нешто што не ми се свиѓаше од негова страна,е пишувањето за никола пехчевски,за кој го напиша она добро познато на сите,дека наводно загинал од грааната на АРМ...испод неговиот коментар,коментираше веројатно жената на починатиот оливер китановски,и само го праша,спремен ли си ова да го изјавиш на суд ?

знам за судбината на вампир многу добро,за другите не знам.
икс

икс

Број на мислења : 81

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 15:29

JKD напиша:
Јас зборев за тој дечко,пошто на многу,многу слики го имам читано,а нешто што не ми се свиѓаше од негова страна,е пишувањето за никола пехчевски,за кој го напиша она добро познато на сите,дека наводно загинал од грааната на АРМ...испод неговиот коментар,коментираше веројатно жената на починатиот оливер китановски,и само го праша,спремен ли си ова да го изјавиш на суд ?

Точно е тоа за загинувањето на тигарот од граната на АРМ. И не е само он така загинат на тој начин.А тоа е така затоа што тогашните министри на одбрана и внатрешни работи си играа курташак,а координацијата меѓу АРМ и МВР била катастрофална.Има многу сведоци за тоа и за многу други предавства, само сеа за сеа никој од нив не се нафаќа јавно да се искаже, од разбирливи причини.
SIG

SIG

Број на мислења : 6118

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 15:35

JKD напиша:

Можеш за ова принт-скрин или нешто да објавиш/пратиш во инбокс? Не сум видел, затоа прашувам.

Од сликава не ги знам и не сум чул за никој, па нема да коментирам, но за „Вампирот„ нели беше тој што го фатија кај што шверцува имигранти?
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 15:35

па било така пошто биле поделени,арм-сдсм мвр-дпмне...матер им ебам,ги заболело за момците на терен,гледале само да украдат што е можно повеќе пари од црните набавки на оружје преку Бугарија,набавките на делови од Украина,оружјето од Украина...се плаќало во кеш,којзнае колку пари се украдени и од едните и од другите во таа војна,на грб на тие луѓе што се бореле таму...
JKD

JKD

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 15:45

Frogfoot напиша:
JKD напиша:

Можеш за ова принт-скрин или нешто да објавиш/пратиш во инбокс? Не сум видел, затоа прашувам.

Од сликава не ги знам и не сум чул за никој, па нема да коментирам, но за „Вампирот„ нели беше тој што го фатија кај што шверцува имигранти?

Беше на страната на ЕСЗ или Македонски Бранители,но сега ја нема сликата од Никола Пехчевски...ниту на двете најголеми страни на ЕСЗ,ниту на Македонски Бранители...ако ја најдеш,барај во коментари.Јас ги прелистав 3 пати сите слики и не ја најдов.
Panter

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty1/7/2015, 20:22

JKD напиша:

JKD kolku pati da ti pisam toa sto go ima pisano i dr komentari e tocno dzabe ne go pisuval,ne pisuva kaj pehcevski tuku kaj oliver ne mesaj babai izabi,ne nevodono zaginaa i pisuva zosto a toa na site ne im e poznato deka bilo poranesna neprijatelska pozicija koja ne bila prijavena deka ja zavzele esz tigar poradi nekordinirosta so arm i togas bile pogodeni.za ova e tocno i eden prijatel od pep koj bil vo blizina na napadot mi go potvrdi! pa toa e javna tajna kako sto pisal na komentarot sto ne e jasno drzavata gi zaboravi a ti mislis ke viknat nekoj na sud za vejce uste edno semjstvo e neobesteteno na dr im gi baraat da gi vratat parite a ti mislis deka nekoj go zabole od vlastite i deka ke gi obestetat i vistinata da se doznae pa Janko sekoj godina pisuva za ova i za karpalak na mediumite po vesnici sto ne go viknata na sud toj e pravnik eks razuznavac bidejki ima dokazi i ako gi prezentira na sud ke treba da se doznae vistinata zatoa nikoj nikogo ne vika.

eve ja slikata komentarot e od 2014 i generalot komentiral i toa go znae ama ne smee javno da kaze. nemam sto da se doobjasnuvam nitu nekogo da branam sami videte moeto go kazav.

da vampirot e toj sto go fatija frogfoot eve ti link od istat pretpostavuvam za ova zboruva JKD

https://www.facebook.com/250489285113133/photos/a.294792114016183.1073741830.250489285113133/296379743857420/?type=1&theater
IgorM

Број на мислења : 60

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty4/7/2015, 16:51

ЕСЗ Тетово 2001

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 D2tjl6l

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 AArcWfI

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 MiNikKx

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 ZbLe2oL

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 DW4RLZ3

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 N79WKHw

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 JjHP7eg

Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 OPqrw22
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„   Единица за Специјални Задачи  „Тигар„ - Page 60 Empty

Единица за Специјални Задачи „Тигар„
Вратете се на почетокот 
Страна 60 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Слики "Единица за специјални задачи ТИГАР"
» САЕ - Специјална Антитерористичка Единица - „Тигар„
» ОМОН - Руска полициска единица за специјални намени
» „Бадем„ (Egoc) и „Единица 504„ - Израелски специјални воени единици
» 1/35 ГАЗ Тигар, Крим 2014. Звезда