Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

МВР - новости

Go down 
+36
IgorM
ace89
gunner
tose
ESN
assasian
Dejan N
Iko
Panter
JKD
РИС
alexmkd
dt71
marinium
Smrtnikot
Legija91
momo
shady3
macko23
Zajcef
dejand
Makedon
Gero
beowulf
Mrshajnoski
Subzero
Goust
Alvar
Wolf
filip555
Генерал
Зоран
meth
AlexGreat
Momak od Gjorce
SIG
40 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100  Next
АвторПорака
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

МВР - новости - Page 55 Empty
ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty29/12/2013, 19:42

JKD напиша:
Генерал напиша:
Оваа едниница има статус на Посебна. Тоа и дава поголемо ниво на одговорност а на полицајците 20% повисока плата во однос на другите. За разлика од ПЕП која се агажира по потреба оваа единица ќе функционира постојано. Основната задача им е да реагираат по добиен повик. На пример: Се јавуваш во полиција и пријавуваш тепачка. Интервенцијата е таа која ќе биде испратена на лице-место. Тка има и други оперативно-тактички мерки кои се превземаат но функционирањето на полицијата е премногу комплексно да би можело да се објаснува вака.

значи сега во МВР фактички има и нова единица...супер,одлично.Само не ми одговори на прашањето погоре за дали ќе ја имаат редовната униформа и опрема како обичните полицајци,или не.. Smile

Не знам за опрема.

Број на мислења : 452

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty30/12/2013, 03:43

Вратете се на почетокот Go down
Legija91

Legija91

Број на мислења : 1330

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty30/12/2013, 11:11

Чекај значи уште постои единицава ?
Јас пак сфатив дека е укината...

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty30/12/2013, 17:15

Legija91 напиша:
Чекај значи уште постои единицава ?
Јас пак сфатив дека е укината...

Јас како што знам сега е формирана,со новите реформи во МВР...погоре објаснуваше Генерал Smile
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty30/12/2013, 17:18

Така и јас сватив.
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty30/12/2013, 18:25

Значи вака. Укинати се претходните Чети и е формирана оваа Единица. Значи станува збор за реорганизација. Единицата си постои.

JKD

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty30/12/2013, 21:25

Генерал напиша:
Значи вака. Укинати се претходните Чети и е формирана оваа Единица. Значи станува збор за реорганизација. Единицата си постои.

Многу моќно изгледаат..Very Happy
Legija91

Legija91

Број на мислења : 1330

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty30/12/2013, 23:58

Во ред си е .. сега се вратив неколку мислења назад и прочитав одново, укинати се старите чети и со тоа е формирана новава единица.

Мај Мистејк сори  Smile 

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty31/12/2013, 00:00

Legija91 напиша:
Во ред си е .. сега се вратив неколку мислења назад и прочитав одново, укинати се старите чети и со тоа е формирана новава единица.

Мај Мистејк сори  Smile 
Ista ekipa razlichno ime.

JKD

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty12/1/2014, 22:40

Дали некој може да ми одговори со сигурност...дали во МВР прават проблем доколку имаш тетоважа ? бидејќи сакам да ставам,а моите дома ми кажуваат дека ќе ми правеле проблем и дека не примале луѓе со тетоважи,посебно ако е на видно место(сакам на рака,од рамо до лакт некаде) но јас имам видено еден млад полицаец,најверојатно влезен со конкурсот,кој што имаше на исто место тетоважа,како што сакам јас,па очигледно немал проблем...сум гледал и други,но овој пример ми е да речам најтазе...
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: МВР - новости   МВР - новости - Page 55 Empty

МВР - новости
Вратете се на почетокот 
Страна 55 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100  Next
 Similar topics
-
» АРМ - новости
» АРМ - новости
» МВР - новости
» АРМ - новости
» Воени новости