| АРМ - новости | |
|
+34leopard Vojdan Legija91 Smrtnikot darkness macko23 kocov Phalanx Zajcef beowulf Goust Iko andrej Mrshajnoski Subzero filip555 Генерал Зоран dejand Alvar meth shady3 Makedon Davormkd Волчко tonin Тачка Wolf Desperado Profesionalec Momak od Gjorce 1 AlexGreat SIG 38 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 22:19 | |
| - Генерал напиша:
- Како и да е М-4 се сега во рацете на момците. Сега да видиме што ќе се случи со Сухоите. Искрено се радувам на најавата дека сите хеликоптери и 4-те авиони ќе се вратат во оперативна употреба :<3:
Со 8 милиони долари не верувам , ама што знаеш некој може да припомогне. | |
|
| |
Генерал
Број на мислења : 2343
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 22:22 | |
| - Зоран напиша:
- Генерал напиша:
- Како и да е М-4 се сега во рацете на момците. Сега да видиме што ќе се случи со Сухоите. Искрено се радувам на најавата дека сите хеликоптери и 4-те авиони ќе се вратат во оперативна употреба :<3:
Со 8 милиони долари не верувам , ама што знаеш некој може да припомогне. Во претходините постови стои дека ќе биде и тоа. Како ќе го изведат не знам. Може тие 8 милиони ќе му ги дадат на Худини а тој за тоа да ни обезбеди се што ни треба ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 22:25 | |
| да се уозбилиме ке не обвинат за ТРОЛУВАЊЕ на форумов. | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 22:38 | |
| - Зоран напиша:
- да се уозбилиме ке не обвинат за ТРОЛУВАЊЕ на форумов.
Разбирам :<3: ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 22:56 | |
| | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 22:58 | |
| Само едно нешто не ни оди во прилог,Су-25 навремето се правеше во Тбилиси, атаму и се ремонтираше . ако го унапредиме каде ке гопоправаме. | |
|
| |
Генерал
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 23:00 | |
| Баш АРМ им е муштерија. Модернизацијата на Ми-24 и Ми-17 беше во оваа компанија ______________________ Потта штеди крв!
| |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 23:02 | |
| - Генерал напиша:
- Баш АРМ им е муштерија. Модернизацијата на Ми-24 и Ми-17 беше во оваа компанија
Да и има мака во кој завод да ги носи на сервис. Таму вршат поправки по старо се што им смета сечат. | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 23:02 | |
| - Зоран напиша:
- Само едно нешто не ни оди во прилог,Су-25 навремето се правеше во Тбилиси, атаму и се ремонтираше .
ако го унапредиме каде ке гопоправаме. Па на истото место вајда...зашто..ако не се лажам фабриката за произовцтво во Руско-Грузиската војна беше само оштетена... | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: АРМ - новости 1/4/2012, 23:03 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Зоран напиша:
- Само едно нешто не ни оди во прилог,Су-25 навремето се правеше во Тбилиси, атаму и се ремонтираше .
ако го унапредиме каде ке гопоправаме. Па на истото место вајда...зашто..ако не се лажам фабриката за произовцтво во Руско-Грузиската војна беше само оштетена... Производство на авјон екомлексна работа овде школка , онде мотор онде компресор. така да халата е празен орев без кооперантите. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: АРМ - новости | |
| |
|
| |
| АРМ - новости | |
|