| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|
+28t34t55 KikoTE leopard MISFIT viko55 Macedonian09 1 Braveheart993 Legija91 momo Goust Александра090 semperfi Mrshajnoski Macedonian Knight РИС Alvar Спенсер Зоран Gjole^Stolarot ESN assasian Panter SIG dzole JKD икс IgorM 32 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 31/5/2016, 13:18 | |
| Честитки Колку од колку го поминавте ? | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 31/5/2016, 15:24 | |
| Фала Од 64 48 поминавме. Огромен процент. Изгледа им требаат луѓе. Ова бил најлесен селективен до сега. Ама верувај нема нешто такво како лесен селективен. Ти беше 7 дена знаеш како е. Од една страна добро пошто полесно поминавме, ама од друга страна самата обука ќе ни биде многу потешка. Во БСН било потешко него на самиот селективен... Имаше 7-8 души што поминале 24 дена на претходните а не ги примиле. Ни кажуваа која разлика е.. |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 31/5/2016, 20:56 | |
| Каков мочан одзив јеб*те,од армијава направија пиздарник и сега им се враќа како бумеранг Не е ни чудо што има и за пилоти таков одзив | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 4/6/2016, 21:03 | |
| | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 5/6/2016, 12:37 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Каков мочан одзив јеб*те,од армијава направија пиздарник и сега им се враќа како бумеранг
Не е ни чудо што има и за пилоти таков одзив Старешините ќе одат во пензија, мора некој да ги замени. Командантот ни рече секоја планина си има своја тежина, селективниот си ја завршил својата работа. Сега не чека тешка обука, а за тие што ќе влезат во БСН следи пеколна обука, многу потешка и од самиот селективен. Или ќе ја поминеш или леташ. И тие што се со врски ќе истераат 2-3 месеци, ќе видат дека не ги бива и ги бркаат. А тие што ќе ја завршат обуката полека полека се креваат до нивото на сите други припадници, со исклучок што немаат искуство. |
|
| |
Panter
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 5/6/2016, 22:45 | |
| | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 6/6/2016, 15:20 | |
| Дечки, ај ве молам за нешто... има тука што читаат луѓе кои се директно засегнати од случајот, и не е коректно да тврдиме нешто што немаме инфо дека е точно... се вели дека е така, ама доказ нема... за жал. | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 6/6/2016, 22:43 | |
| - Panter напиша:
- https://www.facebook.com/Igor.Guns
Дали е овај ИГОР МАНОЈЛОВСКИ началникот од Тетово кој ја продаде патролата кај Вејце??? Акое така ке останеше ли жив??? Чисто логички прашувам. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Panter
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 7/6/2016, 00:08 | |
| - Зоран напиша:
- Panter напиша:
Дали е овај ИГОР МАНОЈЛОВСКИ началникот од Тетово кој ја продаде патролата кај Вејце??? Акое така ке останеше ли жив??? Чисто логички прашувам. Zivi i zdravi bogati i slavni nedopirlivi ostanaa UCESNICITE I KRTOVITE OD PATROLATA ZORAN ZABORAVI KADE ZIVEES DA NE PISAM KOI UCESNICI OD MASAKROT KAKVI PRIVILEGII I FUNKCII POMINAA I SEUSTE SE A PREZIVEANITE SO TESKI POVREDI INVALIDI I ZABORAVENI KRPAT SE SNAOGAAT I TRPAT... | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 7/6/2016, 16:04 | |
| - Panter напиша:
- Зоран напиша:
- Panter напиша:
Дали е овај ИГОР МАНОЈЛОВСКИ началникот од Тетово кој ја продаде патролата кај Вејце??? Акое така ке останеше ли жив??? Чисто логички прашувам. Zivi i zdravi bogati i slavni nedopirlivi ostanaa UCESNICITE I KRTOVITE OD PATROLATA ZORAN ZABORAVI KADE ZIVEES DA NE PISAM KOI UCESNICI OD MASAKROT KAKVI PRIVILEGII I FUNKCII POMINAA I SEUSTE SE A PREZIVEANITE SO TESKI POVREDI INVALIDI I ZABORAVENI KRPAT SE SNAOGAAT I TRPAT... Hmm abe stvarno ne sme za mashala . No Bog da cuva ne dojdovme do toa dno! ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
| |
|
| |
| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|