| МВР - новости | |
|
+36IgorM ace89 gunner tose ESN assasian Dejan N Iko Panter JKD РИС alexmkd dt71 marinium Smrtnikot Legija91 momo shady3 macko23 Zajcef dejand Makedon Gero beowulf Mrshajnoski Subzero Goust Alvar Wolf filip555 Генерал Зоран meth AlexGreat Momak od Gjorce SIG 40 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: МВР - новости 29/12/2013, 19:42 | |
| - JKD напиша:
- Генерал напиша:
- Оваа едниница има статус на Посебна. Тоа и дава поголемо ниво на одговорност а на полицајците 20% повисока плата во однос на другите. За разлика од ПЕП која се агажира по потреба оваа единица ќе функционира постојано. Основната задача им е да реагираат по добиен повик. На пример: Се јавуваш во полиција и пријавуваш тепачка. Интервенцијата е таа која ќе биде испратена на лице-место. Тка има и други оперативно-тактички мерки кои се превземаат но функционирањето на полицијата е премногу комплексно да би можело да се објаснува вака.
значи сега во МВР фактички има и нова единица...супер,одлично.Само не ми одговори на прашањето погоре за дали ќе ја имаат редовната униформа и опрема како обичните полицајци,или не.. Не знам за опрема. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: МВР - новости 30/12/2013, 03:43 | |
| | |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: МВР - новости 30/12/2013, 11:11 | |
| Чекај значи уште постои единицава ? Јас пак сфатив дека е укината... ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: МВР - новости 30/12/2013, 17:15 | |
| - Legija91 напиша:
- Чекај значи уште постои единицава ?
Јас пак сфатив дека е укината... Јас како што знам сега е формирана,со новите реформи во МВР...погоре објаснуваше Генерал | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: МВР - новости 30/12/2013, 17:18 | |
| | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: МВР - новости 30/12/2013, 18:25 | |
| Значи вака. Укинати се претходните Чети и е формирана оваа Единица. Значи станува збор за реорганизација. Единицата си постои. ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: МВР - новости 30/12/2013, 21:25 | |
| - Генерал напиша:
- Значи вака. Укинати се претходните Чети и е формирана оваа Единица. Значи станува збор за реорганизација. Единицата си постои.
Многу моќно изгледаат.. | |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: МВР - новости 30/12/2013, 23:58 | |
| Во ред си е .. сега се вратив неколку мислења назад и прочитав одново, укинати се старите чети и со тоа е формирана новава единица. Мај Мистејк сори ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: МВР - новости 31/12/2013, 00:00 | |
| - Legija91 напиша:
- Во ред си е .. сега се вратив неколку мислења назад и прочитав одново, укинати се старите чети и со тоа е формирана новава единица.
Мај Мистејк сори Ista ekipa razlichno ime. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
| Предмет: Re: МВР - новости 12/1/2014, 22:40 | |
| Дали некој може да ми одговори со сигурност...дали во МВР прават проблем доколку имаш тетоважа ? бидејќи сакам да ставам,а моите дома ми кажуваат дека ќе ми правеле проблем и дека не примале луѓе со тетоважи,посебно ако е на видно место(сакам на рака,од рамо до лакт некаде) но јас имам видено еден млад полицаец,најверојатно влезен со конкурсот,кој што имаше на исто место тетоважа,како што сакам јас,па очигледно немал проблем...сум гледал и други,но овој пример ми е да речам најтазе... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: МВР - новости | |
| |
|
| |
| МВР - новости | |
|