| Баталјон на Воена Полиција | |
|
+13Alvar ESN Генерал dzole икс ace89 Gjole^Stolarot assasian Panter Momak od Gjorce SIG Зоран JKD 17 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 10/1/2018, 13:53 | |
| Не гледам дека не можам да ти објаснам,зашто така имаш зацртано и терај така... - ESN напиша:
- Единицата(ЕСН) беа единствени за кои се купи америчката м81 униформа и само тие ја носеа се до 2004
- ESN напиша:
- А на сликата што е за календарот нема ни бел опасач ниту ништо и едноставно неможеш да кажеш дека со сигурност се ВП.Додека на последната слика убаво се гледа вудленд униформата и белиот опасач.
| |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 10/1/2018, 17:28 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Не гледам дека не можам да ти објаснам,зашто така имаш зацртано и терај така...
- ESN напиша:
- Единицата(ЕСН) беа единствени за кои се купи америчката м81 униформа и само тие ја носеа се до 2004
- ESN напиша:
- А на сликата што е за календарот нема ни бел опасач ниту ништо и едноставно неможеш да кажеш дека со сигурност се ВП.Додека на последната слика убаво се гледа вудленд униформата и белиот опасач.
Na slikata se pripadnici na VOENATA POLICIJA sakas prifati saka ne neka ne te buni opremata ne se inaeti... | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 11/1/2018, 00:19 | |
| Не се инаетев туку јас се додека не видам амблем или било кое друго обележје не верувам само на зборови,ама ми кажаа луѓе од доста високи функции дека се ВП така да нека се ВП ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 28/3/2018, 18:07 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 18/5/2018, 23:39 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 29/5/2018, 23:39 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 2/6/2018, 20:37 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 5/7/2018, 13:56 | |
| | |
|
| |
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 5/7/2018, 23:22 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
ВП немаат на своите м4-ки оптички нишани EOTECH,само AIMPOINT. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
MISFIT
Број на мислења : 281
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција 6/7/2018, 06:06 | |
| Таков кундак нема на нашите. А и ракофатот(и задниот и предниот) се купени(Aftermarket). Гарантирам дека е од нет сликата со фотошопирано знаме. А и јас колку што знам ВП немa М4. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Баталјон на Воена Полиција | |
| |
|
| |
| Баталјон на Воена Полиција | |
|