|
|
| Македонија во 2001 | |
|
+11Gero filip555 Зоран Makedon Генерал Subzero SIG Profesionalec meth AlexGreat Тачка 15 posters | |
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 19:47 | |
| Iko мило ми е што добив и еден друг поглед на тоа што и како се случувало. Е сега да бидеме доследни и да ги погледнеме резултатите од предходните операции кои беа навистина успешни. ______________________ Потта штеди крв!
| |
| | | Iko
Број на мислења : 503
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 19:53 | |
| Kako na primer? Nemoj samo te molam da ja spomnesh onaa ugovorena "teatarska predstava" na Tetovskoto Kale.... | |
| | | Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 20:34 | |
| - Iko напиша:
- Kako na primer?
Nemoj samo te molam da ja spomnesh onaa ugovorena "teatarska predstava" na Tetovskoto Kale.... Imash fakti za tetarot. | |
| | | Gero
Број на мислења : 16
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 20:51 | |
| ИМАШЕ ЛИ НЕШТО НЕДОГОВОРЕНО ВО ТАА 2001??? ТИЕ ШТО РАКОВОДЕА ИЗГЛЕДА СЕ ИСПЛАШИЈА ПА НЕМОЖЕА ДА ПРЕЗЕМАТ НЕШТО ПОКОНКРЕТНО ОД ТОА ШТО БЕШЕ... НАД НАШАТА РЕПУБЛИКА БЕШЕ ИЗВРШЕНА АГРЕСИЈА И ТРЕБАШЕ ТОА ГОМНО ШТО СЕ ОСМЕЛИ ДА НАПАДНЕ ДА ГО НАПРАВИМЕ ПЕПЕЛ И ЧАО ПРИЈАТНО ОВА Е ЛИЧНО МОЕ РАЗМИСЛУВАЊЕ | |
| | | Iko
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 20:53 | |
| Samo slabaci ili nesposobni - "vodat vojni" so razno-razni "bienja vo gradi" i so (so oproshtenje na vulgarnost) - kurche**e.....mudrite i sposobnite...sekogash gi vodat svoite vojni molcheshkum i shto "potivko" od nivna strana...
| |
| | | Gero
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 21:14 | |
| ПА ВИДОВМЕ КОЛКУ МОЛЧЕШКУМ СЕ ВОДЕШЕ ТАА ВОЈНА.ВО 6 ЧАСОТ ТРЕБАЛО ДА ЗАПОЧНЕ НЕКОЈА ОПЕРАЦИЈА,А ВО 5:30 НОВИНАРИТЕ БИЛЕ НА ТЕРЕН И ЧЕКАЛЕ ДА ПОЧНЕ АКЦИЈАТА.ТОА МОЛЧЕШКУМ Е? ВИЕ КАКО ПОРАНЕШЕН ГЕНЕРАЛШТАБ ОФИЦЕР ВЕРОЈАТНО СТЕ ПОВЕЌЕ ЗАПОЗНАЕНИ СО ТОА. | |
| | | Iko
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 21:18 | |
| Tokmu istoto i jas go tvrdev...deka taa vojna se vodeshe od nasha strana sosema nesposobno i iskreno - slabachki (vo prenosna smisla preku prazno laprdanje i "bienje vo gradi" - a rechisi so nikakvo prevzemanje na inicijativata na terenot)...
I nema nikakva potreba da me persirash na "vie"...site sme si ovde nashi, bez obzir na vozrast.... | |
| | | Gero
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 21:26 | |
| Те персирав чисто од почит. А за моабетот тоа е што е,времето назад не се враќа,али како викаат старите памет за другпат(не дај боже) | |
| | | Iko
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 22:03 | |
| Tokmu i toa me plashi drago moe momche - deka ne ni ide pametot....vo takvi situacii (kako na primer ovaa nemila sluchka pred nekoklu dena) - MORA da se igra smireno i strplivo, i da se razmisluva (govoram na etno-genetsko nacionalno nivo) - so "ladna glava" odnosno bez emocii i bez nervoza....
Samo so takov odnos - mozhesh da izvedesh ispravni konsekventni zakluchoci, i da sprema niv formirash kvaliteten postulat na sopstveno dejstvo...dali politichko, dali voeno - kakvo sakash.... | |
| | | Gero
| Предмет: Re: Македонија во 2001 16/4/2012, 22:51 | |
| Точно дека треба да се игра стрпливо али на нас тоа некако ни е непознато еве земи за пример денешниве случувања низ Скопје.Фрлање камења по полицијата и кршење прозори од зградата на владата.И што ќе им донесе тоа?решавање на случајот?Некако не знаеме да почекаме туку ајде одма насилнички како неандерталци напукани со нервоза. Инаку секоја чест на знаењето ги пратев твоите постови се гледа дека имаш ГОООЛЕМО познавање.Јас сум млад сакам да научам глеам дека има многу работи што првпат ги среќавам али гледам дека има и кој да ми ги објасни | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во 2001 | |
| |
| | | | Македонија во 2001 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|