| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+19tose Legija91 Kire1993 Smrtnikot darkness Zajcef Mrshajnoski shady3 gladiator_17 eye triangle beowulf meth Генерал Momak od Gjorce Subzero Зоран Alvar SIG Phalanx 23 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 22/3/2013, 17:54 | |
| - Frogfoot напиша:
- Која фаца е Никовски, замисли ти се покаже во влез, 2 по полноќ во црн капут
Комшија од Кисела Вода еснаф човек. | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 22/3/2013, 18:45 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 23/3/2013, 01:21 | |
| | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2013, 11:48 | |
| УЧК го лапна Кичево. Дефинитивно авторите на територијалната поделба од 2004-та треба да попијат метак меѓу рогови. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2013, 19:39 | |
| Шиптарите им давале по 300 евра на македонците да не излегуваат на избори. Ај разбирам некој неопределен да биди поткупен од македонска партија, ама да се продади на шиптар за 300 евра е тоа е......Следно сунет нека им направат. | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2013, 19:59 | |
| А земале ли Македонциве од шиптарите пари? Тоа ме интересира. Тие што вчера не искочиле да гласаат во Кичево самите си го туриле ку*от. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2013, 20:00 | |
| http://republika.mk/?p=43759http://republika.mk/?p=43785Спречен обид да се симне државното знаме во Кичево Попладнево во Кичево е спречен обид да се симне државното знаме од централната улица во близина на железничката станица, јавува Република. Околу 18 часот, група која се возела со автомобили со скопски, гостиварски и тетовски таблички се обидела да го симне државното знаме од пред јарболот поставен пред неколку години. Според Република, веднаш откако биле забележани од жители на околните згради друга група луѓе се приближила до јарболот, по што било спречено симнување на државното знаме. Во инцидентот немало физички насилство меѓу двете групи. Под јарболот во моментов е присутна група Македонци кои се сомневаат дека доколку се повлечат, повторно ќе има обид знамето да биде симнато. http://kurir.mk/republika/opstini/109249-Sprecen-obid-da-se-simne-drzavnoto-zname-vo-KicevoТреба Бучко да го стават да го чува знамето. Племето негово. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
beowulf
Број на мислења : 765
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2013, 20:12 | |
| - Alvar напиша:
- А земале ли Македонциве од шиптарите пари? Тоа ме интересира.
Тие што вчера не искочиле да гласаат во Кичево самите си го туриле ку*от. Слушнав земале. | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2013, 21:09 | |
| Наздравје нека ни е за Кичево..за Струга допрва ќе се потиме дечки.. Искрено, предвидував фијаски на ДУИ на избориве, односно дека нема да успеат во Кичево и Струга дека пола од сонот пак ќе им стане желба, но за Кичево ме изненадија.. на почетокот од известувањето најавуваа дека води заедничкиот на ДПМНЕ и СДСМ, но после незнам како се изјалови работата...голема штета, огромна..навистина жалосно! Најкриви се авторите на теротиријалната и дефинитивно треба да сносат историска одговорност, но и ДПМНЕ и СДСМ требаше од порано да ја средат работата, а како што носеле од Мала Преспа луѓе за во Скопје требаше да носат во Кичево и Струга...ај да се надеваме дека Струга во втор круг нема да падне. За другиве општини не ме интересира..срце ме боли за Кичево, нека чекаат друга прилика сега за 4 години. | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 25/3/2013, 21:42 | |
| - Frogfoot напиша:
- За другиве општини не ме интересира..срце ме боли за Кичево, нека чекаат друга прилика сега за 4 години.
X2. Исто. Друга работа за која треба да се запрашаме, е лојалноста на ромското, турското и мекедонското население од муслиманска вероисповест кој исто така гласаа за кандидатот на УЧК. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог | |
| |
|
| |
| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|