| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|
+28t34t55 KikoTE leopard MISFIT viko55 Macedonian09 1 Braveheart993 Legija91 momo Goust Александра090 semperfi Mrshajnoski Macedonian Knight РИС Alvar Спенсер Зоран Gjole^Stolarot ESN assasian Panter SIG dzole JKD икс IgorM 32 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 25/3/2016, 22:11 | |
| od fb prevzemeni | |
|
| |
Panter
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 25/3/2016, 22:12 | |
| Svedostva Pande Petrovski | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 26/3/2016, 09:29 | |
| Морам еден ден да земам да ја прочитам... Инаку сликата горе подолго време ми беше на cover на ФБ |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 26/3/2016, 14:54 | |
| Инаку нели сликата беше после некоја успешна акција, ама како да не беше на Калето.. Мислам дека прочитав ги изненадиле терористите и почнале да бегаат спасувале жива глава оставиле многу работи и оружје и се и сешто. Ама како да беше во некое село или незнам, можеби сум грешка.. |
|
| |
Panter
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 26/3/2016, 22:27 | |
| - MISFIT напиша:
- Инаку нели сликата беше после некоја успешна акција, ама како да не беше на Калето.. Мислам дека прочитав ги изненадиле терористите и почнале да бегаат спасувале жива глава оставиле многу работи и оружје и се и сешто. Ама како да беше во некое село или незнам, можеби сум грешка..
Da slikata e od Tetovko kale pozadi e crkvata Sv Atanasij mislam bese koja ne ja ostetia za vreme na akcijata dr ti e tocno i procitaj ja vredi. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 29/3/2016, 14:43 | |
| | |
|
| |
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 29/3/2016, 14:48 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
Ова е некој командо бодеж што им го даваат или? ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 29/3/2016, 16:13 | |
| Па ајде нека им е со среќа П.С. Знам еден од таму сега ќе му честитам и ќе го прашам |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 29/3/2016, 18:45 | |
| Свеченоста била по повод завршена 6 месечна обука. Сега валјда почнуваат со специјализација. А тој ножот, се дава на кандидатот што покажал најдобри резултати. |
|
| |
Panter
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 31/3/2016, 22:32 | |
| tetoooo na kaleto marto 2001 | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
| |
|