| Баталјон на Воена Полиција | |
|
+13Alvar ESN Генерал dzole икс ace89 Gjole^Stolarot assasian Panter Momak od Gjorce SIG Зоран JKD 17 posters |
|
Автор | Порака |
---|
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 29/1/2019, 22:47 | |
| Odlichen kalendar. Svaka chast! | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 17/2/2019, 20:27 | |
| ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 17/2/2019, 20:29 | |
| Дечкиве имале зимска обука.Него имам прашање,зошто ги носат овие навлаки на кои намената не им е за снег.Не ли им е дозволено да си купат камашни/гамашни и со нив да се? ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Macedonian09
Број на мислења : 105
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 17/2/2019, 21:35 | |
| - ESN напиша:
- Дечкиве имале зимска обука.Него имам прашање,зошто ги носат овие навлаки на кои намената не им е за снег.Не ли им е дозволено да си купат камашни/гамашни и со нив да се?
Не се заштитни чорапи (АБХО)... | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 17/2/2019, 21:53 | |
| - Macedonian09 напиша:
- ESN напиша:
- Дечкиве имале зимска обука.Него имам прашање,зошто ги носат овие навлаки на кои намената не им е за снег.Не ли им е дозволено да си купат камашни/гамашни и со нив да се?
Не се заштитни чорапи (АБХО)... Јас не ни реков дека се заштитни.Прочитај убаво што имам напишано. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Macedonian09
Број на мислења : 105
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 17/2/2019, 22:07 | |
| Не може секаде да се купува, и јас сум во декларирана единица ограничено е што може да се набави само во полкот имаат такви можности за жал... Искрено и јас сакам да носам опрема која јас си ја имам купено, за да си ја олеснам работата но тоа е, што е... | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 17/2/2019, 23:59 | |
| - Macedonian09 напиша:
- Не може секаде да се купува, и јас сум во декларирана единица ограничено е што може да се набави само во полкот имаат такви можности за жал... Искрено и јас сакам да носам опрема која јас си ја имам купено, за да си ја олеснам работата но тоа е, што е...
Те разбирам.Ти ебам логиката,дозволено ти е да носиш навлаки кои се наменети за АБХО кои си немаат допирна точка за снег,а не е дозволено да носиш камашни ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 15/3/2019, 20:19 | |
| | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 14/5/2019, 14:26 | |