|
|
| Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
+47Цане darkness BoyfromKavadarci Goust GoranSIR fantom1 bolee Rashid икс Mrshajnoski bojan111 losmi ace89 leopard Спенсер makedonija:D Smrtnikot BABUN assasian ESN JKD Panter Alvar alexmkd Legija91 Macedonian Knight tose misko alfa beowulf shady3 viktor tigar IgorM Zajcef Momak od Gjorce Subzero volcko1 TigerMKD Wolf Тигар Profesionalec Davormkd Зоран Генерал SIG Makedon AlexGreat 51 posters | |
Автор | Порака |
---|
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 01:43 | |
| | |
| | | JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 03:26 | |
| Овој вториов не го знам човек,ама првиов е само обичен обожавател на специјални единици(наши) и љубител на митови.
Ништо повеќе.
Кога ќе го пише тоа некој што бил рамо до рамо со овие момци,тогаш можам да верувам,се до тогаш,не ми се за верување ваквите муабети од чул-не дочул-па си додал свое. | |
| | | Panter
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 13:30 | |
| JKD ako nemas sto da napises pametno podobro voopsto ne pisi komenatar razmisli dr pat pre da napises,ne gi znam nikoj ni prviot ni vtoriot i ne e bitno bitno e sto toa go napisale e sve tocno za ZAL!pisi nesto za toj ljubitelot na mitovi i specijalci ako go znaes ne mora da veruvas mozebi ne znaes mal si toa sto e napisano e tocno.Ima pisano momcite na slikata samo ti nemas videno i ne znaes tie se heroi koi denes se na ulica i po zatvori.
Eve da ti kazam pviot dejan traktorot bese vo ESZ TIGAR pa se prefrli vo EBI LAVOVI koga se formiraja posle vojnata pocina od pocina od dolga bolest,vampirot koj e vo zatvor e na slikata i toj kako i Dejan se prefrli vo EBI LAVOVI koga se formiraa,Kiko koj e vo zatvor se prefrli po formiranjeto na Lavovite,igor koj e na fisoka funkcija vo ESZ TIGAR sega za dr na slikata ne znam kade se pretpostavuvam na ulica ili nadvor od makedonija! | |
| | | JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 15:07 | |
| Јас зборев за тој дечко,пошто на многу,многу слики го имам читано,а нешто што не ми се свиѓаше од негова страна,е пишувањето за никола пехчевски,за кој го напиша она добро познато на сите,дека наводно загинал од грааната на АРМ...испод неговиот коментар,коментираше веројатно жената на починатиот оливер китановски,и само го праша,спремен ли си ова да го изјавиш на суд ?
знам за судбината на вампир многу добро,за другите не знам. | |
| | | икс
Број на мислења : 81
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 15:29 | |
| - JKD напиша:
- Јас зборев за тој дечко,пошто на многу,многу слики го имам читано,а нешто што не ми се свиѓаше од негова страна,е пишувањето за никола пехчевски,за кој го напиша она добро познато на сите,дека наводно загинал од грааната на АРМ...испод неговиот коментар,коментираше веројатно жената на починатиот оливер китановски,и само го праша,спремен ли си ова да го изјавиш на суд ?
знам за судбината на вампир многу добро,за другите не знам. Точно е тоа за загинувањето на тигарот од граната на АРМ. И не е само он така загинат на тој начин.А тоа е така затоа што тогашните министри на одбрана и внатрешни работи си играа курташак,а координацијата меѓу АРМ и МВР била катастрофална.Има многу сведоци за тоа и за многу други предавства, само сеа за сеа никој од нив не се нафаќа јавно да се искаже, од разбирливи причини. | |
| | | SIG
Број на мислења : 6118
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 15:35 | |
| - JKD напиша:
- Јас зборев за тој дечко,пошто на многу,многу слики го имам читано,а нешто што не ми се свиѓаше од негова страна,е пишувањето за никола пехчевски,за кој го напиша она добро познато на сите,дека наводно загинал од грааната на АРМ...испод неговиот коментар,коментираше веројатно жената на починатиот оливер китановски,и само го праша,спремен ли си ова да го изјавиш на суд ?
знам за судбината на вампир многу добро,за другите не знам. Можеш за ова принт-скрин или нешто да објавиш/пратиш во инбокс? Не сум видел, затоа прашувам. Од сликава не ги знам и не сум чул за никој, па нема да коментирам, но за „Вампирот„ нели беше тој што го фатија кај што шверцува имигранти? | |
| | | JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 15:35 | |
| па било така пошто биле поделени,арм-сдсм мвр-дпмне...матер им ебам,ги заболело за момците на терен,гледале само да украдат што е можно повеќе пари од црните набавки на оружје преку Бугарија,набавките на делови од Украина,оружјето од Украина...се плаќало во кеш,којзнае колку пари се украдени и од едните и од другите во таа војна,на грб на тие луѓе што се бореле таму... | |
| | | JKD
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 15:45 | |
| - Frogfoot напиша:
- JKD напиша:
знам за судбината на вампир многу добро,за другите не знам. Можеш за ова принт-скрин или нешто да објавиш/пратиш во инбокс? Не сум видел, затоа прашувам.
Од сликава не ги знам и не сум чул за никој, па нема да коментирам, но за „Вампирот„ нели беше тој што го фатија кај што шверцува имигранти? Беше на страната на ЕСЗ или Македонски Бранители,но сега ја нема сликата од Никола Пехчевски...ниту на двете најголеми страни на ЕСЗ,ниту на Македонски Бранители...ако ја најдеш,барај во коментари.Јас ги прелистав 3 пати сите слики и не ја најдов. | |
| | | Panter
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 1/7/2015, 20:22 | |
| - JKD напиша:
знам за судбината на вампир многу добро,за другите не знам. JKD kolku pati da ti pisam toa sto go ima pisano i dr komentari e tocno dzabe ne go pisuval,ne pisuva kaj pehcevski tuku kaj oliver ne mesaj babai izabi,ne nevodono zaginaa i pisuva zosto a toa na site ne im e poznato deka bilo poranesna neprijatelska pozicija koja ne bila prijavena deka ja zavzele esz tigar poradi nekordinirosta so arm i togas bile pogodeni.za ova e tocno i eden prijatel od pep koj bil vo blizina na napadot mi go potvrdi! pa toa e javna tajna kako sto pisal na komentarot sto ne e jasno drzavata gi zaboravi a ti mislis ke viknat nekoj na sud za vejce uste edno semjstvo e neobesteteno na dr im gi baraat da gi vratat parite a ti mislis deka nekoj go zabole od vlastite i deka ke gi obestetat i vistinata da se doznae pa Janko sekoj godina pisuva za ova i za karpalak na mediumite po vesnici sto ne go viknata na sud toj e pravnik eks razuznavac bidejki ima dokazi i ako gi prezentira na sud ke treba da se doznae vistinata zatoa nikoj nikogo ne vika. eve ja slikata komentarot e od 2014 i generalot komentiral i toa go znae ama ne smee javno da kaze. nemam sto da se doobjasnuvam nitu nekogo da branam sami videte moeto go kazav. da vampirot e toj sto go fatija frogfoot eve ti link od istat pretpostavuvam za ova zboruva JKD https://www.facebook.com/250489285113133/photos/a.294792114016183.1073741830.250489285113133/296379743857420/?type=1&theater | |
| | | IgorM
Број на мислења : 60
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ 4/7/2015, 16:51 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
| |
| | | | Единица за Специјални Задачи „Тигар„ | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот