| АРМ - новости | |
|
+34leopard Vojdan Legija91 Smrtnikot darkness macko23 kocov Phalanx Zajcef beowulf Goust Iko andrej Mrshajnoski Subzero filip555 Генерал Зоран dejand Alvar meth shady3 Makedon Davormkd Волчко tonin Тачка Wolf Desperado Profesionalec Momak od Gjorce 1 AlexGreat SIG 38 posters |
|
Автор | Порака |
---|
andrej
Број на мислења : 39
| Предмет: Re: АРМ - новости 27/4/2012, 23:04 | |
| | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: АРМ - новости 27/4/2012, 23:26 | |
| Имам и јас слични информации али за тоа во друга тема, не овде. | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: АРМ - новости 27/4/2012, 23:33 | |
| 1мај е касните месец дена. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: АРМ - новости 27/4/2012, 23:34 | |
| Ме тоо...момците од ЕБР се на гоптопс...синока кога ги уансиле тие 59 мигранти од афганистан наводно имало и мухаџедини...и се шушка нешто дека ке има... | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: АРМ - новости 27/4/2012, 23:42 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Ме тоо...момците од ЕБР се на гоптопс...синока кога ги уансиле тие 59 мигранти од афганистан наводно имало и мухаџедини...и се шушка нешто дека ке има...
По што ги познале од обичниве емигранти! | |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: АРМ - новости 27/4/2012, 23:43 | |
| - Зоран напиша:
- 1мај е касните месец дена.
Не е шала воопшто Зоки. Ја добив од припадник на ПЕП кој е во Скопје. Инаку цело Скопје е во панцири, условно речено секако. | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: АРМ - новости 27/4/2012, 23:48 | |
| - Frogfoot напиша:
- Зоран напиша:
- 1мај е касните месец дена.
Не е шала воопшто Зоки. Ја добив од припадник на ПЕП кој е во Скопје. Инаку цело Скопје е во панцири, условно речено секако. Momci ni zrakmlat letnal denovive ni zrbchelo nekoe oklopno vozilo. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: АРМ - новости 28/4/2012, 00:01 | |
| - Зоран напиша:
Momci ni zrakmlat letnal denovive ni zrbchelo nekoe oklopno vozilo. Операцијата не се одвивала денски,туку во доцните вечерни односто раните утрински часови,за хелихотер не ми се верува,но Волфовите да...кој ги видел у 05:00 саат сабајле по автопут прошишале со 200 на саат накај Куманово...секогаш кога ке затопли времето ке се расцветаат ливадине шумине праваат некакви глупости шипциве за да имаат каде да се кријат.... | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: АРМ - новости 28/4/2012, 00:10 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Зоран напиша:
Momci ni zrakmlat letnal denovive ni zrbchelo nekoe oklopno vozilo. Операцијата не се одвивала денски,туку во доцните вечерни односто раните утрински часови,за хелихотер не ми се верува,но Волфовите да...кој ги видел у 05:00 саат сабајле по автопут прошишале со 200 на саат накај Куманово...секогаш кога ке затопли времето ке се расцветаат ливадине шумине праваат некакви глупости шипциве за да имаат каде да се кријат.... Ако евоцираме спомени на 2001 почна во фебруар по камен ладно време, нашиве батки се скамениле на Копиљача. така да не ке да е моментот. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: АРМ - новости 28/4/2012, 00:29 | |
| Денес и до мене допре глас дека имало престрелка на Шара. Во прв момент мислев дека е дезинформација но полека почнува да ме јаде црвот... ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: АРМ - новости | |
| |
|
| |
| АРМ - новости | |
|