Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

АРМ - новости

Go down 
+34
leopard
Vojdan
Legija91
Smrtnikot
darkness
macko23
kocov
Phalanx
Zajcef
beowulf
Goust
Iko
andrej
Mrshajnoski
Subzero
filip555
Генерал
Зоран
dejand
Alvar
meth
shady3
Makedon
Davormkd
Волчко
tonin
Тачка
Wolf
Desperado
Profesionalec
Momak od Gjorce
1
AlexGreat
SIG
38 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100  Next
АвторПорака
andrej

Број на мислења : 39

АРМ - новости - Page 34 Empty
ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty27/4/2012, 23:04

Имам информации дека во еден момент неколку војници на UCK дсшле на македонска територија пред 5-6 дена и сега ситуацијата во Гостиварско и Тетовско е многу затегната и се распоредуваат специјалци на МВР и војници на АРМ. А теренот го надлетуваат и армиските хеликоптери .. Што ќе кажете за ова ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Вратете се на почетокот Go down
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty27/4/2012, 23:26

Имам и јас слични информации али за тоа во друга тема, не овде.
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty27/4/2012, 23:33

1мај е касните месец дена.
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty27/4/2012, 23:34

Ме тоо...момците од ЕБР се на гоптопс...синока кога ги уансиле тие 59 мигранти од афганистан наводно имало и мухаџедини...и се шушка нешто дека ке има...
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty27/4/2012, 23:42

Momak od Gjorce напиша:
Ме тоо...момците од ЕБР се на гоптопс...синока кога ги уансиле тие 59 мигранти од афганистан наводно имало и мухаџедини...и се шушка нешто дека ке има...
По што ги познале од обичниве емигранти!
SIG

SIG

Број на мислења : 6117

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty27/4/2012, 23:43

Зоран напиша:
Не е шала воопшто Зоки. Ја добив од припадник на ПЕП кој е во Скопје. Инаку цело Скопје е во панцири, условно речено секако.
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty27/4/2012, 23:48

Frogfoot напиша:
Зоран напиша:
Не е шала воопшто Зоки. Ја добив од припадник на ПЕП кој е во Скопје. Инаку цело Скопје е во панцири, условно речено секако.

Momci ni zrakmlat letnal denovive ni zrbchelo nekoe oklopno vozilo.
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty28/4/2012, 00:01

Зоран напиша:

Операцијата не се одвивала денски,туку во доцните вечерни односто раните утрински часови,за хелихотер не ми се верува,но Волфовите да...кој ги видел у 05:00 саат сабајле по автопут прошишале со 200 на саат накај Куманово...секогаш кога ке затопли времето ке се расцветаат ливадине шумине праваат некакви глупости шипциве за да имаат каде да се кријат....
Зоран

Зоран

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty28/4/2012, 00:10

Momak od Gjorce напиша:
Зоран напиша:

Операцијата не се одвивала денски,туку во доцните вечерни односто раните утрински часови,за хелихотер не ми се верува,но Волфовите да...кој ги видел у 05:00 саат сабајле по автопут прошишале со 200 на саат накај Куманово...секогаш кога ке затопли времето ке се расцветаат ливадине шумине праваат некакви глупости шипциве за да имаат каде да се кријат....

Ако евоцираме спомени на 2001 почна во фебруар по камен ладно време, нашиве батки се скамениле на Копиљача.
така да не ке да е моментот.
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty28/4/2012, 00:29

Денес и до мене допре глас дека имало престрелка на Шара. Во прв момент мислев дека е дезинформација но полека почнува да ме јаде црвот...

ПишувањеПредмет: Re: АРМ - новости   АРМ - новости - Page 34 Empty

АРМ - новости
Вратете се на почетокот 
Страна 34 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100  Next
 Similar topics
-
» МВР - новости
» АРМ - новости
» МВР - новости
» АРМ - новости
» Воени новости