| АРМ - новости | |
|
+32DesertFox ace89 MarkoMKD икс loran11 CAMOUFLAGE Спенсер IgorM Gjole^Stolarot Цане Birac tose minceski Wolf BABUN Iko assasian Dejan N Panter leopard Smrtnikot ESN JKD Генерал shady3 dt71 Legija91 РИС SIG Alvar Зоран Momak od Gjorce 36 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: АРМ - новости Саб 16 Aвг 2014, 20:04 | |
| И утре ќе има изложба или грешка сум? |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: АРМ - новости Саб 16 Aвг 2014, 20:06 | |
| - MISFIT напиша:
- И утре ќе има изложба или грешка сум?
Не,утре ке се испукуваат 10 плутона од касарната Илинден,а во понеделник ке има повторно отвор ден во сите касарни | |
|
| |
Birac
Број на мислења : 28
| Предмет: Re: АРМ - новости Саб 16 Aвг 2014, 20:40 | |
| Од колку саат ќе може да се влезе во касарна во понеделник? | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: АРМ - новости Саб 16 Aвг 2014, 20:43 | |
| Oд 10:00 до 16:00,ама во скопје е во Петровец мислам | |
|
| |
leopard
Број на мислења : 583
| Предмет: Re: АРМ - новости Саб 16 Aвг 2014, 20:53 | |
| Не е до 16часот.Церемонијата е отприлика со почеток 10-11 најкасно,после тоа следува ТТ збор ,заеднички коктел-ручек,како-каде и тоа е тоа.штом се влезе на ручек тоа е знак да се започне со повлекување на изложеното. | |
|
| |
Birac
Број на мислења : 28
| Предмет: Re: АРМ - новости Нед 17 Aвг 2014, 11:01 | |
| Планирате ли некој од вас да идете? | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: АРМ - новости Нед 17 Aвг 2014, 11:57 | |
| Доволно ми беше што бев вчера Првпат имам можност да видам ваква опрема, ко мало дете бев, се воодушевував на се хахахха Имав можност да репетирам М70-ка, MP5, еден снајпер со најверојатно беше Застава М91, и ЦЗ99 А само држев и М4-ка со холографски нишан, некоја сачмарка, и Falcon снајпер којшто мислев дека е црна стрела(ептен ми заличи).. Фалконот тежи у пм.... Мислам дека неможам да го држам на рамо цели 10 секунди, 13 кила имал ми паѓаа рацете Зажалив што отидов толку касно, немав многу време, барем се сликав со М70АБ2, леле кој задоволувачки звук излегува кога репетираш ... |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: АРМ - новости Нед 17 Aвг 2014, 17:43 | |
| Секоја година исто оружје и опрема, прошлата година новост беше само SAW M249, и веќе досадно е секоја година да гледаш исто оружје и опрема. |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: АРМ - новости Нед 17 Aвг 2014, 18:14 | |
| Биче боље | |
|
| |
РИС
Број на мислења : 2553
| Предмет: Re: АРМ - новости Нед 17 Aвг 2014, 18:39 | |
| Министерот дава некои озбилни најави дека во следните 5 години ќе видиме нова техника во АРМ , е сега прашање е дали ќе биде нова од фабрика или на старо од магацин тоа би требало да причекаме да се обзнани . Од стара техника нјдоброто е во Холандските и Германските магацини . | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: АРМ - новости | |
| |
|
| |
| АРМ - новости | |
|