| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|
+28t34t55 KikoTE leopard MISFIT viko55 Macedonian09 1 Braveheart993 Legija91 momo Goust Александра090 semperfi Mrshajnoski Macedonian Knight РИС Alvar Спенсер Зоран Gjole^Stolarot ESN assasian Panter SIG dzole JKD икс IgorM 32 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 26/1/2016, 18:19 | |
| Не би знаел, претпоставувам купен приватно. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 26/1/2016, 20:40 | |
| Мене ме буни,металната „справа“ пред Аимпоинт нишанот,дали е некој држач за додатен нишан или пак за ноќен нишан или за слични уреди и справи П.С. друг пат кога ке ги преземата сликите барем наведетего изворот,од чиста култура,нејкам да лепам логоа и адреси за да не ја уништивам „сликата“ | |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/1/2016, 00:25 | |
| Momak na kogo mislis? Fb stranata za Volcite gi objavija odkako gi postavi ti za niv mislis? | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/1/2016, 13:11 | |
| Да,предходниот пат тоа беше направено од фб страната на ЕБР | |
|
| |
Panter
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/1/2016, 13:41 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Да,предходниот пат тоа беше направено од фб страната на ЕБР
ili se clenovi ovde ili imaat sorabotnici ovde I nikoj od niv ne naveduva izvor si prisvojuvaat za toa si vo pravo. | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/1/2016, 14:58 | |
| Некои од админите се на форумов, и ги земаат од тука. Може да напишат извор, а не да глумат таму дека се официјални страници на единиците. | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/1/2016, 15:05 | |
| - Panter напиша:
- Momak od Gjorce напиша:
- Да,предходниот пат тоа беше направено од фб страната на ЕБР
ili se clenovi ovde ili imaat sorabotnici ovde I nikoj od niv ne naveduva izvor si prisvojuvaat za toa si vo pravo. Може иде преку странски служби, некој тендер... Шала на страна и тука имаат членови, мене потписот ми го украле на страната на БСН еднаш("Меѓу луѓето биди човек, меѓу кучињата биди волк") а и на JKD еднаш му собраа слика од снајперист што бог знае од кај ја ископал хаха Инаку нели не смееја да ставаат приватни додатоци на оружјето/опремата?? Така барем некој спомна. Ама ако, поубаво е вака, кога не сака државата да ги снабди, сами нека се снајдат. Чудно што даваат вакви работи на календар да се стават... |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 27/1/2016, 15:06 | |
| - SIG напиша:
- Некои од админите се на форумов, и ги земаат од тука. Може да напишат извор, а не да глумат таму дека се официјални страници на единиците.
+1 |
|
| |
Panter
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 28/1/2016, 23:15 | |
| | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили 6/2/2016, 21:30 | |
| Интересна слика, само некој што се разбира повеќе да каже дали е валидна и ако е, од која единица е? |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
| |
|
| |
| БСС - Баталјон на Специјални Сили | |
|